• امروز : چهارشنبه, ۱۱ میزان ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 2 October - 2024
کل 3793 امروز 12

اخبار ویژه

کمین نیروهای حزب‌الله برای نظامیان اسرائیلی در شمال سرزمین‌های اشغالی وزیر خارجه کاناد: طالبان نمی‌تواند قوانین بین‌المللی را نادیده بگیرد طالبان: توانایی کامل تأمین امنیت و از بین بردن داعش را داریم وزارت صحت عامه: بیماری‌های فصلی در کابل افزایش یافته است هشت نفر بر اثر غرق شدن یک قایق در ولایت ننگرهار جان باختند معاون اقتصادی ریاست الوزراء از تأیید طرح‌ سرمایه گذاری ۱۲میلیارد افغانی خبر داد رئیس شورای بازرگانان افغانستان با مقام‌های امریکا و بریتانیا دیدارکرد وزارت خارجه امریکا نماینده ویژه خود برای افغانستان را برکنارکرد حقانی: امارت اسلامی دستورات بین‌المللی را نمی‌پذیرد وزارت فواید عامه: کار قیر‌ریزی و بازسازی ۲۲ کیلومتر شاهراه کنر- نورستان آغازشد خبرنگاران در تخار رسماً از عکاسی و تصویربرداری منع شدند باقری: اگر امریکا اسرائیل دیوانه را کنترل نکند تمام زیرساخت‌های آن‌ها را نابود می‌کنیم رهبری شهید مقاومت در اندیشه فاخر شاعر انقلابی عبدالعزیز نصیر: امارت اسلامی بر تطبیق عدالت در کشور متعهد است وزارت فواید عامه: در ماه سنبله ۳۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن انتقال یافته است

8

وزارت عدلیه از نافذ شدن قانون وزارت امر به معروف و نهی از منکر خبر داد

  • کد خبر : 63606
  • 02 سنبله 1403 - 0:52
وزارت عدلیه از نافذ شدن قانون وزارت امر به معروف و نهی از منکر خبر داد

وزارت عدلیه از نافذ شدن قانون وزارت امر به معروف و نهی از منکر پس از توشیح آن از سوی رهبر امارت اسلامی، خبر داده است. قانون وزارت امر به معروف و نهی از منکر چهار فصل و سی‌وپنج ماده در بخش‌های گوناگون دارد. مسایلی چون حجاب زنان، ستر مردان، رسانه‌ها و چگونگی رفتار محتسبان این […]

وزارت عدلیه از نافذ شدن قانون وزارت امر به معروف و نهی از منکر پس از توشیح آن از سوی رهبر امارت اسلامی، خبر داده است.

قانون وزارت امر به معروف و نهی از منکر چهار فصل و سی‌وپنج ماده در بخش‌های گوناگون دارد.

مسایلی چون حجاب زنان، ستر مردان، رسانه‌ها و چگونگی رفتار محتسبان این وزارت با مردم از مهم‌ترین ماده‌های این قانون شمرده می‌شوند.

برکت‌الله رسولی سخنگوی وزارت عدلیه درباره این قانون گفته است:بر اساس این قانون، وزارت مذکور مکلف به امر کردن و معروفات و منع کردن از منکرات مطابق شریعت اسلامی و فقه حنفی و نیز مکلف به تامین صلح و برادری میان مردم و منع آن‌ها از تعصبات قومی، زبانی و سمتی گردیده است.

در ماده سیزدهم این قانون که مربوط به حجاب زنان است، پنهان کردن روی زنان به سبب ترس از فتنه ضروری و صدای بلند زنان نیز عورت خوانده شده است. در این قانون هم‌چنان آمده که انتقال زنان عاقل و بالغ بی محرم شرعی از سوی راننده‌ها منع است.

لازمی بودن ستر تمام بدن زن، پنهان کردن روی زن به سبب ترس از فتنه، عورت خوانده شدن صدای زنان (بلند خواندن آهنگ‌ها، نعمت‌ها و قرائت)، خودداری از پوشیدن لباس‌های نازک، کوتاه و چسپ برای زنان و مکلفیت زنان بر پنهان کردن بدن و روی شان از مردان نامحرم از بخش‌های مهم ماده سیزدهم این قانون هستند.

تفسیر سیاه‌پوش فعال عرصه حقوق زن گفت: ما همیشه قسمی بودیم، که آن‌ها خواستند اما محدودیت‌های شان هر روز زیادتر می‌شود. به امید این‌که توجه کنند.

در ماده بیست‌ودوم این قانون آمده است که از تایپ، رادیو و سایر اشیا مانند آن استفاده سو نشود. در ماده هفدهم این قانون هم‌چنان درباره مطبوعات و اطلاعات آمده است که مطالبی که در مطبوعات نشر و پخش می‌شوند خلاف شریعت و مذهب نباشد و تحقیر و توهین مسلمان نیز در آن صورت نگیرد و در این مطالب عکس‌های ذی‌روح (جاندار) نیز نباشد.

حسیب‌الله حنفی عالم دین می‌گوید:نظر علمای بزرگ عربستان سعودی، هند و پاکستان این است که ویدیو و سیستم دیجیتالی رسانه‌ای نیاز زمان است.

در ماده بیست‌ودوم این قانون هم‌چنان آمده است که پوشیدن نکتایی، تراشیدن ریش و کم کردن آن از قبضه، اصلاح موها برخلاف شریعت، دوستی و کمک با کفار و مشابهت با آن از منکرات شمرده شده‌اند.

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=63606

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.