• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 0

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥8

کارزار سراسری واکسین پولیو از دوشنبه آینده در افغانستان آغاز می‌شود

  • کد خبر : 88561
  • 19 حمل 1405 - 17:09
کارزار سراسری واکسین پولیو از دوشنبه آینده در افغانستان آغاز می‌شود
نهاد «افغانستان عاری از پولیو» اعلام کرده است که کارزار جدید واکسین پولیو از روز دوشنبه هفته آینده در تمامی ولایت‌های افغانستان آغاز می‌شود. این نهاد از خانواده‌ها خواسته است با مشارکت گسترده، زمینه محافظت کودکان در برابر بیماری فلج اطفال را فراهم کنند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، نهاد «افغانستان عاری از پولیو» از آغاز کارزار تازه واکسین پولیو در افغانستان خبر داده و اعلام کرده است که این برنامه از روز دوشنبه هفته آینده در سراسر کشور آغاز خواهد شد.

مسئولان این نهاد گفته‌اند که هدف اصلی از راه‌اندازی این کارزار، ریشه‌کن‌سازی کامل بیماری پولیو یا فلج اطفال در افغانستان است. آنان از خانواده‌ها خواسته‌اند تا برای محافظت کودکان در برابر این بیماری خطرناک، فرزندان خود را برای دریافت واکسین آماده سازند.

بر اساس معلومات منتشرشده، کارزار واکسین ضد پولیو قرار است روز دوشنبه، ۲۴ حمل، در بیشتر ولایت‌های افغانستان برگزار شود؛ اما ولایت‌های دایکندی و بامیان به دلیل سردی هوا شامل این دور از برنامه نخواهند بود.

هرچند شمار دقیق کودکانی که قرار است در این کارزار واکسینه شوند، هنوز اعلام نشده است، اما مقام‌های مسئول تأکید کرده‌اند که باید دسترسی تمامی کودکان واجد شرایط به واکسین تضمین شود.

به گفته مسئولان، این کارزار از طریق مراکز صحی، مکاتب و دیگر نقاط پرجمعیت اجرا خواهد شد تا روند واکسیناسیون به‌صورت گسترده انجام شود و هیچ کودکی از دریافت واکسین محروم نماند.

پولیو یا فلج اطفال یکی از بیماری‌های ویروسی خطرناک است که می‌تواند سبب فلج دایمی در کودکان شود. در همین حال، سازمان صحی جهان پیش‌تر گزارش داده بود که در سال گذشته میلادی، دو مورد مثبت پولیو در افغانستان در ولایت‌های بادغیس و هلمند ثبت شده است.

کارزارهای سراسری واکسین پولیو در حالی برگزار می‌شود که افغانستان همچنان یکی از معدود کشورهایی است که موارد ابتلا به این بیماری در آن به‌گونه کامل ریشه‌کن نشده و ادامه این برنامه‌ها برای جلوگیری از گسترش ویروس، حیاتی دانسته می‌شود.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=88561

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.