• امروز : شنبه, ۱ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 21 December - 2024
کل 4775 امروز 12

اخبار ویژه

باشندگان بامیان از تخریب آثار تاریخی این ولایت ابراز نگرانی می‌کنند وزارت معادن: افغانستان ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی دارد بر اثر حمله یک مرد با موتر به جمعیتی در بازار کریسمس در آلمان ۱۱نفر کشته و ۶۰نفر زخمی شدند آنتونی بلینکن: از طالبان خواست ممنوعیت تحصیل دختران را لغوکند صندوق امانی افغانستان: دولت ناروی ۴ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغانستان از پاکستان وزارت اقتصاد دخالت امارت اسلامی در روند کمک‌رسانی بشری در افغانستان را رد کرد وزارت ترانسپورت:فعالیت دو شرکت ترانسپورتی را به حالت تعلیق درآورد وزارت انرژی: کار فاز نخست بند بخش‌آباد ۶۰ درصد تکمیل شده است کشورهای گروه مثبت۷ از ممنوعیت آموزش دختران در افغانستان ابراز نگرانی کردند طالبان: آمریکا در مسائل داخلی ما دخالت نکند خلیلزاد: پاکستان مستحق تحریم‌های بین‌المللی است بهره‌برداری از پروژه تاپی بزودی آغاز می‌شود فطرت: افغانستان به پزشکان مرد و زن نیاز دارد سرنگونی ۸۴ پهپاد اوکراینی بر فراز مناطق مختلف روسیه

0

کشورهای گروه مثبت۷ از ممنوعیت آموزش دختران در افغانستان ابراز نگرانی کردند

  • کد خبر : 68787
  • 01 جدی 1403 - 1:19
کشورهای گروه مثبت۷ از ممنوعیت آموزش دختران در افغانستان ابراز نگرانی کردند

نمایندگان ویژه کشورهای کانادا، اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، جاپان، ناروی، کوریای جنوبی، سوئیس، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده برای افغانستان، نگرانی شان را مبنی بر ممنوعیت آموزش طبی برای دختران در افغانستان ابراز کرده و اعلام کردند که این تصمیم پیامدهای ویران‌گری برای تمامی مردم افغانستان خواهد داشت. این ممنوعیت تا اکنون به‌صورت رسمی […]

نمایندگان ویژه کشورهای کانادا، اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، جاپان، ناروی، کوریای جنوبی، سوئیس، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده برای افغانستان، نگرانی شان را مبنی بر ممنوعیت آموزش طبی برای دختران در افغانستان ابراز کرده و اعلام کردند که این تصمیم پیامدهای ویران‌گری برای تمامی مردم افغانستان خواهد داشت.

این ممنوعیت تا اکنون به‌صورت رسمی از سوی امارت اسلامی تأیید یا رد نشده است؛ اما به دختران در نهادهای خصوصی آموزش طبی در سراسر کشور گفته شده که تا اطلاع ثانی به صنف‌های شان حضور پیدا نکنند.

در بیانیه مشترک، نمایندگان همچنین نگرانی خود را از رویدادهای اخیر امنیتی در افغانستان ابراز کرده و از امارت اسلامی خواستند که به اقدام‌های خود برای مقابله با حمله‌های هراس‌افگنی ادامه دهد.

آن‌ها همچنین بر ضرورت برگزاری گفت‌وگوی ملی فراگیر برای دستیابی به ثبات پایدار در افغانستان تأکید کردند و خواستار اجرای قطع‌نامه ۲۷۲۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد (۲۰۲۳) شدند.

در بیانیه آمده است: نمایندگان بر ضرورت ادامه کمک به افغان‌هایی که در بحران انسانی جاری رنج می‌برند تأکید کردند و خواستار توجه ویژه به اقشار آسیب‌پذیر شدند.

نمایندگان ویژه این کشورهای برای افغانستان بار دیگر تأکید کردند که سازمان‌های غیردولتی بین‌المللی نقش حیاتی در کارهای بشردوستانه در این کشور دارند.

در بیانیه مشترک آمده است: منتظر گسترش تعامل با کشورهای همسایه و دیگر کشورهای منطقه برای پاسخ مشترک به وضعیت در حال تحول افغانستان هستیم، از جمله مقابله با تهدیدات احتمالی مانند تروریزم و مهاجرت غیرقانونی که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

آن‌ها همچنین از تلاش‌های کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی برای تعامل با امارت اسلامی در مورد حقوق زنان و دختران افغانستان قدردانی کرده و این تلاش‌ها را ستودند.

این نشست که معاون نماینده سازمان ملل (یوناما)، گزارشگر ویژه حقوق بشر و نمایندگان بانک جهانی و سازمان همکاری اسلامی نیز در آن شرکت داشتند، به تاریخ ۱۶ دسمبر سال روان میلادی در ژنو برگزار شد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=68787

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.