• امروز : پنج شنبه, ۲۴ عقرب ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 14 November - 2024
کل 4318 امروز 9

اخبار ویژه

رسانه‌های ایرانی: در یک سال گذشته ارزش افغانی ۴۰درصد افزایش داشته است اوچا تلاش می‌کند در زمستان برای نیازمندان در افغانستان کمک‌ کند سفر رئیس اداره تنظیم خدمات مخابراتی به هند شهادت ۶۰نفر در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته در حملات رژیم اسرائیل عبدالطیف نظری: وحدت یک اصل اسلامی است عبدالغنی برادر: کاهش فقر و بیکاری اولویت و وظیفه حکومت است هزار زندانی افغانستانی از ایران به کشور بازگردانده می‌شوند رژیم اسرائیل برابر چشم‌های جهان در حال نابودی یک ملت است رئیس اداره محیط زیست: تأثیرات تغییرات اقلیمی هیچ مرزی ندارد جاذبه‌های طبیعی شگفت انگیز پارک ملی واخان توجه گردشگران را به خود جلب کرده است برنامه جهانی خوراک وضعیت امنیت غذایی در افغانستان بهبود یافته است مولوی عبدالکبیر: در بامیان امارت اسلامی با هیچ‌کسی دشمنی ندارد وزارت مهاجرین: در یک ماه اخیر حدود ۱۵۰هزار مهاجر به کشور برگشتند دیمیتری مدودف: اروپا به جای پیگیری منافع مردم در پی راضی‌کردن آمریکا هستند وزارت اقتصاد: برای ۷۰۰ هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود

1

وزارت زراعت:زعفران و پنبه را جایگزین کوکنار کرده است

  • کد خبر : 67117
  • 21 عقرب 1403 - 0:16
وزارت زراعت:زعفران و پنبه را جایگزین کوکنار کرده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که این وزارت گیاهان چون زعفران، هنگ، پنبه، زغر، آلوویرا و کنجد را به‌عنوان جایگزین کوکنار به کشاورزان توزیع کرده است. مصباح‌الدین مستعین سخنگوی این وزارت تاکید می‌کند که پس از صدور فرمان رهبر امارت اسلامی درباره منع کشت کوکنار، در حال حاضر کوکنار در هیچ منطقه‌ی افغانستان کشت […]

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که این وزارت گیاهان چون زعفران، هنگ، پنبه، زغر، آلوویرا و کنجد را به‌عنوان جایگزین کوکنار به کشاورزان توزیع کرده است.

مصباح‌الدین مستعین سخنگوی این وزارت تاکید می‌کند که پس از صدور فرمان رهبر امارت اسلامی درباره منع کشت کوکنار، در حال حاضر کوکنار در هیچ منطقه‌ی افغانستان کشت نمی‌شود.

بنا بر سخنان سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، این وزارت برخی از باغ‌های میوه ستروس را نیز به کشاوزران در ولایت‌های مختلف ایجاد کرده و برنامه‌های گوناگون آموزشی را نیز به آنان راه‌اندازی کرده است.

مصباح‌الدین مستعین گفت: در بته‌های طبی مثل هینگ و در بته‌های اقتصادی زعفران آلوویرا، باغ‌های ستروس، عسل و باغ‌های بیره را ما ایجاد کردیم که به جای کشت بدیل کار گرفته می‌شود.

عبدالظهور مدبر آگاه مسایل اقتصادی گفت: از اینکه افغانستان یک اقلیم خیلی خوب دارد بسیاری از کشت‌ها را ما می‌توانیم منحیث کشت بدیل ارایه کرده باشیم مثل زعفران شیرین بویه، چهار مغز، بادام، پسته، انگور، انار و دیگر کشت‌ها که هر کدام از این ها می‌تواند در بالندگی اقتصاد سهم برازنده خود را داشته باشد.

با این حال برخی از کشاورزان خواهان پشتیبانی بیشتر امارت اسلامی در زمینه کشت بدیل هستند.

شاه‌محمد، کشاورز گفت: به ما گفته شد که برای شما دیگر تخم‌ها چون تخم گندم و این‌ها می‌دهیم دیگر تریاک کشت نکنید کار موادمخدر نکارید تا حالا برای ما نداده است.

محمد صابر یکی دیگر از کشاورزان گفت: از حکومت این خواهش را داریم که با ما کمک شود تخم‌های اصلاح شده و دیگر چیزها را برای ما توزیع کند.

پیش از این وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آمار داده بود که پس از منع کشت کوکنار در کشور، نزدیک به ۱۰۰ هزار تُن تخم‌های اصلاح‌شده و ۲۰۰ هزار تُن کود کیمیاوی در همکاری با نهادهای داخلی و خارجی برای کشاورزان در کشور توزیع شده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67117

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.