• امروز : پنج شنبه, ۱۶ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 8 October - 2026
کل 11910 امروز 0

اخبار ویژه

وزیر اطلاعات طالبان: افغان‌ها به عدالت دادگاه کیفری بین‌المللی باور ندارند جبهه آزادی از کشته‌ شدن سه عضو طالبان در کاپیسا خبر داد ادامه تخلیه اجباری خانه‌ها در شهرک امید سبز کابل توسط طالبان پزشکیان و پوتین بر تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و مسکو تأکید کردند کابلوف: روسیه برای میانجی‌گری میان طالبان و پاکستان آماده است متقی و نماینده وزارت خارجه ایران درباره گسترش همکاری‌های کابل و تهران گفت‌وگو کردند هشدار سازمان ملل درباره درخواست‌های جعلی اسکان مجدد پناهجویان در بریتانیا پنجمین نمایشگاه ابوحنیفه با حضور شرکت‌هایی از بیش از ۲۰ کشور در کابل گشایش می‌یابد ورود قانونی اتباع افغانستان به ایران از مرز دوغارون ۱۸ درصد کاهش یافت مقام ایرانی افغانستان را در آستانه جهش اقتصادی دانست هیئت پارلمانی ایران از شرکت توسعه ملی و زیربنایی افغانستان بازدید کرد افغانستان و ازبیکستان درباره تجارت و سرمایه‌گذاری در بخش زراعت رایزنی کردند طالبان احکام بازداشت رهبران این گروه از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی اساسنامه رم را رد کرد مقام استخبارات طالبان به اظهارات حکمتیار واکنش نشان داد وزیر نیروی ایران برای گفت‌وگو درباره آب و انرژی وارد کابل شد

♥25

قطع گسترده اینترنت در کندز، تخار، بدخشان و بغلان؛ نگرانی‌ها از تأثیر بر خدمات بانکی و اداری

  • کد خبر : 80057
  • 26 سنبله 1404 - 11:10
قطع گسترده اینترنت در کندز، تخار، بدخشان و بغلان؛ نگرانی‌ها از تأثیر بر خدمات بانکی و اداری
منابع محلی می‌گویند خدمات اینترنت فایبر نوری و وای‌فای در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان و بغلان به طور کامل قطع شده است. این اقدام طالبان موجب نگرانی شهروندان و اختلال گسترده در خدمات بانکی و اداری در چندین ولایت کشور شده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، منابع معتبر تایید کرده‌اند که خدمات اینترنت فایبر نوری و وای‌فای در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان و بغلان به صورت کامل متوقف شده است.

منابع معتبر در کندز می‌گویند که نیروهای طالبان به دفاتر برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی در این ولایت هجوم برده و تجهیزات آنها را با خود برده‌اند. با این حال، طالبان تاکنون به طور واضح در مورد دلیل این اقدام و قطع اینترنت فایبر نوری توضیحی ارائه نکرده‌اند.

براساس اطلاعات موجود، طالبان در یک شبانه‌روز گذشته دسترسی به خدمات اینترنت فایبر نوری را در ۱۰ ولایت از جمله بلخ، قندهار، هلمند، هرات، ارزگان، نیمروز، کندز، تخار، بدخشان و بغلان مسدود کرده‌اند.

در ولایت هرات، منابع از اداره مخابرات و شرکت افغان‌تلیکام خبر می‌دهند که پروژه توسعه فایبر نوری در مناطق ۶۴ متری و بکرآباد شهر هرات از حدود دو هفته پیش به حالت تعلیق درآمده است.

شهروندان در این ولایت‌ها با ابراز نگرانی از این اقدام طالبان می‌گویند که محدودیت‌های اینترنتی می‌تواند تأثیرات جدی بر ارتباطات شهری، فعالیت‌های اداری، خدمات آنلاین و حتی اقتصاد محلی داشته باشد.

همچنین منابع در ولایت بلخ به آژانس خبری صدای پامیر گفته‌اند که قطع اینترنت فایبر نوری باعث بروز اختلال‌های جدی در سیستم بانکداری این ولایت شده است و بسیاری از بانک‌ها و نهادهای وابسته به اینترنت با کندی و توقف خدمات مواجه شده‌اند.

 

بیشتر بخوانید:

 

براساس گفته منابع، در پی این وضعیت، یوسف وفا، والی طالبان در بلخ، دستور داده است که بانک‌ها، ادارات تذکره الکترونیکی و برخی نهادهای حیاتی دیگر از این محدودیت اینترنتی مستثنی شوند. پس از صدور این دستور، اینترنت بانک‌ها در شهر مزارشریف پیش از چاشت روز سه‌شنبه دوباره وصل شده و خدمات بانکی به حالت عادی بازگشته است.

قطع گسترده اینترنت فایبر نوری در ولایت‌های مختلف افغانستان نگرانی‌های زیادی در میان مردم ایجاد کرده است. ادامه این روند می‌تواند بر اقتصاد، خدمات بانکی، ادارات دولتی و حتی زندگی روزمره شهروندان تأثیرات منفی گسترده‌ای بگذارد.

 

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=80057

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.