• امروز : سه شنبه, ۶ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 26 November - 2024
کل 4477 امروز 9

اخبار ویژه

گسترش اعتراضات در پاکستان وزارت صحت فلسطین شمار شهدای نوار غزه به ۴۴ هزار و ۲۴۹ نفر رسیده است مقامات بلندپایه روسیه و امارت اسلامی پیرامون گسترش همکاری‌ها گفتگوکردند نیروهای روسیه با پیشروی سریع در خاک اوکراین وارد شهر راهبردی کوراخووه شدند نشست وزیران خارجه سازمان اکو بدون حضور امارت اسلامی برگزار خواهد شد یوناما در گزارشی به وضعیت رسانه‌های افغانستان در سه سال گذشته پرداخته است رایزنی چین با کشور‌های منطقه درباره به رسمیت شناسی طالبان است دیدار خداحافظی کاظمی قمی با وزیر خارجه حکومت طالبان طالبان: از ۵ هزار ازدواج اجباری جلوگیری کرده‌ایم دیدار هیئت بلندپایه روسیه با مقامات اقتصادی طالبان وزارت صنعت: میزان تجارت میان افغانستان و روسیه به ۱۷۴ میلیون دالر رسیده است اداره ملی احصاییه:در یک ماه گذشته ۱۴۴ هزار شناس‌نامه برقی توزیع شده است تولید زعفران در هرات افزایش یافته است وزیر داخله با دبیر شورای امنیت روسیه در کابل دیدار کرد گارد ساحلی هند بزرگترین محموله مواد مخدر را در جنوب شرقی این کشور کشف کرد

0

یوناما در گزارشی به وضعیت رسانه‌های افغانستان در سه سال گذشته پرداخته است

  • کد خبر : 67776
  • 07 قوس 1403 - 0:23
یوناما در گزارشی به وضعیت رسانه‌های افغانستان در سه سال گذشته پرداخته است

دفتر هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در گزارشی به وضعیت رسانه‌های کشور در سه سال گذشته پرداخته است. یوناما در این گزارش که شامل چهار بخش کلی دسترسی به اطلاعات، توقف فعالیت رسانه‌ها، محدودیت‌ها و وضعیت زنان در رسانه‌ها می‌شود، اعلام کرده است که نبود کارشیوه‌های واضح و کارگیری از بازداشت و […]

دفتر هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در گزارشی به وضعیت رسانه‌های کشور در سه سال گذشته پرداخته است.

یوناما در این گزارش که شامل چهار بخش کلی دسترسی به اطلاعات، توقف فعالیت رسانه‌ها، محدودیت‌ها و وضعیت زنان در رسانه‌ها می‌شود، اعلام کرده است که نبود کارشیوه‌های واضح و کارگیری از بازداشت و توقیف خودسرانه تأثیر منفی بر آزادی بیان گذاشته است.

در بخشی از گزارش یوناما آمده است: از ۱۵ آگست ۲۰۲۱ الی ۳۰ سپتمبر ۲۰۲۴ بخش حقوق بشر یوناما مواردی از نقض حقوق بشر را مستند نموده است که ۳۳۶ خبرنگار و کارمند رسانه‌‌ای را متاثر ساخته است که شامل ۲۵۶ مورد بازداشت و توقیف خودسرانه، ۱۳۰ مورد شکنجه و بدرفتاری و ۷۵ مورد تهدید یا ارعاب می‌شود.

ذبیح‌الله شریفی خبرنگار اظهار داشت: دسترسی خبرنگاران به اطلاعات برای اطلاع‌رسانی بسیار مهم است. درخواست خبرنگاران و جامعه رسانه‌ای از حکومت این است که سهولت‌های لازم را در این زمینه فراهم کند و هیچ‌گونه محدودیتی در این بخش وضع نشود.

در گزارش یوناما همچنین آمده است که پیش از آگست ۲۰۲۱، ۵۴۳ رسانه با بیش از ۱۰ هزار کارمند فعالیت داشتند؛ اما تا نوامبر ۲۰۲۱ حدود ۴۳ درصد این رسانه‌ها از فعالیت بازماندند. تعداد کارمندان رسانه‌ای به ۴۳۶۰ نفر کاهش یافته و ۸۴ درصد از کارمندان زن رسانه‌ها نیز شغل خود را از دست داده‌اند.

با این حال، وزارت اطلاعات و فرهنگ با رد این گزارش می‌گوید که این وزارت تلاش‌های زیادی را در زمینه دسترسی به اطلاعات انجام داده و در سه سال گذشته هیچ خبرنگاری به دلیل فعالیت رسانه‌ای بازداشت نشده است.

خبیب غفران سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت: این آدرس‌ها تلاش به این کردند که حتی قضایایی که خارج از عرصه خبرنگاری، مربوط خبرنگاران شده‌اند و یا در قضیه‌های گوناگون مسایل امنیتی داشته‌اند را به خبرنگاری ربط بدهند. در حالی که چنین چیزی وجود ندارد و هیچ خبرنگاری به‌عنوان خبرنگار بازداشت نشده است.

این در حالی‌ست که با گذشت بیش از سه سال از حاکمیت دوباره امارت اسلامی در کشور، قانون رسانه‌های همگانی و دیگر قوانین مربوط به رسانه‌ها تا اکنون توشیح نشده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67776

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.