• امروز : پنج شنبه, ۱ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل 4408 امروز 12

اخبار ویژه

میرشفیع: ایران آماده است در بخش زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان ۶ میلیارد دالر سرمایه‌گذاری کند مولوی عبدالکبیر: امارت اسلامی سیاست متوازن و غیر وابسته دارد محمد یوسف مستری: تمام حقوق زندانیان در کشور رعایت می‌شود در دو ماه گذشته ۱۳۰۰ کودک در جنگ لبنان کشته و زخمی شدند دیدار وزیرمعادن با بزرگان ولایت قندز اداره ملی احصائیه: بیشترین صادرات افغانستان به هند و پاکستان و امارات بوده است وزیر دفاع طالبان با سفیر ایران در کابل دیدار کرد حضور سفیر طالبان در نشست فناوری دیجیتال و کشاورزی مکانیزه در چین افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت قندهار روسیه: اوکراین بیش از ۳۴ هزار نظامی را در کورسک از دست داد همکاری آمریکا-پاکستان برای تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان احتمال آزادسازی ۱۹ میلیون‌دلاری بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان حمله گسترده حزب الله به مواضع رژیم صهیونیست وزارت صنعت: در ده ماه گذشته ۹۴ میلیون دالر داد و ستد با ترکیه انجام شده است روسیه یک منطقه را در دونباس تصرف کرد

2

برنامه جهانی غذا: از نا امنی غذایی در ۲۲ کشور جهان از جمله افغانستان، خبر داد

  • کد خبر : 66775
  • 13 عقرب 1403 - 0:14
برنامه جهانی غذا: از نا امنی غذایی در ۲۲ کشور جهان از جمله افغانستان، خبر داد

برنامه جهانی خوراک و سازمان خوراک و کشاورزی سازمان ملل متحد از روند رو به رشد ناامنی غذایی در ۲۲ کشور جهان، از جمله افغانستان، خبر داده است. در گزارش مشترک این نهاد آمده که درگیری، بحران اقلیمی و فشارهای اقتصادی در ماه‌های آینده میلیون‌ها نفر را در شرایط بحرانی قرار خواهد داد. در بخشی […]

برنامه جهانی خوراک و سازمان خوراک و کشاورزی سازمان ملل متحد از روند رو به رشد ناامنی غذایی در ۲۲ کشور جهان، از جمله افغانستان، خبر داده است.

در گزارش مشترک این نهاد آمده که درگیری، بحران اقلیمی و فشارهای اقتصادی در ماه‌های آینده میلیون‌ها نفر را در شرایط بحرانی قرار خواهد داد.

در بخشی از گزارش برنامه جهانی خوراک و سازمان خوراک و کشاورزی ملل متحد آمده است: ۲۲کشور از جمله افغانستان به‌ عنوان نقاط بحرانی گرسنگی شناسایی شده‌اند که نیاز به مداخله فوری دارند.

میر شکیب میر آگاه مسایل اقتصادی گفت: افغانستان با داشتن سطح بلند فقر متاسفانه نیازمند کمک‌های جهانی است، بخاطر از این‌که مردم بیش‌تر از این فقیر نشوند و مشکلات اقتصادی افزایش پیدا نکند نیاز است با نهادهای سازمان ملل یک نوع تفاهم صورت گیرد و هرنوع اختلاف با آن‌ها کنار گذاشته شود تا کمک‌ها کاهش پیدا نکند و مردم بیش از این متضرر نشوند.

شماری از آگاهان مسایل اقتصادی می‌گویند که برای جلوگیری از تشدید این وضعیت، امارت اسلامی باید هم‌کاری نزدیک‌تری با نهادهای مددرسان جهانی برقرار کند.

به باور آنان برای ازبین رفتن ناامنی خوراکی در افغانستان نیاز به سرمایه‌گذاری در بخش زیر ساخت‌های کشاورزی است.

عبدالنصیر رشتیا آگاه مسایل اقتصادی گفت: بدون شک در بحث ناامنی خوراکی عوامل مختلف وجود دارد درگیری‌ها خشک‌سالی‌ها و متاسفانه اکثریت مردم افغانستان به سه وعده غذای باکیفیت دست‌رسی ندارد و همه اش بخاطر فقر و بی‌کار است.

وزارت اقتصاد می‌گوید که مبارزه با ناامنی غذایی و کاهش فقر از اولویت‌های اصلی این وزارت است.

این وزارت تأکید دارد که به منظور رشد و توسعه اقتصادی کشور نیاز است تا جامعه جهانی محدودیت‌های اقتصادی را بردارد و دارایی‌های مسدود شده افغانستان را نیز آزاد بسازد.

عبداللطیف نظری معین مسلکی وزارت اقتصاد گفت: مسئولیت اخلاقی و حقوقی جامعه بین‌المللی این است که در رفع محدودیت‌های بانکی آزادسازی دارایی مردم افغانستان و برداشتن تحریم به مردم ما کمک کند تا رشد و توسعه اقتصادی و پروژه‌های بزرگ ملی و اقتصادی در کشور شکل بگیرد.

چند روز پیش وزارت اقتصاد نشستی را به منظور تقویت، موثریت و شفافیت در فعالیت های موسسات وانجوهای غیر امارتی با حضور نمایندگان ملل متحد و اتحادیه اروپا برگزار کرد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=66775

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.