آقای حنیف در این مراسم در قندهار تاکید ورزیده که جهان با وضع محدودیتها بالای سکتور اقتصادی کشور، در تلاش ضعیف ساختن اقتصاد افغانستان است.
به گفتهی این مقام حکومت امارت اسلامی، با وجود وضع محدودیتها از سوی جامعه جهانی، حکومت سرپرست پیشرفتهای چشمگیری در بخشهای اقتصادی داشته است.
سرپرست وزارت اقتصاد گفت: «دشمن آرام نیست و با ما در یک جنگ نرم و جنگ اقتصادی قرار دارد. حالتی را میخواهند در افغانستان ایجاد کنند که هیچ کمپنی داخلی و خارجی در افغانستان سرمایهگذاری نتواند.»
سرپرست وزارت اقتصاد در بخش دیگری از سخنان اش افزوده است که با وجود محدودیتها از سوی جامعه جهانی، از میان ۲۲۷ پروژه برنامهریزی شده در سراسر کشور، کار ۸۶ پروژه تکمیل و همچنان ۱۴۱ پروژه توسعهی دیگر زیر کار اند.
او درباره پروژهها افزود: «امارت اسلامی در شرایط فعلی تمام مخارج و مصارفی که دارد، چه بودجه انکشافی و چه بودجه عادی، همه از عواید داخلی است. خوشبختانه امارت اسلامی امروز ۲۲۷ پروژه را منظوری و در پلان خود دارد.»
شماری دیگر از مقامهای امارت اسلامی در این مراسم گفتهاند که پس از رویکار آمدن دوباره امارت اسلامی، سهولتهای زیادی در بخشهای بازرگانی، سرمایهگذاری، صادرات و واردات به میان آمدهاند.
احمدجان بلال عضو هیات رهبری شرکتهای امارتی در این مراسم گفته است: «ما با اراده کامل در مسیر استقلال اقتصادی کشور گامهای مستحکم میگذاریم.»
بر بنیاد معلومات مسوولان در حکومت سرپرست، پس از رویکار آمدن دوباره امارت اسلامی چندین کارخانه تولیدی از جمله سپین زر در کندز، نساجی و پشمی در بغلان و قندهار و کارخانه بُست در هلمند دوباره فعال و برای شمار زیادی زمینه کار را فراهم کرده است.
آژانس خبری پامیر