• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 6

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥4

وحید عمر: سیاست پاکستان در قبال افغانستان اکنون علیه خود اسلام‌آباد عمل می‌کند

  • کد خبر : 94487
  • 23 سرطان 1405 - 20:32
وحید عمر: سیاست پاکستان در قبال افغانستان اکنون علیه خود اسلام‌آباد عمل می‌کند
وحید عمر، رییس پیشین دفتر ریاست‌جمهوری افغانستان، با اشاره به وخامت اوضاع امنیتی در بلوچستان و خیبرپختونخوا، گفت سیاست «عمق استراتژیک» پاکستان نتیجه معکوس داده و اکنون به تهدیدی برای امنیت و ثبات خود این کشور تبدیل شده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، وحید عمر، رییس پیشین دفتر ریاست‌جمهوری افغانستان، می‌گوید سیاست «عمق استراتژیک» پاکستان اکنون در داخل این کشور و علیه خود پاکستان در حال عملی شدن است.

او در تحلیلی اظهار داشته که وضعیت امنیتی بلوچستان بسیار وخیم‌تر از آن چیزی است که رسانه‌های پاکستانی بازتاب می‌دهند و این ایالت به‌تدریج به سوی بی‌ثباتی و هرج‌ومرج پیش می‌رود.

وحید عمر همچنین با اشاره به اظهارات اخیر مولانا فضل‌الرحمن گفته است که به گفته او، ارتش پاکستان شب‌ها در بسیاری از مناطق خیبرپختونخوا حاکمیت عملی ندارد و نیروهای پولیس ناچارند در پاسگاه‌های خود باقی بمانند.

به گفته رییس پیشین دفتر ریاست‌جمهوری افغانستان، تلفات نظامیان پاکستان در سال جاری در مقایسه با یک دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی معتقد است که بزرگ‌ترین اشتباه راهبردی اسلام‌آباد این بود که تصور می‌کرد با بازگشت طالبان به قدرت در کابل، «عمق استراتژیک» پاکستان در افغانستان تأمین می‌شود، نفوذ هند در بلوچستان کاهش می‌یابد و تحریک طالبان پاکستان (TTP) نیز با همکاری طالبان افغانستان مهار خواهد شد.

به باور عمر، اما نتیجه برخلاف انتظار پاکستان رقم خورده و اکنون رقبای این کشور در داخل پاکستان برای خود «عمق استراتژیک» ایجاد کرده‌اند.

او در پایان هشدار داده است که پاکستان با یک تهدید جدی امنیتی و راهبردی روبه‌رو است و احتمال دارد در جریان سال جاری تحولات مهمی در منطقه رخ دهد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=94487

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.