• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 6

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥8

طالبان: تنها در یک روز گذشته بیش از ۳ هزار مهاجر افغان از پاکستان وارد کشور شدند

  • کد خبر : 91866
  • 20 جوزا 1405 - 12:43
طالبان: تنها در یک روز گذشته بیش از ۳ هزار مهاجر افغان از پاکستان وارد کشور شدند
کمیسیون عالی رسیدگی به امور مهاجران طالبان اعلام کرده است که در ۲۴ ساعت گذشته بیش از سه هزار مهاجر افغان از طریق گذرگاه‌های تورخم و سپین‌بولدک از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند؛ در حالی‌که روند اخراج مهاجران از سوی پاکستان ادامه دارد.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، کمیسیون عالی رسیدگی به امور مهاجران طالبان می‌گوید که دولت پاکستان همچنان روند اخراج مهاجران افغان را ادامه داده و تنها در روز سه‌شنبه، ۱۹ جوزا، ۳ هزار و ۲۹۲ تن از مهاجران افغان وارد کشور شده‌اند.

بر اساس معلومات این کمیسیون، از این میان ۲ هزار و ۹۹۴ تن از طریق گذرگاه تورخم در ولایت ننگرهار وارد افغانستان شده‌اند و باقی مهاجران از مسیر سپین‌بولدک در ولایت قندهار به کشور برگشته‌اند.

در همین حال، طالبان اعلام کرده‌اند که برای مهاجران بازگشته روند توزیع زمین را آغاز کرده‌اند. طبق آمار ارائه‌شده، تاکنون برای ۴۰ هزار و ۴۱۳ خانواده مهاجر زمین اختصاص داده شده است.

با این حال، آگاهان امور می‌گویند افغانستان در شرایط کنونی ظرفیت کافی برای ادغام میلیون‌ها مهاجر بازگشته را ندارد. بیکاری گسترده، بحران اقتصادی، مشکلات حقوق‌بشری و کمبود خدمات اولیه از جمله چالش‌های جدی در برابر مهاجران تازه‌وارد عنوان می‌شود.

در سال‌های اخیر، میلیون‌ها مهاجر افغان از کشورهای همسایه، به‌ویژه پاکستان، به‌گونه اجباری یا داوطلبانه به کشور برگشته‌اند. این روند باعث افزایش فشار بر بازار مسکن شده و در بسیاری از مناطق، کرایه خانه‌ها افزایش یافته و رقابت بر سر منابع محدود شدیدتر شده است.

به اعتقاد کارشناسان، ادامه روند اخراج مهاجران افغان از پاکستان در کنار ضعف زیرساخت‌های اقتصادی افغانستان، می‌تواند فشار اجتماعی و اقتصادی بیشتری بر کشور وارد کند و بحران ادغام مهاجران را تشدید نماید.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=91866

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.