• امروز : شنبه, ۷ میزان ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 28 September - 2024
کل 3736 امروز 7

اخبار ویژه

مشاور سابق امنیت ملی ترامپ خواستار تضعیف طالبان شد اداره محیط‌زیست:برنامه شش ماهه برای مقابله با آلودگی هوا در زمستان روی دست داریم ۳۲۰ کارخانه تولید کفش در هرات فعالیت دارند آمریکا: امارت اسلامی باید به تعهداتش عمل کند نظری: کاهش کمک‌های بشری به افغانستان خلاف حقوق بین‌المللی است وزارت حج و اوقاف: برای آگاهی دینی مردم از طریق مساجد تلاش‌ می‌کنیم وزیرخارجه ایران:آمریکا پاسخگوی وضعیت کنونی در افغانستان باشد اتاق تجارت افغانستان: ۵۰ درصد صادرات زغال‌سنگ افغانستان کاهش یافته است رهبر طالبان: دادگاه عالی با قاطعیت احکام شرعی را پیاده کند سفارت افغانستان در لندن بسته شد خلیلزاد: خروج آشفته از افغانستان نتیجه ضعف‌های اطلاعاتی بود معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا شرکت‌‌های داخلی و خارجی علاقه‌مندسرمایه‌گذری در افغانستان هستند سهیل شاهین:نام مقام‌های امارت اسلامی در فهرست سیاه مانع برقراری روابط کابل با کشورها است فعالیت کارخانه ذوب‌آهن در شهرک صنعتی هرات مذاکرات امارت اسلامی با مقام‌های ایران برای حل مشکلات مهاجرین

13

سازمان ملل:۲۷درصد از جمعیت افغانستان در وضعیت بحران غذایی قرار دارند

  • کد خبر : 59015
  • 11 جوزا 1403 - 18:00
سازمان ملل:۲۷درصد از جمعیت افغانستان در وضعیت بحران غذایی قرار دارند

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در گزارشی اعلام کرده است که ۲۷ درصد از جمعیت افغانستان در وضعیت بحران غذایی، آن هم در سطح اضطراری، قرار دارند. بر بنیاد این گزارش، تقویت کشاورزی در افغانستان می‌تواند به گونه چشم‌گیری در راستای رسیدن به خودبسندگی اثر بگذارد. رفیع که از بام تا شام برای تامین […]

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در گزارشی اعلام کرده است که ۲۷ درصد از جمعیت افغانستان در وضعیت بحران غذایی، آن هم در سطح اضطراری، قرار دارند.

بر بنیاد این گزارش، تقویت کشاورزی در افغانستان می‌تواند به گونه چشم‌گیری در راستای رسیدن به خودبسندگی اثر بگذارد.

رفیع که از بام تا شام برای تامین هزینه خانواده هفت نفری‌اش در گوشه‌ای از شهر کابل سرگرم کار است، از حکومت و نهادهای مددرسان خواهان دست‌گیری است.

رفیع گفت: «به ما کمک شود، ما از همین افغانستان هستیم و از کدام جای دیگر هم نیستیم. در شهر کهنه کابل زندگی می‌کنیم و حتی یک خانه از خود نداریم. ماهی ۳ هزار افغانی کرایه خانه می‌دهیم.»

وزارت اقتصاد می‌گوید که برای غلبه بر ناامنی غذایی در کشور، با نهادهای امدادرسان در زمینه افزایش کمک‌رسانی هم‌کاری می‌کند.

عبداللطیف نظری معین مسلکی وزارت اقتصاد گفت: «ما با جامعه بین‌المللی و نهادهای مددرسان در تماس هستیم تا مشکل ناامنی غذایی را از طریق افزایش کمک حل کنیم.»

به باور برخی از آگاهان مسایل اقتصادی، سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های بزرگ زیربنایی به ویژه در بخش توسعه کشاورزی، افغانستان را به خودکفایی نزدیک می‌کند.

محمد نبی افغان آگاه مسایل اقتصادی گفت: «اگر جهانیان بخواهند این خیرات را خاتمه دهند و روی پروژه‌های زیربنایی کار کنند، آن وقت ما می‌توانیم خودکفا شویم.»

یک ماه پیش، سازمان ملل متحد در گزارشی هشدار داده بود که در سال روان میلادی، ۱۵.۸ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی شدید غذایی روبرو خواهند شد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=59015

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.