اعضای این جنبش در نشستی میگویند که وضع محدودیت بر پاسپورت و ویزا در گذرگاه چمن-سپین بولدک، به معنای از دست دادن خاک چمن است و هرگز به حکومت پاکستان اجازه این کار را نخواهند داد.
اعظم خان عضو جنبش اعتراضی چمن گفت: آنها همه تلاش میکنند که چمن را غصب کنند و اینجا پایگاهها و مرکزهای نظامی ایجاد کنند؛ اما ما با اتحاد جلوی آنها را خواهیم گرفت.
جاوید افغان عضو جنبش اعتراضی چمن گفت: در اینجا به نام هراسافگنی، پشتونها را از حقوقشان محروم کردهاند و همین ناامنی و هراسافگنی را خودشان ایجاد کردهاند؛ اما از این پس، حساب همهچیز را از آنها خواهیم خواست.
اعضای جنبش اعتراضی چمن همچنین میافزایند که با پشتیبانی احزاب ملتگرا، به برداشتن محدودیتها نزدیک شدهاند.
گل جان عضو جنبش اعتراضی چمن گفت: ما به شما اطمینان میدهیم که در سطح بالا گفتوگوها انجام شده است و شما، مانند گذشته، با تذکره و شناسه از دروازه سپین بولدک-چمن رفتوآمد خواهید کرد.
وزیر خان عضو جنبش اعتراضی چمن گفت: وقتی صحبت از انتخابات میشود، چمن بخشی از پاکستان است یا در مسایل دیگر مطرح میشود؛ اما وقتی موضوع معیشت، زندگی مردم یا انتقال مواد غذایی مطرح میشود، چمن دیگر بخشی از پاکستان نیست. ما دیگر این وضعیت را قبول نمیکنیم.
اعضای جنبش اعتراضی چمن در حالی به سیاستهای سرکوبگرانه حکومت پاکستان در برابر پشتونها انتقاد میکنند که به تاریخ یازدهم اکتوبر ماه جاری میلادی، جرگهای که از سوی جنبش حفاظت از پشتونها برگزار شده بود، تصمیم خود را برای رفتوآمد بدون قید و شرط در دو طرف خط فرضی دیورند اتخاذ کرد.
آژانس خبری پامیر