• امروز : دوشنبه, ۲۶ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024
کل 3594 امروز 14

اخبار ویژه

تبصره بخش مطبوعات سفارت روسیه در افغانستان هیئتی از پاکستان برای گفتگو در مورد درگیری‌های مرزی با طالبان به قندهار سفرکره است وزارت دارایی طالبان:۲میلیارد و ۷۰۰ میلیون بدهی خارجی دولت سابق را پرداخت شد برلین و تاشکند برای اخراج پناهجویان افغانستان به ازبکستان توافق کردند تیم فوتسال‌ افغانستان:در اولین بازی خود برابر آنگولا ۶ بر ۴ پیروز شد اداره تعلیمات مسلکی: این اداره در ده سکتور ۱۱۱ رشته را برای جوانان آموزش می‌دهد فیفا: مهران غلامی را به عنوان جوان‌ترین بازی‌کن در جام جهانی اوزبکستان معرفی کرد کمپاین تطبیق واکسین به دلیل نداشتن محرم توسط واکسیناتوران زن متوقف شد سازمان‌ملل: پاکستان ۶۲۵ مهاجر افغانستان را در یک هفته اخراج کرده است عالمان دین بر پیروی از راه و روش پیامبر اسلام (ص) تأکیدکردند عالمان دین بر پیروی از راه و روش پیامبر اسلام (ص) تأکیدکردند وزارت معارف: بیش از هشت هزار بست در این وزارت خالی است وزیرداخله:جهانیان از طالبان به دلیل تمکین نکردن به خواسته‌آن‌ها ناراضی هستند مجلس نمایندگان آمریکا از تصویب قطعنامه‌ای برای حمایت از مخالفان طالبان خبر داد فطرت:نیروهای طالبان برای زندگی آرام مردم تلاش می‌کنند

3

برنامه جهانی غذا:بیش از دوازده میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهندشد

  • کد خبر : 64280
  • 18 سنبله 1403 - 0:22
برنامه جهانی غذا:بیش از دوازده میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهندشد

برنامه جهانی خوراک گفته است که از ماه می تا ماه اکتوبر سال روان میلادی، ۱۲میلیون و ۴۰۰هزار افغان با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهند شد. اداره هماهنگ کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد با پخشی این گزارش، تاکید کرده است که از این رقم، نزدیک به دونیم میلیون تن آن‌ها به کمک مواد غذایی […]

برنامه جهانی خوراک گفته است که از ماه می تا ماه اکتوبر سال روان میلادی، ۱۲میلیون و ۴۰۰هزار افغان با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهند شد.

اداره هماهنگ کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد با پخشی این گزارش، تاکید کرده است که از این رقم، نزدیک به دونیم میلیون تن آن‌ها به کمک مواد غذایی نیاز فوری دارند.

بر اساس این گزارش، از سه اعشاریه نُه میلیون نفر در افغانستان از جمله دو اعشاریه هشت میلیون کودک زیر پنج سال به سوءتغذیه شدید مبتلا اند.

در همین حال عبدالمالک ۴۵ ساله از شهر ترینکوت ولایت ارزگان که سرپرستی یک خانواده ۹ نفری را به دوش دارد،گفته است که با چالش‌های زیاد اقتصادی روبه‌رو است و نمی‌تواند بیش از یک وعده غذایی خانواده اش را تامین کند.

عبدالمالک گفت: خداوند برای ما صبر داده، اگر چیزی خوب پیدا شد می‌خوریم در غیر آن، همان نان خشک و چای است که استفاده می‌کنیم.

برخی آگاهان، کمک‌های نهادهای مددرسان بین‌المللی را در کوتاه‌مدت موثر می‌دانند؛ اما برای کاهش فقر در درازمدت بر سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های کارآفرین تاکید می‌کنند.

عبدالظهور مدبر آگاه مسایل اقتصادی گفت: به هر پیمانه که کمک‌های خارجی در افغانستان سرازیر شود، بنا بر وخامت اقتصادی که داریم و تجربه می‌کنیم، در کوتاه‌مدت می‌تواند اثربخش باشد.

وزارت اقتصاد علت چالش‌های ناامنی غذایی در افغانستان را اعمال محدودیت‌ها، منجمد شدن ذخایر ارزی کشور و تغییرات اقلیمی می‌داند.

عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد در این باره افزود: وضعیت اقتصادی در مقایسه با قبل، تحرک مثبت داشته ولی بنا بر تغییرات اقلیمی، اعمال محدودیت‌ها، انجماد ذخایر ارزی کشور و کم‌بود زیرساخت‌های اقتصادی هنوز هم مشکلات بی‌کاری و ناامنی غذایی، مردم ما را متاثر کرده است. پاسخ‌گویی موثر و مبارزه با اناامنی غذایی از طریق برنامه‌های تقویت اقتصاد خانوار که سبب ایجاد شغل و بلند بردن قدرت خرید فامیل‌ها گردد، در اولویت کاری ما قرار دارد.

پیش از این اداره هماهنگ کننده‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد از کاهش بودجه کمک‌های بشردوستانه به هدف رسیدگی به نیازمندان در افغانستان ابراز نگرانی کرده و گفته بود با آن‌که چهار ماه به پایان سال ۲۰۲۴ باقی مانده، جامعه جهانی تنها ۲۵ درصد از بودجه درخواستی را تامین کرده و در حال حاضر، از هر دو افغان، یک نفر آن در فقر به‌سر می‌برد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=64280

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.