• امروز : جمعه, ۱۷ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 9 October - 2026
کل 11937 امروز 0

اخبار ویژه

سپاه پاسداران هشدار داد تعقیب شناورهای متخلف به تنگه هرمز محدود نمی‌ماند پاکستان اختلاف با طالبان را فراتر از واژه‌های بیانیه فارمت مسکو دانست رئیس جمهور قرقیزستان بر حمایت از ثبات افغانستان و همکاری امنیتی منطقه تأکید کرد دیپلمات: رهبران طالبان تغییر ایدیولوژیک نکرده‌اند و زمان در کابل متوقف شده است برق، معادن و خط آهن: محور تازه تعامل اقتصادی ایران و طالبان وزیر نیروی ایران از غرفه صنعت برق حرارتی این کشور در نمایشگاه بین‌المللی افغانستان بازدید کرد روز جهانی پست؛ افغانستان و ضرورت توسعه خدمات پستی میرضیایف خواستار گفت‌وگوی منظم با طالبان درباره منابع آبی افغانستان شد والی بلخ و سفیر ترکیه درباره گسترش روابط تجارتی و ترانزیتی گفت‌وگو کردند سراج الدین حقانی با کاردار جدید اتحادیه اروپا درباره امنیت افغانستان گفت‌وگو کرد کشف ۴۹ کیلوگرم حشیش و تریاک در مرز افغانستان و ازبیکستان سفیر اسپانیا: تعامل با طالبان نباید به عادی‌ سازی سیاسی این گروه منجر شود سردار ابن الرضا به آمریکا هشدار داد: یک اشتباه معادلات منطقه را تغییر می‌ دهد یوناما: طالبان ۵۲ زن و یک دختر را در کابل و هرات بازداشت کرده‌اند امیر خان متقی از زمین اختصاص‌ یافته برای ساخت سفارت افغانستان در مسکو بازدید کرد

♥50

وزارت صنعت: افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی ترکیه شرکت می‌کند

  • کد خبر : 66045
  • 26 میزان 1403 - 1:01
وزارت صنعت: افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی ترکیه شرکت می‌کند

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که در نمایشگاه بین‌المللی استانبول که قرار است تا یک و نیم ماه دیگر در ترکیه برگزار شود، افغانستان نیز شرکت می‌کند. آخندزاده عبدالسلام جواد سخنگوی این وزارت، می‌افزاید که نمایشگاه حلال استانبول سومین نمایشگاه بزرگ در سطح جهان به شمار می‌رود. آقای جواد می‌افزاید که در حاشیه این نمایشگاه […]

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که در نمایشگاه بین‌المللی استانبول که قرار است تا یک و نیم ماه دیگر در ترکیه برگزار شود، افغانستان نیز شرکت می‌کند.

آخندزاده عبدالسلام جواد سخنگوی این وزارت، می‌افزاید که نمایشگاه حلال استانبول سومین نمایشگاه بزرگ در سطح جهان به شمار می‌رود.

آقای جواد می‌افزاید که در حاشیه این نمایشگاه کنفرانس‌های تجارتی، نشست‌های تواصل تجارتی و سایر برنامه‌های اقتصادی راه‌اندازی می‌شود.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت در این باره افزود: این نمایشگاه که قرار است از تاریخ ۲۷ الی ۳۰ نوامبر سال ۲۰۲۴ در شهر استانبول ترکیه برگزار گردد، برای نخستین بار از مقام رهبری وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان و اعضای سکتور خصوصی کشور برای اشتراک و به نمایش گذاشتن محصولات و تولیدات، رسماً دعوت شده است.

در همین حال، اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری اشتراک افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی حلال استانبول را یک فرصت ارزشمند برای توسعه تجارت و معرفی محصولات کشور به بازارهای جهانی می‌داند.

میرزمان پوپل سرپرست اداری و مالی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری گفت: برای محصولات صادراتی افغانستان، به‌خصوص میوه خشک و تازه، نباتات طبی، قالین، صنایع دستی، و همچنین محصولات تولیدی افغانستان که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود، این فرصتی است تا محصولات صادراتی افغانستان را به بازارهای اروپایی معرفی کنیم.

از سوی دیگر، اتحادیه مولدین و صادرکنندگان قالین می‌گوید که قرار است نمایشگاه ویژه قالین در تاریخ ۷ جنوری ۲۰۲۵ میلادی در ترکیه برگزار شود و بازرگانان قالین از افغانستان نیز در آن شرکت خواهند کرد.

نوراحمد نوری رئیس اتحادیه مولدین و صادرکنندگان قالین گفت: نمایشگاهی که در ۷ جنوری در استانبول برگزار می‌شود مختص به قالین است و بسیار مهم است. اتحادیه قالین ترکیه نیز بسیار علاقه‌مند است که در این نمایشگاه از سکتور قالین افغانستان و شرکت‌های تولیدی قالین افغانستان اشتراک داشته باشند.

نمایشگاه بین‌المللی حلال استانبول از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ نوامبر ۲۰۲۴ میلادی در شهر استانبول ترکیه برگزار می‌شود.

سال گذشته، در این نمایشگاه که در شهر استانبول برگزار شد، نمایندگان ۱۲۵ کشور به شمول ۶۰ وزیر تجارت، تاجران، صنعت‌کاران و سرمایه‌گذاران حضور داشتند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=66045

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.