مسوولان محلی ننگرهار میگویند که این طوفان، صدها خانه، هزاران جریب زمین کشاورزی و کشتزارها، دهها پایه برق و درختان را ویران کرده است.
آنان میافزایند که تلاش میورزند تا به همکاری نهادهای کمککنندهی بینالمللی، به مشکلات آسیبدیدگان رسیدگی کنند.
قریشی بدلون آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار گفت: «پایههای برق تخریب شدهاند، علاوه بر این، هزاران جریب زمین زراعتی تخریب شدهاند. سربندها، نهرها و جادههای عمومی نیز به همه بخشها آسیب رساندهاند. متأسفانه باید بگویم که در ننگرهار بخش دولتی و خصوصی آسیب دیده است.»
در همین حال، آسیبدیدگان طوفانهای شدید در ننگرهار از حکومت و نهادهای کمکرسان خواهان همکاری هستند.
اختر گل زیانمند گفت: «این طوفانها و بارانها خسارات سختی وارد کردهاند. خانههای مردم تخریب شدهاند، محصولات و دیوارهای مردم فرو ریختهاند. صدها خانه آسیب دیدهاند و در این میان تلفات جانی و زخمی نیز وجود داشته است.»
دل آقا زیانمند دیگر گفت: «ما نه نفر هستیم و از همین زمین امرار معاش میکردیم. این طوفانها و بارانها همه چیز را بردند و چیزی برای ما باقی نماند.»
شماری دیگری از باشندگان ننگرهار میگویند که بارانهای شدید و طوفان ویرانگر، افزون بر شماری از تأسیسات عامه، دهها پایه برق را نیز از بین برده که تا اکنون، مشکل بیبرقی در شهر جلالآباد برطرف نشده است.
دیدار دولتزی باشنده ننگرهار گفت: «لینهای برق، پایهها و خانهها همه را به داخل دره انداخته است.»
فرهاد خان باشنده دیگر ننگرهار گفت: «شبکه برق بهطور کامل از بین رفته است. این باید تعمیر شود و دوباره قابل استفاده گردد.»
بر بنیاد معلومات ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار، به علت وزش باد، بارانهای شدید و طوفان ویرانگر در مرکز و ولسوالیهای سرخرود، بهسود، بتیکوت و برخی دیگر مناطق این ولایت، ۵۲ نفر به شمول زنان و کودکان جان باختند و حدود ۳۵۰ نفر دیگر نیز زخم برداشتند.
آژانس خبری پامیر