• امروز : شنبه, ۳۱ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 21 September - 2024
کل 3663 امروز 7

اخبار ویژه

وزیر خارجه روسیه: هیچ کس خواهان وقوع جنگ هسته‌ای نیست اردوغان: اسرائیل قصد گسترش جنگ را در منطقه دارد یوناما: بر پشتیبانی درازمدت از مردم افغانستان تأکیدکرد وزارت معادن:این وزارت دست حلقه‌های مافیایی را از معادن‌ افغانستان کوتاه کرده است انتقاد سهیل شاهین از عدم عوت به نشست مجمع عمومی سازمان ملل معاون وزیر حج و اوقاف طالبان:در شرایط کنونی وحدت مسلمانان از همیشه مهم‌تر است منیر اکرم: به گفتگو با طالبان متعهد هستیم تیم ملی کرکت افغانستان در دومین بازی خود با افریقای جنوبی پیروز شد رئیس الوزرای طالبان: به هیچ کسی اجازه‌ی بحث نفاق‌افکنانه را نمی‌دهیم حنفی: از نهادهای مددرسان خواست به منظور ایجاد زمینه‌های کاری با امارت اسلامی همکاری کنند صندوق امانی افغانستان در سویس ۳۳۷ میلیون دالر سود کرده است وزارت دفاع روسیه:۱۲۴ تانک اوکراین را در محور کورسک منهدم کردیم رهبر طالبان: بر نقش عالمان دین در ثبات اجتماعی کشور تأکیدکرد تراژدی مافوق تصور جنایات‌ صهیونیست در ۳۵۰ روز جنگ در غزه سازمان ملل: خاورمیانه در آستانه فاجعه است

5

مصاحبۀ دمیتری ژیرنوف، سفیر روسیه در افغانستان

  • کد خبر : 54917
  • 25 حوت 1402 - 10:36
مصاحبۀ  دمیتری ژیرنوف، سفیر روسیه در افغانستان

در غرب نمیخواهند کودتای دولتی در اوکرائین را بخاطر بیاورند. این کودتا یک روز بعد از امضای سند حل بحران توسط ویکتور یانکوویچ، رئیس جمهور آنوقت اوکرائین و مخالفین حکومت صورت گرفت. امضاء های پولند، فرانسه و آلمان بعنوان کشور های تضمین کننده در پای این سند دیده میشوند. حکومت جدید بعد از کودتا، اولین […]

در غرب نمیخواهند کودتای دولتی در اوکرائین را بخاطر بیاورند. این کودتا یک روز بعد از امضای سند حل بحران توسط ویکتور یانکوویچ، رئیس جمهور آنوقت اوکرائین و مخالفین حکومت صورت گرفت. امضاء های پولند، فرانسه و آلمان بعنوان کشور های تضمین کننده در پای این سند دیده میشوند.

حکومت جدید بعد از کودتا، اولین کاری را که انجام داد، این بود که اعلام کرد که جایگاه و موقعیت زبان روسی را در اوکرائین لغو خواهد کرد و نیرو های نظامی را به کریمیا اعزام نمود.

کودتاچیانی که به قدرت رسیدند، نخست مردم شبه جزیره و سپس مردم شرق اوکرائین را «تروریستان» اعلام کرده و عملیات باصطلاح «ضد تروریستی» را بر ضد مردمان این مناطق آغاز کردند. این عملیات شامل همچنان چنین حوادث، مانند زنده سوزاندن ۴۸ نفر در تعمیر اتحادیۀ صنفی در شهر ادیسه، بمباردمان مرکز لوهانسک و دیگر شهر توسط طیاره های جنگی بوده.

باریس جانسن، نخست وزیر سابق بریتانیا در ماه فبروری سال روان میلادی به کی یف آمد. واضح است که میخواست شخصاً بررسی کند که چگونه اوکرائین فرمان های او را مبنی بر خودداری از مذاکرات صلح با روسیه و تداوم اقدامات نظامی «تا اخرین اوکرائینی» را تطبیق میکند.

 

امور بین الملل آژانس خبری پامیر – کابل

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=54917

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.