• امروز : پنج شنبه, ۲۹ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024
کل 3641 امروز 9

اخبار ویژه

همکاری اسلام‌آباد و مسکو برای بهبود اوضاع افغانستان کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا بار دیگر بلینکن را در مورد خروج از افغانستان فراخواند مفتی اهل سنت عراق: حمایت از آرمان فلسطین بر اساس کلمه توحید بر همه مسلمانان واجب است مجمع عمومی سازمان ملل متحد: قطعنامه‌‌ی علیه رژیم صهیونیستی را تصویب کرد وزیر مهاجرین با سفیر قطر در کابل دیدار کرد واکنش طالبان به نگرانی اعضای شورای امنیت حقایق باید در نظر گرفته شود بانک مرکزی: ارزش افغانی در برابر دالر سه درصد افزایش یافته است وزیرخارجه: هیئت امارت اسلامی در نشست فارمت مسکو شرکت می‌کند حقانی: جامعه جهانی پذیرفته که افغانستان تهدیدی برای کشورهای دیگر نیست طالبان به نشست مشورتی فرمت مسکو در مورد افغانستان دعوت شدند وزیر داخله: جنگ در کشور پایان یافته و زمان بازسازی فرا رسیده است ۱۸۵ هزار پرونده در یک سال گذشته از سوی ستره محکمه حل و فصل شده است محمد نبی عمری: به مشورت و نظر مردم نیاز داریم ۸ عضو داعش در حمله طالبان در ولایت فاریاب کشته شدند کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل: حوادث لبنان تکان‌دهنده و نقض قوانین بین‌المللی است

2

اختلاف اعضای شورای امنیت درباره انتقاد از قانون جدید طالبان

  • کد خبر : 64106
  • 13 سنبله 1403 - 20:27
اختلاف اعضای شورای امنیت درباره انتقاد از قانون جدید طالبان

شورای امنیت سازمان ملل به دلیل مخالفت دو عضو خود از انتشار بیانیه‌ای علیه قانون جدید امر به معروف و نهی از منکر طالبان خودداری کرده است. بر اساس بیانیه منتشر شده توسط شورای امنیت، دو عضو این شورا با تأکید بر اینکه قانون جدید طالبان «موضوع داخلی افغانستان» است با انتشار بیانیه‌ای دراین‌باره مخالفت […]

شورای امنیت سازمان ملل به دلیل مخالفت دو عضو خود از انتشار بیانیه‌ای علیه قانون جدید امر به معروف و نهی از منکر طالبان خودداری کرده است.

بر اساس بیانیه منتشر شده توسط شورای امنیت، دو عضو این شورا با تأکید بر اینکه قانون جدید طالبان «موضوع داخلی افغانستان» است با انتشار بیانیه‌ای دراین‌باره مخالفت کرده‌اند.

در بیانیه آمده است: این بیانیه مورد موافقت قرار نگرفت، زیرا دو عضو ما ارزش چنین بیانیه‌ای را در زمان کنونی زیر پرسش بردند. در این رابطه، گزارش شده است که آن‌ها (این دو عضو) اظهار داشتند این قانون یک موضوع داخلی است، یوناما هنوز در حال بررسی پیامدهای آن است، و دیگر بیانیه‌های شورا قبلاً به چالش حقوق زنان در کشور اشاره کرده است.

در بیانیه شورای امنیت همچنین آمده است در حالیکه اعضای شورا عموماً برای دیدن افغانستانی مرفه و صلح‌آمیز و عاری از تروریسم و دارای یک دولت فراگیر، متحد هستند اما در رابطه با چگونگی دستیابی به این هدف اختلاف نظر دارند.

بر اساس این بیانیه، برخی از اعضای شورای امنیت، از جمله فرانسه، انگلیس، و آمریکا و سایر کشورهای همفکر آن‌ها، استدلال کرده‌اند اگر طالبان می‌خواهند به رسمیت شناخته شده و کمک‌های اقتصادی و توسعه‌ای از جامعه جهانی دریافت کنند، باید به معیارهای بین‌المللی پایبند باشند.

در این بیانیه آمده است این کشورها طرفدار ادامه فشار بر طالبان هستند، به ویژه در مورد سیاست‌ها و اقدامات آن‌ها که حقوق زنان و دختران را نقض می‌کند.

اما در این بیانیه اشاره شده است که چین و روسیه تأکید می‌کنند جامعه جهانی باید به افغانستان کمک کند، بدون اینکه آن را به موضوعات دیگری مانند حقوق بشر مرتبط کند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=64106

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.