• امروز : یکشنبه, ۴ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل 4440 امروز 8

اخبار ویژه

وزیر دفاع آلمان: تهدید ناشی از جنگ اوکراین طولانی‌مدت خواهد بود برای نخستین‌بار روند جواز دهی به ادارات تفتیشی و نهاد‌های آموزش‌های مسلکی آغازشد یوشیایونگ: خواستار بهبود روابط میان امارت اسلامی و پاکستان شد یک محموله بزرگ از کالاهای بازرگانان افغانستان از چین به بندر حیرتان رسید نشست مرزی مقامات طالبان و پاکستان در گذرگاه تورخم واکنش‌ها به حمله بر نمازگزاران در ولسوالی نهرین ولایت بغلان اعضای جنبش اعتراضی چمن: نیروهای پاکستانی در گذرگاه چمن – سپین بولدک در فساد دخیل هستند شاهین: از تصمیم تازه سازمان ملل درباره چوکی افغانستان انتقادکرد وزارت معارف: بیش از ۲۴۵۰ نفر به حیث مبلغین دینی در ریاست‌ معارف ۹ ولایت شمالی تعیین شدند بازدید وزیر صنعت و تجارت از بازار مشترک افغانستان- اوزبکستان اوچا: در سال ۲۰۲۴ میلادی ۲۸۱ کارمند امدادی در نقاط مختلف جهان جان باختند استرالیا روت مک‌کال را قاضی پرداخت غرامت به بازماندگان قربانیان جنایات جنگی در افغانستان‌تعیین‌کرد گفتگوی‌نماینده ویژه چین در افغانستان برای پنجمین نشست وزیران خارجه همسایه افغانستان بانک جهانی: صادرات افغانستان۱۴ درصد در ۲۰۲۴ کاهش یافته است رئیس‌جمهور روسیه: جنگ اوکراین در حال تبدیل شدن به یک جنگ جهانی است

11

شرکت برق‌رسانی برشنا بر سر شش پروژه تولید انرژی بادی و خورشیدی در چهار ولایت کار می‌کند

  • کد خبر : 60152
  • 06 سرطان 1403 - 0:44
شرکت برق‌رسانی برشنا بر سر شش پروژه تولید انرژی بادی و خورشیدی در چهار ولایت کار می‌کند

حکمت‌الله میوندی سخنگوی شرکت برشنا گفته است که بر بنیاد برنامه پنج ساله این اداره، قرار است هزار میگاوات انرژی در تولیدات داخلی اضافه شود. پروژه‌های تولید انرژی بادی و خورشیدی در ولایت‌های کابل، ننگرهار، بلخ و هرات روی دست گرفته شده‌اند. سخنگوی شرکت برشنا گفت:در کل ما یک برنامه ستراتیژیک پنج ساله داریم و […]

حکمت‌الله میوندی سخنگوی شرکت برشنا گفته است که بر بنیاد برنامه پنج ساله این اداره، قرار است هزار میگاوات انرژی در تولیدات داخلی اضافه شود.

پروژه‌های تولید انرژی بادی و خورشیدی در ولایت‌های کابل، ننگرهار، بلخ و هرات روی دست گرفته شده‌اند.

سخنگوی شرکت برشنا گفت:در کل ما یک برنامه ستراتیژیک پنج ساله داریم و تلاش می‌کنیم که با عملی‌سازی این برنامه، بتوانیم هزار میگاوات برق تولیدات داخلی خود را زیاد کنیم.

رییس پیشین شرکت برشنا، محدودیت‌های بانکی و چالش‌های تضمیناتی را از نگرانی‌های مهم شرکت‌های سرمایه‌گذار خارجی دانسته و گفته است که شرکت‌های خارجی به دنبال تضمین‌های مالی و بانکی در افغانستان هستند تا بتوانند در تولید انرژی بادی و خورشیدی سرمایه‌گذاری کنند.

امان‌الله غالب رییس پیشین شرکت برشنا گفت: «نیاز است که دولت افغانستان باید روی منابع داخلی خود سرمایه‌گذاری بیشتر کند و امکانات پولی، زیربنایی و تاضمینات مالی و بر علاوه امنیت سرمایه‌گذار را فراهم سازد. در این حالت مطمین باشید که سرمایه‌گذار داخلی با کمک خارجی، در افغانستان سرمایه‌گذار می‌کند.»

اما برخی آگاهان، نگه‌داری و بازسازی پروژه‌های انرژی بادی و خورشیدی را زیان‌آور می‌دانند و از امارت اسلامی می‌خواهند که در ساخت‌وساز بندهای آبی تولید انرژی در کشور سرمایه‌گذاری کند.

محمدآصف ستانکزی آگاه مسایل اقتصادی گفت: «من فکر می‌کنم که نگه‌داری، بازسازی و در کل پیش‌برد انرژی خورشیدی و بادی زیان‌بار است. اگر امارت اسلامی به جای این، روی انرژی از آب و بندها فکر کند، موثرتر خواهد بود.»

آمارها نشان می‌دهند که افغانستان ظرفیت تولید ۲۳هزار میگاوات انرژی آبی، ۲۲۲هزار میگاوات انرژی خورشیدی و ۵۸هزار میگاوات انرژی بادی و بیش از ۴هزار میگاوات انرژی از طریق زغال سنگ را دارد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=60152

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.