• امروز : دوشنبه, ۹ میزان ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 30 September - 2024
کل 3767 امروز 13

اخبار ویژه

عملیات ویژه طالبان علیه داعش در مناطق مختلف افغانستان دانش‌آموزان در پامیر بدخشان: به علت نبود مکتب لیسه از آموزش تا صنف دوازدهم محروم هستند معرفی میثم آشتیانی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی افغانستان در کابل سیل در ننگرهار و لغمان خسارات هنگفتی وارد کرده است انتونیو گوترش: از طالبان خواست محدودیت‌های وضع‌شده برای زنان را بردارد وزیر امر به معروف و نهی از منکر: تطبیق شریعت اسلامی مسئولیت نظام اسلامی است برگزاری نشست شورای بازرگانان افغانستان در امارات متحده عربی وزیر سرحدات: افغانستان به نقطه وصل منطقه‌ای تبدیل می‌شود ۲ نیروی طالبان در درگیری با مرزبانان پاکستان کشته شدند وزارت خارجه طالبان: جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان نابخشودنی است بانک جهانی:از سال ۲۰۲۱ میلادی تا اکنون ۱٫۷ میلیارد دالر را برای مردم افغانستان کمک کردیم حقوقدان کانادایی مأموریت یوناما را در کابل آغاز کرد شخصیت‌های برجسته افغانستان ترور سید حسن نصرالله را در محکوم کردند ‌رئیس جمهور ونزوئلا : نتانیاهو قاتل است و ما را به یاد هیتلر می‌اندازد سفارت قیرغیزستان درکابل: یک محموله کمک‌های بشردوستانه این کشور وارد بلخ شد

1

دانش‌آموزان در پامیر بدخشان: به علت نبود مکتب لیسه از آموزش تا صنف دوازدهم محروم هستند

  • کد خبر : 65304
  • 09 میزان 1403 - 15:43
دانش‌آموزان در پامیر بدخشان: به علت نبود مکتب لیسه از آموزش تا صنف دوازدهم محروم هستند

شماری از دانش‌آموزان در پامیر بدخشان، می‌گویند که به علت نبود مکتب لیسه در این منطقه، از آموزش تا صنف دوازدهم محروم هستند. نبود آموزگار زن از چالش‌هایی است که مانع آموزش دختران این منطقه شده است. انوارالحق باشنده پامیر ولسوالی واخان بدخشان گفت: این جا مکتب برای  پسران است اما به دختران  نیست، خواست […]

شماری از دانش‌آموزان در پامیر بدخشان، می‌گویند که به علت نبود مکتب لیسه در این منطقه، از آموزش تا صنف دوازدهم محروم هستند.

نبود آموزگار زن از چالش‌هایی است که مانع آموزش دختران این منطقه شده است.

انوارالحق باشنده پامیر ولسوالی واخان بدخشان گفت: این جا مکتب برای  پسران است اما به دختران  نیست، خواست ما این است که برای دختران هم مکتب ساخته شود.

باشندگان پامیر‌ها، از مسئولان در حکومت سرپرست، خواستار ایجاد یک مکتب لیسه، در مناطق‌شان هستند.

ابراهیم باشنده پامیر واخان چنین گفت:‌ راه خراب را خودتان دیدید، برای خواندن از این جا به یک ولایت دیگر رفتن خیلی مشکل است. هدف ما همین است که در این جا یک مکتب و مدرسه ساخته شود.

کم‌بود پزشک و آموزگار یکی از چالش‌های جدی باشندگان پامیر است. اکنون کودکان و نوجوانان پامیری آرزو دارند با دسترسی به آموزش‌های عالی، این خلاء را پُرکنند.

خدیجه باشنده پامیر در این مورد گفت: جمعیت ما بی سواد شده است، دختران به مکتب نمی روند، مکتب درست و معلم درست نداریم.

با این حال سخنگوی وزارت سرحدات، اقوام و قبایل می‌گوید که یک مکتب لیسه برای باشندگان پامیر در شهر فیض آباد ایجاد شده و می‌تواند که همزمان ۲۵۰ دانش آموز را، بپذیرد.

تسليم الله حقانی سخنگوی وزارت سرحدات، اقوام و قبايل گفت: در شهر فیض آباد مرکز بدخشان برای جوانان پامیر یک مکتب ساخته‌ایم، قرار است در سال پیش‌رو ساختمان این مکتب در ده جریب زمین در شهر فیض آباد ساخته شود و قابل یاد آوری است که این مکتب فعلا ۲۵۰ دانش آموز را می‌پذیرد.

به گفته‌ی مسئولان وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، برای این مکتب لیسه، هم اکنون یک ساختمان را به کرایه گرفته‌اند و قرار است که در سال‌ پیش‌رو، کار ساخت این مکتب لیسه، در ده جریب زمین در شهر فیض آباد آغاز ‌شود.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=65304

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.