• امروز : جمعه, ۲۵ عقرب ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 15 November - 2024
کل 4333 امروز 10

اخبار ویژه

آغاز پرواز‌های مستقیم از ولایت خوست به عربستان سعودی ملا عبدالطیف منصور: مدیریت آب‌های افغانستان به بسیج‌سازی همگانی نیاز دارد وزارت معارف: با حضور مقامات طالبان و سفارت ایران و ترکیه نتایح ستاره ساینس مکاتب کشور شد مولوی عبدالکبیر: بر حمایت امارت اسلامی از تاجران افغانستان تأکیدکرد وزارت صحت عامه: گزارش سیگر درباره مرگ‌ومیر مادران در افغانستان را ردکرد نهمین جشنواره گل زعفران در هرات برگزار شد شکایت بیماران شکر در افغانستان از دواهای کم‌کیفیت خلیل‌زاد:توافق‌نامه دوحه تنها توافق رسمی میان امریکا طالبان افغانستان است نماینده پوتین برای گفتگو درباره افغانستان به پاکستان رفت دیدار معاون وزارت دادگستری با معاون دادگاه عالی طالبان په افغانستان کې د روسیې سفارت د مطبوعاتي سکرتر څرکندونې حقانی: قیمت انترنت و تماس‌های داخلی از آغاز سال نو میلادی کاهش می‌یابد طرح انتقال آب از دریای پنجشیر به کابل تکمیل شده است وزارت معارف: در شش ماه گذشته ۱۲۵ مکتب و ۳۸ مدرسه ساخته شده است روبین:آمریکا نمی‌تواند طالبان را به پذیرش حقوق بشر وادار کند

1

شکایت بیماران شکر در افغانستان از دواهای کم‌کیفیت

  • کد خبر : 67288
  • 25 عقرب 1403 - 0:31
شکایت بیماران شکر در افغانستان از دواهای کم‌کیفیت

سازمان جهانی بهداشت امسال با شعار “شکستن موانع، پرکردن شکاف‌ها” از چهارده نوامبر، روز جهانی دیابت یا بیماری شکر گرامی‌داشت کرده است. این سازمان در یک اعلامیه گفته که چهارده نوامبر، فرصتی برای افزایش آگاهی در مورد بیماری شکر است. در اعلامیه سازمان جهانی بهداشت هم‌چنان آمده است که بر بنیاد بررسی سال ۲۰۲۲ میلادی، […]

سازمان جهانی بهداشت امسال با شعار “شکستن موانع، پرکردن شکاف‌ها” از چهارده نوامبر، روز جهانی دیابت یا بیماری شکر گرامی‌داشت کرده است.

این سازمان در یک اعلامیه گفته که چهارده نوامبر، فرصتی برای افزایش آگاهی در مورد بیماری شکر است.

در اعلامیه سازمان جهانی بهداشت هم‌چنان آمده است که بر بنیاد بررسی سال ۲۰۲۲ میلادی، این بیماری حدود ۲۴۶ میلیون نفر با سن ۳۰ سال و بالاتر از آن را در جنوب شرق آسیا تحت تاثیر قرار داده است.

هم‌زمان با روز جهانی بیماری شکر، برخی از بیماران خواهان واردات دوای با کیفیت برای بیماری شکر هستند.

لالا میر که سه سال می‌شود به بیماری شکر مبتلا است، درباره کیفیت دوای این بیماری گفت: از زمانی‌که به این بیماری مبتلا شدم، سه سال می‌گذرد، در هر گوشه افغانستان نزد داکتران مراجعه کردم؛ اما نتیجه مثبت نداد به‌خاطری‌که دوا در این‌جا اصلی نیست.

عبدالجبار نظری یکی دیگر از بیماران مبتلا به شکر گفت: در وطن ما تشخیص و تداوی است، اما بازرگانان ما دوای بی‌کیفیت وارد می‌کنند، نتیجه نمی‌دهد.

پزشکان در یکی از مرکزهای تشخیص و درمان بیماری شکر در پایتخت، از افزایش شمار مبتلایان به بیماری شکر سخن گفته‌اند.

ماه‌جبین مهربان، پزشک گفت: تعداد بیمارانی که روزانه نزد ما مراجعه می‌‌کنند به از ۸۰ تا ۱۲۰ نفر می‌رسد که از این جمله واقعاتی که تازه تشخیص می‌شود، دو یا سه نفر در روز می‌باشد. به این معنا است که واقعات شکر روز به روز زیاد می‌شود.

بیماران مبتلا به شکر در صورت درمان نکردن این بیماری، با پیامدهایی چون حمله قلبی، سکته مغزی، کم‌کاری کلیه‌ها، نابینایی و قطع عضو بدن روبه‌رو خواهند شد.

سازمان جهانی بهداشت هم‌چنان افزوده است که اعضای این سازمان در سال ۲۰۲۲ به دست یافتن به پنج هدف تا سال ۲۰۳۰ تاکید کرده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67288

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.