• امروز : چهارشنبه, ۲۳ عقرب ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 13 November - 2024
کل 4305 امروز 8

اخبار ویژه

دیمیتری مدودف: اروپا به جای پیگیری منافع مردم در پی راضی‌کردن آمریکا هستند وزارت اقتصاد: برای ۷۰۰ هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود رئیس جمهور منتخب امریکا: فرماندار داکوتای جنوبی را وزیر امنیت داخلی انتخاب کرد معاون سیاسی وزیر خارجه: کشورهایی که محیط‌زیست را تخریب کردند باید پاسخ بدهند حقانی: بر از میان برداشتن اختلاف‌ها و بی‌اعتمادی‌ها در کشور تأکیدکرد دبیرکل سازمان ملل: از رهبران جهان خواست برای مهار بحران آب و هوا تلاش‌ کنند سهیل شاهین: امارت اسلامی به بهبود روابط میان کابل و واشنگتن امیدوار است وزارت خارجه: اکرام‌الدین کامل را به‌عنوان سرپرست قونسل‌گری افغانستان در شهر بمبئ هند معرفی کرد دیدار علمای ولایت فاریاب با مولوی عبدالسلام حنفی وزیر داخله: در سراسر کشور امنیت تأمین است تیم ملی کریکت افغانستان تیم بنگلادیش را شکست داد محمد بن سلمان: نسل‌کشی در غزه را محکوم کرد محمد ادریس انوری به عنوان والی جدید ولایت پروان معرفی شد معاون اداری طالبان: آوردن رفاه و آسایش برای مردم از اولویت‌های امارت است کرزی رئیس‌جمهور پيشين افغانستان بر ضرورت تعلیم در کشور تأکید کرد

5

اتاق تجارت و صنایع: ۲۵۰۰ زن مجوز فعالیت گرفتند

  • کد خبر : 63556
  • 01 سنبله 1403 - 0:31
اتاق تجارت و صنایع: ۲۵۰۰ زن مجوز فعالیت گرفتند

اتاق تجارت و صنایع زنان  گفته است که بیش از ۲۵۰۰ زن تجارت‌پیشه در سه سال پسین جواز فعالیت دریافت کرده‌اند و بیش از ۱۳۰هزار زن دیگر هم‌اکنون بی جواز فعالیت می‌کنند. نازنین احمدزی سخنگوی اتاق تجارت و صنایع زنان گفته است این اتاق متعهد به پشتیبانی از زنان تجارت‌پیشه در کشور است. سخنگوی اتاق […]

اتاق تجارت و صنایع زنان  گفته است که بیش از ۲۵۰۰ زن تجارت‌پیشه در سه سال پسین جواز فعالیت دریافت کرده‌اند و بیش از ۱۳۰هزار زن دیگر هم‌اکنون بی جواز فعالیت می‌کنند.

نازنین احمدزی سخنگوی اتاق تجارت و صنایع زنان گفته است این اتاق متعهد به پشتیبانی از زنان تجارت‌پیشه در کشور است.

سخنگوی اتاق تجارت و صنایع زنان گفت: خانم‌ها به صورت عموم در ۹ سکتور در حال فعالیت هستند که می‌توانیم به کشاورزی، مال‌داری، صحت، صنعت و بخش لوجستیک و خدمات اشاره کنیم.

در همین حال شماری از زنان که در جریان سه سال گذشته تجارت‌های کوچک به راه‌انداخته‌اند، از حکومت سرپرست می‌خواهند که از زنان در بخش‌های گوناگون در کشور پشتیبانی کند.

صدیقه طوفان که دانش‌جوی علوم سیاسی و روابط بین‌الملل در کابل بود؛ اکنون در یکی از مارکیت‌های شهر کابل سرگرم فروشندگی است.

او درباره کاروبارش گفت: با سرمایه بسیار کم شروع به کار کردم تا این‌که با حمایت خانم‌ها و دوستانم، توانستیم که وارد کار شویم و یک دکان داشته باشیم و محصولاتی را که زنان افغانستان با دست شان آماده می‌کنند به فروش برسانیم.

صنم یکی دیگر از دکان‌داران گفته است: اگر یک دختر از یک خانواده کار بکند، می‌تواند خیلی از مشکلات را از روی شانه‌های پدرش بردارد و می‌تواند مشکلات خود را نیز کم کند.

نبود سرمایه و بازار از مهم‌ترین مشکلات فراراه کار زنان فروشنده پنداشته می‌شود. دختران فروشنده که از بام تا شام برای تامین هزینه‌ی خانواده‌های شان تلاش می‌ورزند، خواهان پشتیبانی حکومت سرپرست از تشبث‌های کوچک هستند.

نجمه حسینی، دکان‌دارگفت: وقتی که دخترخانم‌ها کار کنند، باعث می‌شود که فقر از خانواده و جامعه کم شود.

پیش از این برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد گفته بود که در دوسال پسین، از ۷۵هزار تشبث به رهبری زنان پشتیبانی کرده است.

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=63556

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.