• امروز : پنج شنبه, ۱۶ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 8 October - 2026
کل 11910 امروز 0

اخبار ویژه

وزیر اطلاعات طالبان: افغان‌ها به عدالت دادگاه کیفری بین‌المللی باور ندارند جبهه آزادی از کشته‌ شدن سه عضو طالبان در کاپیسا خبر داد ادامه تخلیه اجباری خانه‌ها در شهرک امید سبز کابل توسط طالبان پزشکیان و پوتین بر تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و مسکو تأکید کردند کابلوف: روسیه برای میانجی‌گری میان طالبان و پاکستان آماده است متقی و نماینده وزارت خارجه ایران درباره گسترش همکاری‌های کابل و تهران گفت‌وگو کردند هشدار سازمان ملل درباره درخواست‌های جعلی اسکان مجدد پناهجویان در بریتانیا پنجمین نمایشگاه ابوحنیفه با حضور شرکت‌هایی از بیش از ۲۰ کشور در کابل گشایش می‌یابد ورود قانونی اتباع افغانستان به ایران از مرز دوغارون ۱۸ درصد کاهش یافت مقام ایرانی افغانستان را در آستانه جهش اقتصادی دانست هیئت پارلمانی ایران از شرکت توسعه ملی و زیربنایی افغانستان بازدید کرد افغانستان و ازبیکستان درباره تجارت و سرمایه‌گذاری در بخش زراعت رایزنی کردند طالبان احکام بازداشت رهبران این گروه از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی اساسنامه رم را رد کرد مقام استخبارات طالبان به اظهارات حکمتیار واکنش نشان داد وزیر نیروی ایران برای گفت‌وگو درباره آب و انرژی وارد کابل شد

♥48

پاکستان از چین خواست موضع جمعی علیه طالبان افغانستان اتخاذ شود

  • کد خبر : 67496
  • 30 عقرب 1403 - 0:25
پاکستان از چین خواست موضع جمعی علیه طالبان افغانستان اتخاذ شود

پاکستان در باره استفاده از خاک افغانستان توسط تحریک طالبان پاکستان (TTP) و گروه های وابسته به آن به چین اطلاع داده است و شواهد تازه ای در مورد اینکه چگونه افغانستان تحت حاکمیت طالبان صلح منطقه را تهدید می کند به اشتراک گذاشته است.  اکسپرس تربیون در تازه‌ترین گزارش خود نوشته است، منابع رسمی […]

پاکستان در باره استفاده از خاک افغانستان توسط تحریک طالبان پاکستان (TTP) و گروه های وابسته به آن به چین اطلاع داده است و شواهد تازه ای در مورد اینکه چگونه افغانستان تحت حاکمیت طالبان صلح منطقه را تهدید می کند به اشتراک گذاشته است.

 اکسپرس تربیون در تازه‌ترین گزارش خود نوشته است، منابع رسمی گفته‌اند که این شواهد در جریان سفر روز دوشنبه سفیر و نماینده چین در امور افغانستان، یوه شیائوونگ در میان گذاشته شد.
گفتنی است که، دیپلمات ارشد چین در امور افغانستان تنها چند روز پس از سفر ضمیر کابلوف، فرستاده ویژه روسیه به اسلام آباد برای گفتگو درباره آخرین تحولات در افغانستان با مقامات پاکستانی به پایتخت سفر کرد.
اکسپرس تربیون نوشته، در بیانیه ای که توسط وزارت امور خارجه پاکستان منتشر شده، آمده است که فرستاده ویژه چین با وزیر امور خارجه پاکستان دیدار کرد.
در بیانیه کوتاه منتشر شده توسط این وزارت آمده است: “دو طرف در مورد روابط با افغانستان تبادل نظر کردند. آنها بر نقش حیاتی کشورهای همسایه برای یک افغانستان صلح آمیز و با ثبات تاکید کردند.”
با این حال، منابع گفتند که پاکستان به فرستاده چین در مورد وضعیت کنونی افغانستان و چگونگی استفاده از قلمرو این کشور توسط گروه های تروریستی مانند تحریک طالبان پاکستان و غیره توضیح داده است.
منابع گفتند که مقامات اسلام آباد شواهد قانع کننده ای را در مورد پناهگاه های تروریستی در آن سوی مرز که تهدیدی برای امنیت پاکستان است با دیپلمات چینی به اشتراک گذاشته اند.
به نماینده چین گفته شد که طالبان افغانستان علیرغم درخواست‌های مکرر پاکستان و جامعه بین‌المللی، به اندازه کافی برای مهار فعالیت این گروه‌ها تلاش نمی‌کنند.
مقامات پاکستانی به نماینده چین گفتند که زمان آن فرا رسیده است که یک موضع جمعی علیه طالبان افغانستان اتخاذ کند تا آنها را متقاعد کند که به وعده هایی که به جامعه جهانی داده اند عمل می‌کنند.
اکسپرس تریبون در گزارش خود آورده، چین در گذشته تلاش کرده میان پاکستان و طالبان افغانستان در مورد TTP میانجیگری کند، اما این تلاش ها نتوانست به نتیجه برسد.
با این حال، پاکستان معتقد است که چین هنوز اهرم فشاری بر طالبان دارد و می تواند کابل را برای رسیدگی به نگرانی های اسلام آباد تحت فشار قرار دهد.
پاکستان از زمان بازگشت طالبان به قدرت در افغانستان در اگست ۲۰۲۱ شاهد افزایش حملات تروریستی بوده است.
اسلام آباد در ابتدا از بازگشت گروه طالبان خوشحال بود زیرا فکر می کرد آنها اجازه نمی دهند از خاک افغانستان علیه پاکستان استفاده شود. اما بر خلاف آن انتظارات، حملات و تحرکات تحریک طالبان پاکستان و سایر گروه های تروریستی تحت حاکمیت طالبان بیشتر شد.
امتناع طالبان افغانستان از اقدام علیه تحریک طالبان پاکستان به حدی روابط دوجانبه را تضعیف کرده است که روابط دو طرف اکنون فقط در حد تماس های محدود است.
پاکستان به صراحت اعلام کرده است که هرگونه پیشرفت در همکاری های دوجانبه منوط به اقدام قاطع و قابل راستی آزمایی طالبان علیه پناهگاه های تروریستی است.
آژانس خبری پامیر
لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67496

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.