• امروز : یکشنبه, ۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 27 September - 2026
کل 11681 امروز 10

اخبار ویژه

رئیس مرکز اتباع ایران: کودکان مهاجر با نقص مدارک اقامتی، در صورت اقامت والدین از تحصیل محروم نمی‌شوند کمیشنر عالی پناهندگان: شمار عودت‌کنندگان به افغانستان تا پایان سال به ۸ میلیون نفر می‌رسد وزیر خارجه ایسلند خطاب به نتانیاهو: بزدلان اخلاقی کسانی‌اند که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند لاوروف: ترور رهبر جمهوری اسلامی ایران و خانواده ایشان غیر قابل‌ قبول است ۷۰ شرکت بزرگ تصفیه آب در افغانستان: نگرانی باشندگان کابل از کیفیت آب مراسم یادبود نسل‌کشی هزاره‌ها در پارلمان کاتالونیا اسپانیا پی‌گیری شد جبهه مقاومت ملی: طالبان با اسیران جنگی و زندانیان سیاسی رفتار غیرانسانی دارد عطامحمد نور: جوانان را برای خوشی بیگانگان به کام مرگ نفرستید دیپلمات: پاکستان در پی بازگرداندن نفوذ از دست‌رفته خود در افغانستان است وزارت عدلیه طالبان: بیش از چهار میلیون جریب زمین امارتی شناسایی و مسترد شد علی فیاض: حزب‌الله با وجود ضربات سنگین اسرائیل همچنان پابرجاست غریب‌آبادی: ایران اهل گفت‌وگو است، اما تسلیم فشارها نمی‌شود در شش ماه، برای بیش از ۸۶ هزار افغان تذکره کاغذی خدمات ارائه شد جایشانکار در واکنش به خبرنگار پاکستانی: یک کشور تروریستی این پرسش را مطرح می‌کند قزاقستان: امنیت و ثبات افغانستان برای آسیای مرکزی حیاتی است

♥9

نظارت از پروژه‌ بزرگ آبرسانی در ولسوالی کشم بدخشان؛ ۴۰ درصد کار تکمیل شد

  • کد خبر : 82932
  • 21 عقرب 1404 - 13:09
نظارت از پروژه‌ بزرگ آبرسانی در ولسوالی کشم بدخشان؛ ۴۰ درصد کار تکمیل شد
ریاست اقتصاد ولایت بدخشان اعلام کرده است که روند اجرای پروژه‌ آبرسانی ولسوالی کشم با حمایت مالی بنیاد آقاخان (AKF) ادامه دارد و تاکنون ۴۰ درصد کارهای آن پیش رفته است. این پروژه پس از تکمیل، صدها خانواده را از آب آشامیدنی صحی بهره‌مند خواهد ساخت.

به گزارش خبرنگار محلی آژانس خبری صدای پامیر ولایت بدخشان، تیم نظارتی اداره ریاست اقتصاد ولایت بدخشان، شامل آمر نظارت و آمر تنظیم فعالیت‌های انکشافی، در حضور مسئولان بنیاد آقاخان (AKF) امروز چهارشنبه، ۲۱ عقرب، از روند اجرای پروژه‌ آبرسانی ولسوالی کشم بازدید کردند.

این پروژه با تمویل مالی بنیاد آقاخان و در همکاری با شرکت ساختمانی خاور بدخشان تطبیق می‌شود. بر اساس اطلاعات رسمی، ۷۵۱٬۸۳۹ دالر آمریکایی برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شده است.

کار عملی پروژه از تاریخ ۲۱ جولای ۲۰۲۵ آغاز شده و تا ۳۱ دسمبر ۲۰۲۶ ادامه خواهد داشت. به گفته هیأت نظارتی، پیشرفت فزیکی پروژه تا اکنون حدود ۴۰ درصد برآورد شده است.

طول شبکه‌ آبرسانی این پروژه حدود ۳۰ کیلومتر است و ظرفیت ذخیره‌سازی آب در آن به ۶۰۰٬۰۰۰ لیتر می‌رسد. همچنان، این پروژه شامل ۳۵۰ باب نل عام‌المنفعه است که پس از تکمیل، صدها خانواده را در ولسوالی کشم به آب آشامیدنی سالم دسترسی می‌دهد.

هیأت نظارتی ریاست اقتصاد بدخشان در جریان بازدید، از روند اجرای پروژه ابراز رضایت کرده و بر رعایت معیارهای تخنیکی، تسریع کار و استفاده مؤثر از منابع مالی تأکید ورزیدند.

پروژه آبرسانی ولسوالی کشم یکی از بزرگ‌ترین برنامه‌های زیربنایی در بدخشان است که با حمایت نهادهای بین‌المللی در حال اجرا می‌باشد. این طرح علاوه بر بهبود دسترسی مردم به آب آشامیدنی صحی، نقش مهمی در ارتقای وضعیت بهداشتی، کاهش بیماری‌ها و توسعه پایدار روستاهای منطقه خواهد داشت.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=82932

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.