• امروز : جمعه, ۳۰ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024
کل 3641 امروز 9

اخبار ویژه

همکاری اسلام‌آباد و مسکو برای بهبود اوضاع افغانستان کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا بار دیگر بلینکن را در مورد خروج از افغانستان فراخواند مفتی اهل سنت عراق: حمایت از آرمان فلسطین بر اساس کلمه توحید بر همه مسلمانان واجب است مجمع عمومی سازمان ملل متحد: قطعنامه‌‌ی علیه رژیم صهیونیستی را تصویب کرد وزیر مهاجرین با سفیر قطر در کابل دیدار کرد واکنش طالبان به نگرانی اعضای شورای امنیت حقایق باید در نظر گرفته شود بانک مرکزی: ارزش افغانی در برابر دالر سه درصد افزایش یافته است وزیرخارجه: هیئت امارت اسلامی در نشست فارمت مسکو شرکت می‌کند حقانی: جامعه جهانی پذیرفته که افغانستان تهدیدی برای کشورهای دیگر نیست طالبان به نشست مشورتی فرمت مسکو در مورد افغانستان دعوت شدند وزیر داخله: جنگ در کشور پایان یافته و زمان بازسازی فرا رسیده است ۱۸۵ هزار پرونده در یک سال گذشته از سوی ستره محکمه حل و فصل شده است محمد نبی عمری: به مشورت و نظر مردم نیاز داریم ۸ عضو داعش در حمله طالبان در ولایت فاریاب کشته شدند کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل: حوادث لبنان تکان‌دهنده و نقض قوانین بین‌المللی است

4

اتاق تجارت و صنایع: ۲۵۰۰ زن مجوز فعالیت گرفتند

  • کد خبر : 63556
  • 01 سنبله 1403 - 0:31
اتاق تجارت و صنایع: ۲۵۰۰ زن مجوز فعالیت گرفتند

اتاق تجارت و صنایع زنان  گفته است که بیش از ۲۵۰۰ زن تجارت‌پیشه در سه سال پسین جواز فعالیت دریافت کرده‌اند و بیش از ۱۳۰هزار زن دیگر هم‌اکنون بی جواز فعالیت می‌کنند. نازنین احمدزی سخنگوی اتاق تجارت و صنایع زنان گفته است این اتاق متعهد به پشتیبانی از زنان تجارت‌پیشه در کشور است. سخنگوی اتاق […]

اتاق تجارت و صنایع زنان  گفته است که بیش از ۲۵۰۰ زن تجارت‌پیشه در سه سال پسین جواز فعالیت دریافت کرده‌اند و بیش از ۱۳۰هزار زن دیگر هم‌اکنون بی جواز فعالیت می‌کنند.

نازنین احمدزی سخنگوی اتاق تجارت و صنایع زنان گفته است این اتاق متعهد به پشتیبانی از زنان تجارت‌پیشه در کشور است.

سخنگوی اتاق تجارت و صنایع زنان گفت: خانم‌ها به صورت عموم در ۹ سکتور در حال فعالیت هستند که می‌توانیم به کشاورزی، مال‌داری، صحت، صنعت و بخش لوجستیک و خدمات اشاره کنیم.

در همین حال شماری از زنان که در جریان سه سال گذشته تجارت‌های کوچک به راه‌انداخته‌اند، از حکومت سرپرست می‌خواهند که از زنان در بخش‌های گوناگون در کشور پشتیبانی کند.

صدیقه طوفان که دانش‌جوی علوم سیاسی و روابط بین‌الملل در کابل بود؛ اکنون در یکی از مارکیت‌های شهر کابل سرگرم فروشندگی است.

او درباره کاروبارش گفت: با سرمایه بسیار کم شروع به کار کردم تا این‌که با حمایت خانم‌ها و دوستانم، توانستیم که وارد کار شویم و یک دکان داشته باشیم و محصولاتی را که زنان افغانستان با دست شان آماده می‌کنند به فروش برسانیم.

صنم یکی دیگر از دکان‌داران گفته است: اگر یک دختر از یک خانواده کار بکند، می‌تواند خیلی از مشکلات را از روی شانه‌های پدرش بردارد و می‌تواند مشکلات خود را نیز کم کند.

نبود سرمایه و بازار از مهم‌ترین مشکلات فراراه کار زنان فروشنده پنداشته می‌شود. دختران فروشنده که از بام تا شام برای تامین هزینه‌ی خانواده‌های شان تلاش می‌ورزند، خواهان پشتیبانی حکومت سرپرست از تشبث‌های کوچک هستند.

نجمه حسینی، دکان‌دارگفت: وقتی که دخترخانم‌ها کار کنند، باعث می‌شود که فقر از خانواده و جامعه کم شود.

پیش از این برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد گفته بود که در دوسال پسین، از ۷۵هزار تشبث به رهبری زنان پشتیبانی کرده است.

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=63556

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.