به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، منابع محلی در ولایت تخار میگویند یک نظامی پیشین در شهر تالقان، مرکز این ولایت، پس از ناپدیدشدن بهگونه فجیعی به قتل رسیده است.
به گفته منابع، «نظامالدین»، باشنده روستای پنگانی آقمسجد در شهر تالقان، روز شنبه، ۲۱ سنبله، پس از ادای نماز در مسجد هنگام بازگشت به خانه ناپدید شده است.
منابع میافزایند که جسد او روز یکشنبه، ۲۲ سنبله، در منطقه قبلرس پیدا شده است. به گفته آنان، سر نظامالدین بریده شده و جسدش داخل یک بوجی گذاشته شده بود.
باشندگان محل میگویند نظامالدین طی پنج سال گذشته سرگرم زندگی شخصی خود بوده و با هیچ جریان سیاسی یا نظامی ارتباط و تماس نداشته است.
طالبان تاکنون درباره چگونگی کشتهشدن این نظامی پیشین و عاملان این رویداد اظهار نظر نکردهاند.
این رویداد در حالی رخ داده است که طی دو سال گذشته گزارشهایی از کشتهشدن شماری از نظامیان پیشین در ولایت تخار به شیوههای فجیع منتشر شده است.
طالبان پس از بازگشت به قدرت، عفو عمومی برای نظامیان و کارمندان حکومت پیشین اعلام کردند؛ با این حال، نهادهای حقوق بشری و منابع محلی در سالهای اخیر بارها از بازداشت، شکنجه و کشتهشدن نظامیان پیشین در بخشهای مختلف افغانستان گزارش دادهاند.
آژانس خبری صدای پامیر













