• امروز : سه شنبه, ۱۴ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 6 October - 2026
کل 11879 امروز 11

اخبار ویژه

خاطره یک خبرنگار: روایت ژورنالیستی و ادبی یک شب و یک ملاقات غیرمنتظره زنجیره انسانی «دانشگاه ایران» با حضور دانشجویان و مردم در مشهد برگزار شد علمای شیعه در هرات حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کردند سرک ترانزیتی افغانستان ـ چین با هزینه ۳۶۵ میلیون افغانی به بهره‌برداری رسید تهران و کابل درباره احداث راه‌آهن هرات–مزارشریف رایزنی کردند بنون سیوان، نماینده پیشین سازمان ملل در افغانستان و پاکستان، درگذشت افغانستان و ایران برای افزایش تجارت تا ۱۰ میلیارد دالر گفت‌وگو کردند هیئت نظامی طالبان با وابسته نظامی کوریای شمالی دیدار کرد رباب فاطمه خواستار ادامه حمایت سازمان ملل از مأموریت یوناما در افغانستان شد دادگاه کیفری بین‌المللی احکام بازداشت چهار مقام ارشد طالبان را علنی کرد شورای حقوق بشر سازمان ملل خواستار لغو محدودیت‌های طالبان علیه زنان شد طالبان احکام بازداشت دادگاه کیفری بین‌المللی را نمی‌پذیرد ریچارد بنت خواستار پاسخ‌گویی به نقض حقوق بشر در افغانستان شد هند بر تداوم توجه جامعه جهانی به وضعیت بشردوستانه افغانستان تأکید کرد دادگاه کیفری بین‌المللی برای دو وزیر طالبان حکم بازداشت صادر کرد

♥2

علمای شیعه در هرات حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کردند

  • کد خبر : 98256
  • 14 میزان 1405 - 15:08
علمای شیعه در هرات حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کردند
شماری از علما و بزرگان اهل تشیع در شهرک جبرئیل هرات، با برگزاری همایشی، حملات اخیر پاکستان به بخش‌هایی از ولایت‌های کنر و هلمند را محکوم کرده و خواستار بررسی این حملات و تلفات غیرنظامیان از سوی نهادهای حقوق بشری و بشردوستانه شدند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، شماری از علما و بزرگان اهل تشیع در شهرک جبرئیل هرات با برگزاری همایشی، حملات اخیر پاکستان بر بخش‌هایی از ولایت‌های کنر و هلمند را محکوم کرده و خواستار بررسی این رویدادها از سوی نهادهای حقوق بشری و بشردوستانه شدند.

شرکت‌کنندگان این همایش حملات پاکستان را که به گفته آنان به کشته و زخمی‌شدن شماری از غیرنظامیان انجامیده، خلاف اصول همسایه‌داری، موازین اسلامی و قوانین بین‌المللی دانستند.

سید داوود سجادی، معاون شورای علمای اهل تشیع در هرات، گفت پاکستان باید از انجام چنین حملاتی خودداری کند، زیرا به گفته او، این اقدامات با اصول همسایه‌داری و برادری اسلامی سازگار نیست.

علی‌رضا شریفی، معاون کمیته ولایتی کمیسیون عالی شیعیان افغانستان، نیز مدعی شد که هدف پاکستان از انجام این حملات، ناامن‌کردن افغانستان است و اسلام‌آباد نمی‌تواند امنیت کنونی افغانستان را تحمل کند.

شرکت‌کنندگان این همایش همچنین حمایت خود را از حکومت طالبان اعلام کرده و بر حفظ وحدت و یکپارچگی مردم افغانستان در برابر تهدیدهای بیرونی تأکید کردند.

بزرگان شهرک جبرئیل با اشاره به تاریخ افغانستان گفتند که مردم این کشور در دوره‌های مختلف در برابر نیروها و کشورهای خارجی ایستادگی کرده‌اند و با وجود برخورداری از امکانات و تجهیزات نظامی محدود، با تکیه بر اراده و اتحاد از کشور خود دفاع کرده‌اند.

آنان از شهروندان افغانستان خواستند در برابر تهدیدهای بیرونی، اختلافات را کنار گذاشته و بر حفظ همبستگی و وحدت تمرکز کنند.

این همایش پس از حملات هوایی اخیر پاکستان به بخش‌هایی از ولایت‌های کنر و هلمند برگزار شده است؛ حملاتی که با واکنش‌های گسترده در افغانستان همراه شده و گزارش‌ها از کشته و زخمی‌شدن شماری از غیرنظامیان در پی آن حکایت دارد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=98256

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.