• امروز : دوشنبه, ۵ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
کل 4464 امروز 8

اخبار ویژه

وزیر داخله با دبیر شورای امنیت روسیه در کابل دیدار کرد گارد ساحلی هند بزرگترین محموله مواد مخدر را در جنوب شرقی این کشور کشف کرد مجاهد: با گذشت یک سال از تهیه ارزیابی مستقلانه پیشرفتی به میان نیامده است کارزار واکسیناسیون پولیو در یازده ولایت کشور آغاز شد روسیه:در آینده نزدیک نام امارت اسلامی را از فهرست سیاه روسیه حذف خواهد کرد حقانی: نباید برخورد افراطی با کسی صورت بگیرد امارت اسلامی بر تأمین حقوق زنان در افغانستان تأکیدکرد چین از امارت اسلامی خواست در نشست وزیران خارجه کشورهای همسایه افغانستان شرکت کند برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی انقلاب سبز در خود کفایی افغانستان در دانشگاه قندهار حزب الله لبنان در شبانه روز گذشته ۵۱ عملیات علیه اسرائیل انجام داد چین و ایران بر ایجاد صلح و ثبات در افغانستان تأکید کردند افغانستان قرارداد خرید برق از تاجیکستان را تمدید کرد وزیر دفاع و نماینده خاص چین در امور افغانستان درباره همکاری‌های سرحدی گفتگو کردند دفاع روسیه: ۴۴ پهپاد اوکراین را سرنگون کردیم وزارت فواید عامه: در ماه عقرب ۴۵۲ هزار متریک تُن کالا از طریق خطوط آهن صورت گرفته است

1

بازرس ویژه امریکا برای بازسازی افغانستان: انتقال پول نقد راه نجات اقتصاد افغانستان است

  • کد خبر : 65605
  • 16 میزان 1403 - 1:07
بازرس ویژه امریکا برای بازسازی افغانستان: انتقال پول نقد راه نجات اقتصاد افغانستان است

بازرس ویژه ایالات متحده امریکا برای بازسازی افغانستان یا “سیگر” در گزارش تازه‌اش انتقال پول نقد به افغانستان را راه نجات برای اقتصاد این کشور عنوان کرده است. سیگر در این گزارش به مشکلات ناشی از اختلال در انتقالات بانکی بین‌المللی و بحران نقدینگی پس از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی اشاره کرده و […]

بازرس ویژه ایالات متحده امریکا برای بازسازی افغانستان یا “سیگر” در گزارش تازه‌اش انتقال پول نقد به افغانستان را راه نجات برای اقتصاد این کشور عنوان کرده است.

سیگر در این گزارش به مشکلات ناشی از اختلال در انتقالات بانکی بین‌المللی و بحران نقدینگی پس از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی اشاره کرده و گفته است که سازمان ملل متحد ناگزیر شده تا پول نقد را به افغانستان به‌صورت فیزیکی انتقال دهد.

در این گزارش هم‌چنان آمده است که این کمک‌ها به سود امارت اسلامی نیز تمام شده است؛ اما مسئولان امارت اسلامی هرگونه دخالت در این کمک‌ها را همواره رد کرده‌اند.

وزارت اقتصاد امارت اسلامی در واکنش به این گزارش ارزیابی سیگر را غیر واقع‌بینانه دانسته است.

عبدالرحمن حبیب، سخنگوی وزارت اقتصاد، در این باره گفته است: وزارت اقتصاد گزارش سیگر که اوضاع اقتصادی افغانستان را منفی ارزیابی کرده است، دور از واقعیت عینی می‌داند.

سیر قریشی آگاه مسایل اقتصادی گفت: بهترین گزینه این است که این‌ها پول را از طریق حساب‌های خود سازمان ملل یا هر نهادی که است در حساب بانکی کریدیت کنند و از آن طریق کمک‌ها را به مردم افغانستان هزینه کنند.

برخی از آگاهان اقتصادی نیز درباره گزارش تازه سیگر دیدگاه‌های گوناگون ارایه می‌کنند.

میر شکیب میر، آگاه مسایل اقتصادی گفت: بسته‌های نقدی که از سوی سازمان ملل به افغانستان انتقال می‌یابد، تاثیرات قابل توجهی بر ثبات قیمت‌ها، نرخ تبادله و حل مشکل نقدینگی در کشور داشته است.

عبدالغفار نظامی، آگاه مسایل اقتصادی، گفت: ببینید سیگر همیشه قسمی گزارش را نشر می‌کند که یک اندازه کوچک در آن حقیقت است و کتمان حقیقت نیز در ان می‌شود و گزارش را نشر می‌کند.

براساس آمار سیگر، در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳، سازمان ملل متحد مجموعاً ۳.۶ میلیارد دالر را به‌صورت نقدی به افغانستان منتقل کرده که هر سال حدود ۱.۸ میلیارد دالر بوده و این مبالغ در حساب‌های تعیین‌شده سازمان ملل در بانک‌های خصوصی نگه‌داری شده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=65605

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.