آقای دوجاریک در یک نشست خبری در واکنش به این قانون پیرامون وضع بیشتر محدودیتها در برابر زنان، میگوید که تصور آینده بهتر و توسعه برای افغانستان دشوار خواهد بود.
سخنگوی دبیرکل سازما ملل متحد گفت: البته فراتر از محکوم کردن چنین تصمیماتی، تصور اینکه کشوری با چنین دستوراتی در حال پیشرفت، توسعه و بهبود وضعیت خود باشد، دشوار است.
امارت اسلامی تا اکنون در این باره چیزی نگفته؛ اما روز پنجشنبه سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر از محتسبان این وزارت خواست که بر بنیاد قانون تازه توشیح شده از سوی رهبر امارت اسلامی عمل کنند.
حسیبالله حنفی عالم دین گفت: ما آن اصولی را که شرعیت گذاشته رو گشتانده نمیتوانیم؛ البته راه اعتدال و میانهروی به کار است تا ما در داخل شریعت را به شکل خوب آن تطبیق کنیم و نیز تحت فشارهای بیرونی نیز نباشیم.
سلیم پیگیر آگاه مسایل سیاسی گفت: این قانون در طول سه سال تطبیق شده بالای خانمهای افغان، با وجود آنکه خانمهای افغان از اول با عزت و با شرف و با حجاب بودند؛ ولی قانون تطبیق شده است.
قانون تازه وزارت امر به معروف و نهی از منکر از سوی رهبر امارت اسلامی توشیح شده، این قانون دارای چهار فصل و سی وپنج ماده در بخشهای گوناگون است.
مسایلی چون حجاب زنان، ستر مردان، رسانهها، چگونگی رفتار محتسبان با مردم از مهمترین مادههای این قانون شمرده میشوند.
آژانس خبری پامیر