• امروز : جمعه, ۳۰ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024
کل 3641 امروز 9

اخبار ویژه

همکاری اسلام‌آباد و مسکو برای بهبود اوضاع افغانستان کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا بار دیگر بلینکن را در مورد خروج از افغانستان فراخواند مفتی اهل سنت عراق: حمایت از آرمان فلسطین بر اساس کلمه توحید بر همه مسلمانان واجب است مجمع عمومی سازمان ملل متحد: قطعنامه‌‌ی علیه رژیم صهیونیستی را تصویب کرد وزیر مهاجرین با سفیر قطر در کابل دیدار کرد واکنش طالبان به نگرانی اعضای شورای امنیت حقایق باید در نظر گرفته شود بانک مرکزی: ارزش افغانی در برابر دالر سه درصد افزایش یافته است وزیرخارجه: هیئت امارت اسلامی در نشست فارمت مسکو شرکت می‌کند حقانی: جامعه جهانی پذیرفته که افغانستان تهدیدی برای کشورهای دیگر نیست طالبان به نشست مشورتی فرمت مسکو در مورد افغانستان دعوت شدند وزیر داخله: جنگ در کشور پایان یافته و زمان بازسازی فرا رسیده است ۱۸۵ هزار پرونده در یک سال گذشته از سوی ستره محکمه حل و فصل شده است محمد نبی عمری: به مشورت و نظر مردم نیاز داریم ۸ عضو داعش در حمله طالبان در ولایت فاریاب کشته شدند کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل: حوادث لبنان تکان‌دهنده و نقض قوانین بین‌المللی است

6

تاکید علمای تشیع و تسنن بر اشتراکات مذهبی در افغانستان

  • کد خبر : 59038
  • 12 جوزا 1403 - 1:27
تاکید علمای تشیع و تسنن بر اشتراکات مذهبی در افغانستان

به گزارش آژانس خبری پامیر، سخنرانان در نشست اسلام و همدیگر پذیری در غرب کابل تاکید کردند در افغانستان باید همه اقشار به ویژه علما بر اشتراکات بین مذاهب اسلامی تاکید کنند و زندگی مسالمت آمیز در کنار یکدگیر را به افراد جامعه توصیه کنند. سید جمال شمس رئیس موسسه تحصیلات عالی اهلبیت(ع) در این […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، سخنرانان در نشست اسلام و همدیگر پذیری در غرب کابل تاکید کردند در افغانستان باید همه اقشار به ویژه علما بر اشتراکات بین مذاهب اسلامی تاکید کنند و زندگی مسالمت آمیز در کنار یکدگیر را به افراد جامعه توصیه کنند.

سید جمال شمس رئیس موسسه تحصیلات عالی اهلبیت(ع) در این نشست گفت اگر در جامعه و مردم، اصل همدیگر پذیری در نظر گرفته نشود بدون شک امنیت و آسایش نیز در کشور بر قرار نخواهد شد.

وی از وظایف حوزه و دانشگاه را ارتقاء سطح روحیه همدیگر پذیری عنوان کرد و افزود: باتوجه به تعداد مذاهب اسلامی و تنوع اقوام در افغانستان ما باید بیشتر بر همدیگرپذیری و ذهنیت سازی کار کنیم.

مولوی ابراهیمی از علمای دینی نیز اظهار داشت: باید مشترکات میان مذاهب برجسته شود و از دامن زدن به اختلافات نیز پرهیز کنیم.

وی خاطرنشان کرد که عدم همدیگر پذیری کشورهای عربی امروز سبب شده است که مردم فلسطین مظلوم واقع شوند.

محمد حنیف فرزان رئیس هیئت مدیره موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان در این نشست گفت که همدیگر پذیری از مولفه‌های مهم در راستای ملیت سازی در یک کشور است.

عبدالوهاب رحمانی رئیس بخش تحقیقات موسسه تحصیلات عالی اهلبیت(ع) نیز تاکید کرد تفاوت‌ها در سراسر جهان، یک سنت الهی است اما هرگز تفاوت‌ها نمی‌توانند سبب امتیاز و برتری نسبت به یک دیگر شوند.

عبدالقاهر بهشتی رئیس برنامه‌های موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان در این نشست خاطرنشان کرد با همدیگرپذیری در دوران جهاد، سیطره های استعماری مانند شوروی و دیگر استعمار گران در افغانستان شکست خوردند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=59038

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.