• امروز : یکشنبه, ۴ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل 4444 امروز 12

اخبار ویژه

۴ نفر در تیراندازی اطراف سفارت اسرائیل در اردن کشته و زخمی شدند علیرضا بیگدلی را به عنوان سفیر جدید ایران در کابل معرفی شد معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا روی ۲۱ معدن بزرگ ۴۱۵ میلیارد افغانی سرمایه‌گذاری شده است ملی‌پوشان زیر نزده کشورمان تیم امارات متحده عربی را شکست دادند وزیر دفاع آلمان: تهدید ناشی از جنگ اوکراین طولانی‌مدت خواهد بود برای نخستین‌بار روند جواز دهی به ادارات تفتیشی و نهاد‌های آموزش‌های مسلکی آغازشد یوشیایونگ: خواستار بهبود روابط میان امارت اسلامی و پاکستان شد یک محموله بزرگ از کالاهای بازرگانان افغانستان از چین به بندر حیرتان رسید نشست مرزی مقامات طالبان و پاکستان در گذرگاه تورخم واکنش‌ها به حمله بر نمازگزاران در ولسوالی نهرین ولایت بغلان اعضای جنبش اعتراضی چمن: نیروهای پاکستانی در گذرگاه چمن – سپین بولدک در فساد دخیل هستند شاهین: از تصمیم تازه سازمان ملل درباره چوکی افغانستان انتقادکرد وزارت معارف: بیش از ۲۴۵۰ نفر به حیث مبلغین دینی در ریاست‌ معارف ۹ ولایت شمالی تعیین شدند بازدید وزیر صنعت و تجارت از بازار مشترک افغانستان- اوزبکستان اوچا: در سال ۲۰۲۴ میلادی ۲۸۱ کارمند امدادی در نقاط مختلف جهان جان باختند

4

کارشناس پاکستانی: طالبان دیگر به پاکستان نیازمند نیستند

  • کد خبر : 66594
  • 09 عقرب 1403 - 0:09
کارشناس پاکستانی: طالبان دیگر به پاکستان نیازمند نیستند

حسن عباس کارشناس پاکستانی اظهار داشت در دهه ۹۰ میلادی، پاکستان، عربستان و امارات متحده عربی، حکومت طالبان را به رسمیت شناختند، اما در این دوره، طالبان با کشورهایی چون ازبکستان، چین، روسیه، امارات و قطر روابط نزدیکی برقرار کرده است. نویسنده کارشناس نویسنده کتاب بازگشت طالبان افزود حضور دیپلمات‌های متعدد در افغانستان نشان می‌دهد […]

حسن عباس کارشناس پاکستانی اظهار داشت در دهه ۹۰ میلادی، پاکستان، عربستان و امارات متحده عربی، حکومت طالبان را به رسمیت شناختند، اما در این دوره، طالبان با کشورهایی چون ازبکستان، چین، روسیه، امارات و قطر روابط نزدیکی برقرار کرده است.

نویسنده کارشناس نویسنده کتاب بازگشت طالبان افزود حضور دیپلمات‌های متعدد در افغانستان نشان می‌دهد طالبان دیگر به پاکستان نیازمند نیستند.

عباس افزود از نظر سیاسی و دیپلماتیک وابستگی طالبان به پاکستان کاهش یافته است، اما از لحاظ اقتصادی، این وابستگی همچنان پابرجاست.

وی با اشاره به اینکه کالاهای تجاری از طریق بندر کراچی به افغانستان وارد می‌شوند، افزود: پاکستان نیز به دلیل منافع تجاری، خواهان ادامه این تعاملات است.

این کارشناس پاکستانی با اشاره به بحران اقتصادی پاکستان ادامه داد: طالبان نیز به خوبی از نقطه ضعف‌های اقتصادی پاکستان آگاه است.

به گفته عباس، منافع طالبان و پاکستان از نظر امنیتی و اطلاعاتی در تعارض است؛ درحالیکه در گذشته طالبان از نظر اطلاعاتی به پاکستان وابسته بودند.

وی با اظهار اینکه روابط طالبان با پاکستان روز به روز تیره‌تر می‌شود، در پاسخ به سوالی درباره دستیابی پاکستان به «عمق استراتژیک» در افغانستان گفت: این ایده در پاکستان به یک شوخی تبدیل شده و می‌گویند این طالبان است که به عمق استراتژیک در پاکستان دست یافته است.

کارشناس پاکستانی اشاره کرد، در گذشته دولت‌های افغانستان پاکستان را به تشدید ناامنی در این کشور متهم می‌کردند، اما اکنون معادله معکوس شده و پاکستان، طالبان را به حمایت از گروه‌های مخالف خود متهم می‌کند.

عباس همچنین تصریح کرد پاکستان اکنون از بازی افغانستان کنار گذاشته شده است، درحالیکه کشورهای قطر، چین، آسیای مرکزی و امارات قراردادهای بزرگ را در افغانستان به دست می‌آورند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=66594

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.