• امروز : پنج شنبه, ۲۹ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024
کل 3632 امروز 13

اخبار ویژه

طالبان به نشست مشورتی فرمت مسکو در مورد افغانستان دعوت شدند وزیر داخله: جنگ در کشور پایان یافته و زمان بازسازی فرا رسیده است ۱۸۵ هزار پرونده در یک سال گذشته از سوی ستره محکمه حل و فصل شده است محمد نبی عمری: به مشورت و نظر مردم نیاز داریم ۸ عضو داعش در حمله طالبان در ولایت فاریاب کشته شدند کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل: حوادث لبنان تکان‌دهنده و نقض قوانین بین‌المللی است رهبر طالبان: نیروهای امنیتی با مردم رفتار نیک داشته باشند رئیس‌جمهور ترکمنستان:جامعه جهانی با واقع بینی به افغانستان کمک کند علماء و بزرگان ولایت جوزجان خواستار توجه به پروژه‌های انکشافی در این ولایت شدند معین امور جوانان وزارت فرهنگ:۲۰ میلیون جوان در کشور واجد شرایط کار هستند برخی اعضای سازمان ملل از طالبان خواستند حقوق زنان را تامین کند معاون سیاسی ریاست‌الوزرا: تعامل مثبت با کشورها اولویت امارت اسلامی است استانکزی: نشست‌های مخالفان در خارج از افغانستان تاثیری ندارد برگزاری نشست کمیسیون سیاسی طالبان به ریاست مولوی عبدالکبیر وزارت عدلیه طالبان: شهرک خالد بن ولید در ولایت بلخ را دولتی اعلام کرد

4

برنامه جهانی غذا:بیش از دوازده میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهندشد

  • کد خبر : 64280
  • 18 سنبله 1403 - 0:22
برنامه جهانی غذا:بیش از دوازده میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهندشد

برنامه جهانی خوراک گفته است که از ماه می تا ماه اکتوبر سال روان میلادی، ۱۲میلیون و ۴۰۰هزار افغان با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهند شد. اداره هماهنگ کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد با پخشی این گزارش، تاکید کرده است که از این رقم، نزدیک به دونیم میلیون تن آن‌ها به کمک مواد غذایی […]

برنامه جهانی خوراک گفته است که از ماه می تا ماه اکتوبر سال روان میلادی، ۱۲میلیون و ۴۰۰هزار افغان با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهند شد.

اداره هماهنگ کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد با پخشی این گزارش، تاکید کرده است که از این رقم، نزدیک به دونیم میلیون تن آن‌ها به کمک مواد غذایی نیاز فوری دارند.

بر اساس این گزارش، از سه اعشاریه نُه میلیون نفر در افغانستان از جمله دو اعشاریه هشت میلیون کودک زیر پنج سال به سوءتغذیه شدید مبتلا اند.

در همین حال عبدالمالک ۴۵ ساله از شهر ترینکوت ولایت ارزگان که سرپرستی یک خانواده ۹ نفری را به دوش دارد،گفته است که با چالش‌های زیاد اقتصادی روبه‌رو است و نمی‌تواند بیش از یک وعده غذایی خانواده اش را تامین کند.

عبدالمالک گفت: خداوند برای ما صبر داده، اگر چیزی خوب پیدا شد می‌خوریم در غیر آن، همان نان خشک و چای است که استفاده می‌کنیم.

برخی آگاهان، کمک‌های نهادهای مددرسان بین‌المللی را در کوتاه‌مدت موثر می‌دانند؛ اما برای کاهش فقر در درازمدت بر سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های کارآفرین تاکید می‌کنند.

عبدالظهور مدبر آگاه مسایل اقتصادی گفت: به هر پیمانه که کمک‌های خارجی در افغانستان سرازیر شود، بنا بر وخامت اقتصادی که داریم و تجربه می‌کنیم، در کوتاه‌مدت می‌تواند اثربخش باشد.

وزارت اقتصاد علت چالش‌های ناامنی غذایی در افغانستان را اعمال محدودیت‌ها، منجمد شدن ذخایر ارزی کشور و تغییرات اقلیمی می‌داند.

عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد در این باره افزود: وضعیت اقتصادی در مقایسه با قبل، تحرک مثبت داشته ولی بنا بر تغییرات اقلیمی، اعمال محدودیت‌ها، انجماد ذخایر ارزی کشور و کم‌بود زیرساخت‌های اقتصادی هنوز هم مشکلات بی‌کاری و ناامنی غذایی، مردم ما را متاثر کرده است. پاسخ‌گویی موثر و مبارزه با اناامنی غذایی از طریق برنامه‌های تقویت اقتصاد خانوار که سبب ایجاد شغل و بلند بردن قدرت خرید فامیل‌ها گردد، در اولویت کاری ما قرار دارد.

پیش از این اداره هماهنگ کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد از کاهش بودجه کمک‌های بشردوستانه به هدف رسیدگی به نیازمندان در افغانستان ابراز نگرانی کرده و گفته بود با آن‌که چهار ماه به پایان سال ۲۰۲۴ باقی مانده، جامعه جهانی تنها ۲۵ درصد از بودجه درخواستی را تامین کرده و در حال حاضر، از هر دو افغان، یک نفر آن در فقر به‌سر می‌برد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=64280

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.