نعمتالله بارکزی نماینده شهرداری کابل هزینه این پلها را چهل میلیون افغانی میخواند و میافزاید که قرار است این پلها در بخشهای گوناگون پایتخت ساخته شوند.
آقای بارکزی در این باره گفت: «حدود هشت پل هوایی انشاءالله داریم که عابر رو است و در حدود چهل میلیون افغانی سرش مصرف میآید و امسال اجرا خواهد شد و دو پل کلان دیگر که موتر رو است و در دو ساحه بسیار مزدحم شهر کابل پلان داریم که اجرا شود و فعلن در مرحله دیزاین قرار دارد و مرحله دیزاین یکی از مراحل پر مصرف است و طاقتفرسا است که بخاطر پلهای هوایی وجود دارد.»
در همین حال، برخی از باشندگان کابل پلهای هوایی را در کاهش ازدحام و رویدادهای ترافیکی اثرگذار میدانند و میگویند که برای عبور و مرور مردم از پلها باید آگاهیدهی عامه انجام شود.
سید حبیب باشنده کابل گفت:پلهای هوایی که جور شده بخاطر عبور و مرور مردم جور شده و باید مردم استفاده کنند و برای سمبول نیست.
مرتضی باشنده دیگر کابل گفت: «از طرف تلویزیونها تبلیغات شود چون مردم زیادتر تلویزیون میبینند و بعضی از لوحههای که نزدیک پلها ساخته میشود باید نصب شود.»
ارشاد باشنده گفت:از دولت تقاضا داریم که از این پلها زیادتر در شهر کابل جور شود تا که مشکلات ترافیکی و مشکلات رانندگان کمتر شود.
این در حالیست که پس از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی در کشور، شهرداری کابل در ساختوساز جادهها، ساحات سبز، ایجاد کانالها، چهاراهیها و پلهای هوایی در پایتخت برخی از پروژهها را نیز عملی ساخته است.
آژانس خبری پامیر