• امروز : یکشنبه, ۴ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل 4444 امروز 12

اخبار ویژه

۴ نفر در تیراندازی اطراف سفارت اسرائیل در اردن کشته و زخمی شدند علیرضا بیگدلی را به عنوان سفیر جدید ایران در کابل معرفی شد معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا روی ۲۱ معدن بزرگ ۴۱۵ میلیارد افغانی سرمایه‌گذاری شده است ملی‌پوشان زیر نزده کشورمان تیم امارات متحده عربی را شکست دادند وزیر دفاع آلمان: تهدید ناشی از جنگ اوکراین طولانی‌مدت خواهد بود برای نخستین‌بار روند جواز دهی به ادارات تفتیشی و نهاد‌های آموزش‌های مسلکی آغازشد یوشیایونگ: خواستار بهبود روابط میان امارت اسلامی و پاکستان شد یک محموله بزرگ از کالاهای بازرگانان افغانستان از چین به بندر حیرتان رسید نشست مرزی مقامات طالبان و پاکستان در گذرگاه تورخم واکنش‌ها به حمله بر نمازگزاران در ولسوالی نهرین ولایت بغلان اعضای جنبش اعتراضی چمن: نیروهای پاکستانی در گذرگاه چمن – سپین بولدک در فساد دخیل هستند شاهین: از تصمیم تازه سازمان ملل درباره چوکی افغانستان انتقادکرد وزارت معارف: بیش از ۲۴۵۰ نفر به حیث مبلغین دینی در ریاست‌ معارف ۹ ولایت شمالی تعیین شدند بازدید وزیر صنعت و تجارت از بازار مشترک افغانستان- اوزبکستان اوچا: در سال ۲۰۲۴ میلادی ۲۸۱ کارمند امدادی در نقاط مختلف جهان جان باختند

8

صندوق حمایت از کودکان:سه میلیارد ساعت درسی دختران افغانستان ضایع شده است

  • کد خبر : 59639
  • 25 جوزا 1403 - 1:11
صندوق حمایت از کودکان:سه میلیارد ساعت درسی دختران افغانستان ضایع شده است

یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل می‌گوید که با گذشت ۱۰۰۰ روز از ممنوعیت آموزش دختران بالاتر از صنف ششم، سه میلیارد ساعت درسی آنان ضایع شده‌است. کاترین راسل مدیر اجرایی یونیسف روز پنج‌شنبه ۲۴ جوزا، این روز را یک نقطه عطف، “غم انگیز” و نگران‌کننده خوانده‌است. او، محرومیت سیستماتیک ۱٫۵ میلیون دختر […]

یونیسف یا صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل می‌گوید که با گذشت ۱۰۰۰ روز از ممنوعیت آموزش دختران بالاتر از صنف ششم، سه میلیارد ساعت درسی آنان ضایع شده‌است.

کاترین راسل مدیر اجرایی یونیسف روز پنج‌شنبه ۲۴ جوزا، این روز را یک نقطه عطف، “غم انگیز” و نگران‌کننده خوانده‌است.

او، محرومیت سیستماتیک ۱٫۵ میلیون دختر از آموزش و تحصیل توسط طالبان را نه تنها نقض آشکار حق آموزش آنان عنوان کرده؛ بلکه گفته که این امر منجر به کاهش فرصت‌ها و بدتر شدن وضعیت روحی دختران شده‌است.

او تاکید کرده که حقوق کودکان، به‌ویژه دختران نمی‌تواند، گروگان سیاست باشد.

به باور راسل، این ممنوعیت علاوه بر تاثیر منفی بر وضعیت روحی دختران، سبب تشدید بحران‌های بشری در افغانستان نیز خواهد شد.

راسل تاکید کرده که “آموزش و پرورش فقط فرصت‌ها را فراهم نمی‌کند. از دختران در برابر ازدواج زودهنگام، سوءتغذیه و سایر مشکلات صحی محافظت می‌کند.”

در اعلامیه یونیسف آمده که این نهاد به رغم ممنوعیت دختران از آموزش در افغانستان، یونیسف در همکاری با سایر نهادهای کمک‌کننده زمینه آموزش را برای نزدیک به سه میلیون کودک در کشور فراهم کرده‌است.

مدیر اجرایی یونیسف تصریح کرده؛ “ما همراه با شرکا خود ۲٫۷ میلیون کودک را در آموزش ابتدایی نگه‌می‌داریم، صنبف‌های آموزش مبتنی بر جامعه را برای ۶۰۰ هزار کودک که دو سوم آن‌ها دختر هستند، راه‌اندازی می‌کنیم، و هر کاری که بتوانیم برای حفظ زیرساخت‌های آموزشی انجام می‌دهیم.”

یونیسف بار دیگر از طالبان خواسته تا دروازه مکاتب بالاتر از صنف ششم و دانشگاه‌ها را به روی دختران در افغانستان باز کنند.

این سازمان از جامعه جهانی نیز خواسته که دختران افغان را بیشتر از هرزمان دیگر حمایت کند.

گفتنی است که از دستور منع آموزش دختران توسط طالبان ۱۰۰۰ روز می‌گذرد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=59639

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.