• امروز : سه شنبه, ۱۳ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
کل 4556 امروز 12

اخبار ویژه

اخراج بیش از ۲۰۰ خانواده‌ی افغانستانی از پاکستان و ایران مولوی عبدالسلام حنفی: در سفر به ازبکستان از اماکن تاریخی سمرقند بازدید کرد عالمان دینی در ننگرهار: خواستار کاهش هزینه‌های سنگین در مراسم عروسی و سوگواری‌ها شدند به دستور رهبر طالبان: کار ۶۰ پروژه انکشافی در امتداد خط فرضی دیورند آغاز شد دادگاه لاهه به‌زودی علیه طالبان حکم صادر می‌کند سفر وزیر صحت عامه به چین درگیری بین هواداران فوتبال در کشور گینه ۱۰۰ کشته برجاگذاشت رئیس عمومی امور زندان‌ها:نهادهای جهانی می‌توانند از زندان‌های افغانستان دیدن کنند رضایت سراج‌الدین حقانی از امنیت موجود در افغانستان ۴هزار شهروند افغانستان در قطر، امارات متحده عربی و عربستان سعودی زندانی هستند بازداشت بیش از ۱۰۰ نفر به اتهام کشت خشخاش در بدخشان برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره افغانستان درپی حادثه ترافیکی در بدخشان ۴ نفر کشته و زخمی شدند آغاز کار عملی پروژه تاپی در خاک افغانستان در پی فروریختن معدن زغال سنگ در سمنگان یک کارگر جان باخت

2

دبیرکل سازمان ملل: از رهبران جهان خواست برای مهار بحران آب و هوا تلاش‌ کنند

  • کد خبر : 67194
  • 23 عقرب 1403 - 0:12
دبیرکل سازمان ملل: از رهبران جهان خواست برای مهار بحران آب و هوا تلاش‌ کنند

در دومین روز نشست تغییرات اقلیمی، انتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از رهبران جهان خواسته است که تلاش‌ها برای حفاظت از مردم در برابر آسیب‌های ناشی از بحران آب و هوا را بیش‌تر بسازند. آقای گوترش خطاب به رهبران جهان گفته است که تنها آنان می‌توانند افزایش دمای زمین را تا یک اعشاریه پنج […]

در دومین روز نشست تغییرات اقلیمی، انتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از رهبران جهان خواسته است که تلاش‌ها برای حفاظت از مردم در برابر آسیب‌های ناشی از بحران آب و هوا را بیش‌تر بسازند.

آقای گوترش خطاب به رهبران جهان گفته است که تنها آنان می‌توانند افزایش دمای زمین را تا یک اعشاریه پنج درجه سانتی گراد محدود کنند.

دبیرکل سازمان ملل متحد گفته است: برای محدود کردن افزایش دمای جهانی به یک اعشاریه پنج درجه سانتی گراد، باید انتشارات جهانی را هر سال نُه درصد کاهش دهیم تا سال ۲۰۳۰ باید ۴۳ درصد نسبت به سطح سال ۲۰۱۹ کاهش یابد. متأسفانه، آن‌ها هنوز در حال رشد هستند. در این کاپ، شما باید با قوانینی برای بازارهای کاربن منصفانه و مؤثر که از این مبارزه حمایت می‌کند، موافقت کنید.

در سال‌های‌ پسین افغانستان نیز از منظر تغییرات اقلیمی آسیب‌پذیر بوده است. کاهش میزان بارندگی‌ها، خشک‌سالی، هجوم ملخ‌ها و سیلاب‌های مرگ‌بار از آسیب‌های تغییرات اقلیمی بر افغانستان شمرده می‌شوند.

سیدمحمد سلیمان‌خیل  فعال محیط‌زیست گفت: ما شاهد خسارات ناگوار تغییر اقلیم در این اواخر بودیم؛ مثلن از سیلاب‌های اخیر در ولایت بغلان تا خشک‌سالی‌های شدید در مرکز افغانستان، گرم شدن زمین و پایین آمدن سطح آب‌های زیرزمینی، تمامش چالش‌های ناشی از تغییرات اقلیمی در افغانستان بوده.

نجیب‌الله سدید آگاه مسایل محیط‌زیستی و تغییرات اقلیمی می‌گوید: امیدواری است که آواز افغانستان که دوسال قبل هیچ شنیده نمی‌شد، امسال شنیده شود و امیدوار هستم که افغانستان بتواند به مکانیزم‌های بودجه‌ای دست‌رسی پیدا کند و از صندوق‌های بین‌المللی بودجه بدست بیاورد.

نمایندگان ۱۹۸ کشور عضو کنوانسیون تغییر اقلیم ملل متحد و هیاتی از امارت اسلامی در کاپ ۲۹ حضور دارند تا پیرامون تغییرات اقلیمی و راه‌های جلوگیری از این پدیده گفت‌وگو کنند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67194

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.