• امروز : چهارشنبه, ۷ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 27 November - 2024
کل 4479 امروز 11

اخبار ویژه

آغاز رسمی آتش بس در لبنان افتتاح کارخانه تولید ماکارانی در ولایت بلخ گسترش اعتراضات در پاکستان وزارت صحت فلسطین شمار شهدای نوار غزه به ۴۴ هزار و ۲۴۹ نفر رسیده است مقامات بلندپایه روسیه و امارت اسلامی پیرامون گسترش همکاری‌ها گفتگوکردند نیروهای روسیه با پیشروی سریع در خاک اوکراین وارد شهر راهبردی کوراخووه شدند نشست وزیران خارجه سازمان اکو بدون حضور امارت اسلامی برگزار خواهد شد یوناما در گزارشی به وضعیت رسانه‌های افغانستان در سه سال گذشته پرداخته است رایزنی چین با کشور‌های منطقه درباره به رسمیت شناسی طالبان است دیدار خداحافظی کاظمی قمی با وزیر خارجه حکومت طالبان طالبان: از ۵ هزار ازدواج اجباری جلوگیری کرده‌ایم دیدار هیئت بلندپایه روسیه با مقامات اقتصادی طالبان وزارت صنعت: میزان تجارت میان افغانستان و روسیه به ۱۷۴ میلیون دالر رسیده است اداره ملی احصاییه:در یک ماه گذشته ۱۴۴ هزار شناس‌نامه برقی توزیع شده است تولید زعفران در هرات افزایش یافته است

3

عالمان دین بر پیروی از راه و روش پیامبر اسلام (ص) تأکیدکردند

  • کد خبر : 64654
  • 26 سنبله 1403 - 0:41
عالمان دین بر پیروی از راه و روش پیامبر اسلام (ص) تأکیدکردند

دوازدهم ربیع‌الاول با میلاد حضرت محمد مصطفی، پیامبر بزرگ اسلام (ص) برابر است. در این روز، برخی از عالمان دین در پایتخت بر پیروی از راه و روش پیامبر بزرگ اسلام تأکید می‌ورزند. آنان می‌گویند با چشم به جهان گشودن پیامبر اسلام، جهالت از بین رفت و اخوت، وحدت و برادری جای آن را گرفت. […]

دوازدهم ربیع‌الاول با میلاد حضرت محمد مصطفی، پیامبر بزرگ اسلام (ص) برابر است.

در این روز، برخی از عالمان دین در پایتخت بر پیروی از راه و روش پیامبر بزرگ اسلام تأکید می‌ورزند.

آنان می‌گویند با چشم به جهان گشودن پیامبر اسلام، جهالت از بین رفت و اخوت، وحدت و برادری جای آن را گرفت.

مبارز عالم دین گفت: میلاد نبی (ص) یک نعمت بزرگ برای امت مسلمان است. خداوند (ج) لطف بزرگی کرد که پیامبر (ص) را به عنوان رحمت به این دنیا فرستاد. شکرگزاری از این نعمت بر تمام امت واجب است تا به یاد رسول‌الله (ص) و به مناسبت آمدن آن حضرت، خوشحالی خود را ابراز کنند.

شماری دیگر از عالمان دین، شخصیت و زندگی حضرت محمد مصطفی (ص) را از هر بعد یک الگو برای بشریت می‌دانند و می‌گویند که پیامبر بزرگ اسلام دارای اخلاق نیکو بود و با کوچک و بزرگ با شفقت و مهربانی رفتار می‌کرد.

حسیب‌الله حنفی عالم دین گفت: تمام زندگی نبی (ص)، چه در باره اخلاقیات، چه زندگی اجتماعی، سیاسی و یا فرهنگی، تنها یک الگو برای بشریت است.

برخی از باشنده‌گان کابل می‌گویند که از این روز همه‌ساله با گرفتن مراسم ختم و خیرات گرامی‌داشت می‌کنند.

میرسردار باشنده کابل گفت: وظیفه مسلمانان است که اگر هزار سال دیگر هم بگذرد، ۱۴۰۰ سال که گذشته است و اگر ۱۴۰۰ سال دیگر هم بگذرد، باید این روز را تجلیل کنند، زیرا محمد (ص) پیشوای ما است و دین ما است و باید این روز را جشن بگیریم.

صبغت‌الله باشنده کابل گفت: اکثرا در مساجد و تمام خانه‌هایی که هستند، خیرات و صدقه می‌کنند و این روز را یک روز خوب می‌پندارند.

حضرت محمد (ص) در دوازدهم ربیع‌الاول سال ۵۷۰ یا بنا بر برخی روایات، در سال ۵۷۱ میلادی چشم به جهان گشود.

پیامبر بزرگ اسلام در چهل‌سالگی به پیامبری مبعوث شد و پس از ۲۳ سال پیامبری، در سن ۶۳ سالگی از جهان رحلت کرد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=64654

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.