محمد خالد حنفی سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر، میگوید که در عملی کردن قانون این وزارت جدی است و بهگونه تدریجی آن را تطبیق خواهند کرد.
آقای حنفی در یک نشست مردمی در ولایت لوگر، با تاکید بر اتحاد میان شهروندان کشور، افزود که صدای بلند زن در مجالس مختلط عورت است.
او در این باره گفت: آن قانون را اگر شما بخوانید، در آنجا یک قوس وجود دارد که در آن نوشته شده است که بانوان نمیتوانند قرائت جهری، ترانه یا آهنگ بخوانند. این قانون است که بهصورت تدریجی تطبیق میشود. انشاءالله، و به مرور زمان خداوند جل جلاله ما را کامیاب میسازد. این عقیده ماست.
شماری از عالمان دین نیز تطبیق قوانین اسلامی در جامعه را مهم میدانند و میگویند که حقوق همه شهروندان، بهویژه حقوق آموزشی دختران، باید تامین شود.
عبدالرحمن عابد عالم دین گفت: خواست ما این است که به همه حقوق اتباع رسیدگی شود، بهویژه حقوق بانوان که قشر ضعیف هستند. حقوق آنان، بهویژه در بخش آموزش، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا افغانها بتوانند از طریق آموزش با جهان رقابت کنند.
حسیبالله حنفی عالم دین گفت: تامین حقوق مردم و ساختن اینگونه قوانین به جامعه سود میرساند، بهویژه برخی از حقوق که در جامعه تنظیم نشدهاند، مانند حقوق بانوان در بخش میراث و آموزش.
قانون وزارت امر به معروف و نهی از منکر دارای چهار فصل و سیوپنج ماده در بخشهای گوناگون است، و مسایل مربوط به حجاب زنان، ستر مردان، رسانهها، و چگونگی رفتار محتسبان با مردم از مهمترین مادههای این قانون شمرده میشوند.
آژانس خبری پامیر