• امروز : چهارشنبه, ۱۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 7 October - 2026
کل 11910 امروز 0

اخبار ویژه

وزیر اطلاعات طالبان: افغان‌ها به عدالت دادگاه کیفری بین‌المللی باور ندارند جبهه آزادی از کشته‌ شدن سه عضو طالبان در کاپیسا خبر داد ادامه تخلیه اجباری خانه‌ها در شهرک امید سبز کابل توسط طالبان پزشکیان و پوتین بر تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و مسکو تأکید کردند کابلوف: روسیه برای میانجی‌گری میان طالبان و پاکستان آماده است متقی و نماینده وزارت خارجه ایران درباره گسترش همکاری‌های کابل و تهران گفت‌وگو کردند هشدار سازمان ملل درباره درخواست‌های جعلی اسکان مجدد پناهجویان در بریتانیا پنجمین نمایشگاه ابوحنیفه با حضور شرکت‌هایی از بیش از ۲۰ کشور در کابل گشایش می‌یابد ورود قانونی اتباع افغانستان به ایران از مرز دوغارون ۱۸ درصد کاهش یافت مقام ایرانی افغانستان را در آستانه جهش اقتصادی دانست هیئت پارلمانی ایران از شرکت توسعه ملی و زیربنایی افغانستان بازدید کرد افغانستان و ازبیکستان درباره تجارت و سرمایه‌گذاری در بخش زراعت رایزنی کردند طالبان احکام بازداشت رهبران این گروه از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی اساسنامه رم را رد کرد مقام استخبارات طالبان به اظهارات حکمتیار واکنش نشان داد وزیر نیروی ایران برای گفت‌وگو درباره آب و انرژی وارد کابل شد

♥50

واکنش‌ها به بی‌اعتبار کردن خدمات قونسلی افغانستان در برحی کشورها

  • کد خبر : 62595
  • 11 اسد 1403 - 2:58
واکنش‌ها به بی‌اعتبار کردن خدمات قونسلی افغانستان در برحی کشورها

نمایندگی‌های سیاسی افغانستان در استرالیا، بریتانیا، جینوا، تاجیکستان برازیل و برخی از کشورهای دیگر به تصمیم وزارت خارجه امارت اسلامی مبنی بر بی‌اعتبار بودن خدمات قونسلی در این کشورها، واکنش نشان داده‌اند. این نمایند‌گی‌ها در اعلامیه‌های جداگانه گفته‌اند که متوقف شدن این روند، چالش‌های مهاجران افغانستان را بیشتر می‌سازد. نمایند‌گی افغانستان در استرالیا نوشته است: […]

نمایندگی‌های سیاسی افغانستان در استرالیا، بریتانیا، جینوا، تاجیکستان برازیل و برخی از کشورهای دیگر به تصمیم وزارت خارجه امارت اسلامی مبنی بر بی‌اعتبار بودن خدمات قونسلی در این کشورها، واکنش نشان داده‌اند.

این نمایند‌گی‌ها در اعلامیه‌های جداگانه گفته‌اند که متوقف شدن این روند، چالش‌های مهاجران افغانستان را بیشتر می‌سازد.

نمایند‌گی افغانستان در استرالیا نوشته است: «این اقدام طالبان باعث ایجاد مشکلات برای مهاجران و شهروندان افغانستان که بنابر دلایل مختلفی در خارج از کشور اقامت دارند، می‌گردد.»

در بخشی از اعلامیه نمایند‌گی افغانستان در بریتانیا آمده است: «ما به حمایت از حقوق و منافع مشترک شهروندان افغانستان در خارج از کشور پایبند هستیم و از تمام امکانات و منابع خود برای ارایه بهترین خدمات ممکن استفاده می‌کنیم.»

عزیز معارج دیپلومات پیشین گفت: «اگر سفارت‌ها و نمایند‌گی‌های افغانستان در برخی از کشورهای خارجی از وزارت خارجه امارت اسلامی اطاعت نمی‌کنند، بنابراین وظیفه شان به پایان رسیده و کدام اعتبار حقوقی نیز ندارد و باید کشورها آن‌ها را به حکومت کنونی افغانستان تحویل دهند.»

در همین حال شماری از مهاجران افغانستان در کشورهای اروپایی نیز گفته‌اند که با این تصمیم وزارت خارجه، مهاجران افغان در کشورهای مختلف با چالش‌های زیادی روبه‌رو خواهند شد.

منصور الکوزی مهاجر افغانستان در آلمان گفت: «خدمات سفارت و نمایندگی‌های افغانستان در کشورها حق همه افغان‌ها است و حکومت باید در این عرصه توجه نماید تا چالش‌های مهاجران افغانستان مقیم آن کشورها حل شود.»

خیرالله پرهر یکی از مهاجران افغانستان در فرانسه گفت: «تصمیم نظام حاکم در افغانستان، مهاجران افغان در کشورهای استرالیا، کانادا و کشورهای اروپایی را با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌کند.»

روز گذشته وزارت خارجه امارت اسلامی دلیل نه پذیرفتن خدمات قونسلی افغانستان در استرالیا، بریتانیا و برخی دیگر از کشورهای اروپایی را عدم تعامل این قونسل‌گری‌ها با امارت اسلامی عنوان کرد. وزارت خارجه افزوده بود که پس از این اسناد صادره از سوی این نمایند‌گی‌ها برای امارت اسلامی پذیرفتنی نیست.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=62595

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.