• امروز : پنج شنبه, ۱ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل 4406 امروز 10

اخبار ویژه

محمد یوسف مستری: تمام حقوق زندانیان در کشور رعایت می‌شود در دو ماه گذشته ۱۳۰۰ کودک در جنگ لبنان کشته و زخمی شدند دیدار وزیرمعادن با بزرگان ولایت قندز اداره ملی احصائیه: بیشترین صادرات افغانستان به هند و پاکستان و امارات بوده است وزیر دفاع طالبان با سفیر ایران در کابل دیدار کرد حضور سفیر طالبان در نشست فناوری دیجیتال و کشاورزی مکانیزه در چین افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت قندهار روسیه: اوکراین بیش از ۳۴ هزار نظامی را در کورسک از دست داد همکاری آمریکا-پاکستان برای تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان احتمال آزادسازی ۱۹ میلیون‌دلاری بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان حمله گسترده حزب الله به مواضع رژیم صهیونیست وزارت صنعت: در ده ماه گذشته ۹۴ میلیون دالر داد و ستد با ترکیه انجام شده است روسیه یک منطقه را در دونباس تصرف کرد صادرات شکر از پاکستان به افغانستان افزایش یافته است رئیس سازمان جهانی بهداشت: ۳۳ درصد مردم افغانستان به خدمات بهداشتی دست‌رسی ندارند

1

احتمال آزادسازی ۱۹ میلیون‌دلاری بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان

  • کد خبر : 67523
  • 01 قوس 1403 - 0:30
احتمال آزادسازی ۱۹ میلیون‌دلاری بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان

به گزارش آژانس خبری پامیر، سازمان‌های غذا و کشاورزی و برنامه توسعه سازمان ملل (FAO و UNDP) در اقدامی تازه، قصد دارند بودجه‌های اقلیمی مسدود شده افغانستان را پس از سه سال آزاد کنند. این کمک‌ها که از زمان تسلط طالبان در سال ۲۰۲۱ به دلیل وضعیت سیاسی افغانستان متوقف شده بود، اکنون با هدف […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، سازمان‌های غذا و کشاورزی و برنامه توسعه سازمان ملل (FAO و UNDP) در اقدامی تازه، قصد دارند بودجه‌های اقلیمی مسدود شده افغانستان را پس از سه سال آزاد کنند. این کمک‌ها که از زمان تسلط طالبان در سال ۲۰۲۱ به دلیل وضعیت سیاسی افغانستان متوقف شده بود، اکنون با هدف حمایت از مردم و مقابله با اثرات مخرب تغییرات اقلیمی در این کشور ارائه خواهد شد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، سازمان غذا و کشاورزی ملل تصمیم دارد با اختصاص ۱۰ میلیون دلار به بهبود مدیریت منابع طبیعی در چهار ولایت افغانستان، به تقویت زیرساخت‌های محیط‌زیستی و کشاورزی کمک کند. این پروژه‌ها به ویژه در مناطقی که با بحران‌های اقلیمی نظیر خشکسالی شدید مواجه هستند، اهمیت زیادی دارند.

همچنین، برنامه توسعه سازمان ملل نیز با تخصیص ۸٫۹ میلیون دلار قصد دارد به احیای جوامع روستایی کمک کند. دامداری در این مناطق به شدت تحت تأثیر خشکسالی و تغییرات اقلیمی قرار گرفته و این کمک‌ها به نجات و بازسازی این بخش از اقتصاد افغانستان خواهد پرداخت. علاوه بر این، این سازمان همچنین ۲۰ میلیون دلار دیگر برای پروژه‌های اقلیمی در نظر گرفته است.

یکی از نکات مهم در این کمک‌ها، عدم دخالت مستقیم طالبان در فرآیند تخصیص و استفاده از این بودجه‌ها است. برنامه توسعه سازمان ملل تأکید دارد که این بودجه‌ها به صورت مستقیم و بدون واسطه به مردم افغانستان ارائه خواهد شد.

استفان رودریکز، نماینده برنامه توسعه سازمان ملل در افغانستان، در این باره بیان کرد: ما در حال گفت‌وگو با نهادهای مالی اقلیمی مانند برنامه جهانی محیط زیست هستیم تا منابع مالی را به افغانستان منتقل کنیم، بدون اینکه این منابع تحت کنترل طالبان قرار بگیرند.

دیک ترنچارد، مدیر سازمان غذا و کشاورزی ملل در افغانستان، نیز اشاره کرد که تغییرات اقلیمی تأثیرات واضحی بر کشور افغانستان گذاشته است. این کشور با بحران‌هایی نظیر سیلاب‌های ناگهانی و خشکسالی‌های مداوم دست و پنجه نرم می‌کند که زندگی هزاران نفر را تهدید می‌کند.

در نهایت، این دو آژانس بین‌المللی امیدوارند تا پس از دریافت تاییدات لازم از دبیرخانه برنامه جهانی محیط زیست سازمان ملل، پیشنهادات خود را برای کمک‌های مالی به افغانستان ارسال کنند. در صورت موفقیت این اقدامات، افغانستان برای اولین بار از زمان تسلط طالبان در ۲۰۲۱، از بودجه‌های جدید اقلیمی بین‌المللی بهره‌مند خواهد شد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67523

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.