• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11786 امروز 0

اخبار ویژه

سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند

♥11

تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقی میان دانشگاه تخار و ریاست زراعت این ولایت امضا شد

  • کد خبر : 86450
  • 14 دلو 1404 - 9:39
تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقی میان دانشگاه تخار و ریاست زراعت این ولایت امضا شد
به‌منظور گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقی و تخنیکی، تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه تخار و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به امضا رسید؛ تفاهم‌نامه‌ای که زمینه آموزش‌های عملی، تحقیقات مشترک و ارتقای ظرفیت علمی محصلین را فراهم می‌سازد.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت تخار، این تفاهم‌نامه روز گذشته، دوشنبه ۱۳ دلو، میان قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار و مولوی عبدالجمیل سائس، رئیس دانشگاه تخار به امضا رسید.

در مراسم امضای این تفاهم‌نامه، متخصص ریاست زراعت، آمرین تخنیکی، معاون دانشگاه تخار و معاون پوهنحی زراعت حضور داشتند و این همکاری را گامی مثبت در راستای ارتقای سطح علمی، پژوهشی و مهارتی محصلین و استادان عنوان کردند.

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در سخنانی بر اهمیت فارم‌های تحقیقاتی و منابع طبیعی موجود در این ولایت تأکید کرده و گفت که این ظرفیت‌ها فرصت‌های ارزشمندی برای انجام تحقیقات علمی استادان و محصلین فراهم می‌سازد.

وی افزود که در حال حاضر ریاست زراعت تخار دارای پنج فارم فعال در بخش زراعت و منابع طبیعی است که در زمینه تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر، تطبیق تجارب علمی در عرصه غله‌جات، حبوبات و سبزیجات مطابق پلان انستیتوت تحقیقات زراعتی و ریاست منابع طبیعی وزارت زراعت فعالیت می‌کنند.

به گفته وی، نزدیکی فارم باغ ذخیره به ساحه دانشگاه تخار، زمینه مساعدی برای آموزش‌های عملی محصلین فراهم کرده و در عین حال استادان و کارمندان ریاست زراعت نیز می‌توانند از ظرفیت علمی دانشگاه بهره‌مند شوند.

از سوی دیگر، رئیس عمومی دانشگاه تخار، معاون علمی و معاون پوهنحی زراعت با قدردانی از همکاری‌های ریاست زراعت، تکمیل پایان‌نامه‌های محصلین، فراهم‌شدن زمینه کار عملی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی را از نیازهای اساسی این پوهنحی عنوان کردند. آنان تأکید نمودند که بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، محصلین می‌توانند به‌صورت منظم در فارم‌های زراعتی فعالیت کرده و آموزش‌های تئوریک و عملی را به‌گونه هم‌زمان فرا گیرند.

همچنان در این نشست تأکید شد که دو نهاد در بخش نشر مجلات و مقالات علمی در سطح ملی و بین‌المللی نیز همکاری مشترک خواهند داشت.

در پایان، متخصص ریاست زراعت، آمر مالداری و صحت حیوانی و آمر منابع طبیعی روی میکانیزم تطبیق این تفاهم‌نامه بحث کرده و فرصت‌های کاری برای محصلین در بخش‌های تخنیکی از جمله مبارزه با آفات و امراض نباتی و حیوانی، استفاده از تسهیلات لابراتوار صحت حیوانی، استیشن القاح مصنوعی، کلینیک‌های حیوانی، تطبیق تجارب تحقیقاتی، احداث قوریه‌جات و سیستم‌های آبیاری (واترشیدها) را بررسی کردند.

قرار بر این شد که محصلین بر اساس هماهنگی قبلی و یک پلان منظم، بتوانند به‌گونه مؤثر از این امکانات استفاده کرده و تجارب عملی لازم را در راستای آماده‌سازی برای بازار کار به‌دست آورند.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=86450

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.