• امروز : پنج شنبه, ۹ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 1 October - 2026
کل 11779 امروز 15

اخبار ویژه

کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند آتش‌سوزی در گمرک اسلام‌قلعه مهار شد؛ ۱۶ موتر باربری سوخت حملات پاکستان به کنر و هلمند؛ ۸ غیرنظامی کشته و ۷ تن زخمی شدند لاوروف و متقی در حاشیه نشست فرمت مسکو دیدار می‌کنند طالبان دستور توقف فعالیت دانشگاه سلام در کابل را صادر کردند افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران یونیسف: بیش از یک میلیون کودک افغان برای سوءتغذیه درمان می‌شوند مقام آمریکایی: ایران آمریکا را مجبور به خروج از عراق کرده است

♥39
گزارش اختصاصی:

باشندگان روستای مغل در ولایت تخار از غصب خانه و آزار مردم توسط یک عضو استخبارات طالبان خبر می‌دهند

  • کد خبر : 85927
  • 13 جدی 1404 - 23:02
باشندگان روستای مغل در ولایت تخار از غصب خانه و آزار مردم توسط یک عضو استخبارات طالبان خبر می‌دهند
شماری از باشندگان روستای مغل در منطقه آهندره شهر تالقان، مرکز ولایت تخار، از غصب اجباری یک خانه مسکونی و آزار و تهدید دوامدار مردم محل توسط یکی از اعضای استخبارات طالبان شکایت دارند.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت تخار، باشندگان روستای مغل در منطقه آهندره شهر تالقان می‌گویند که یکی از اعضای استخبارات طالبان، یک خانه مسکونی متعلق به یکی از باشندگان اوزبیک این روستا را به زور غصب کرده و با استفاده از قدرت، دست به آزار و اذیت مردم محل می‌زند.

منابع محلی به خبرنگار آژانس صدای‌پامیر گفته‌اند، این فرد که از قوم گجر است، به‌گونه دوامدار باشندگان روستا را تهدید کرده و با ایجاد فضای رعب و ترس، زندگی عادی مردم را مختل ساخته است.

منابع می‌افزایند که شب گذشته، در پی شلیک غیرعمدی سلاح توسط پسر این عضو طالبان در داخل خانه، پای خودش زخمی شده است. پس از این رویداد، این عضو استخبارات طالبان با ادعای حضور افراد وابسته به جبهه مقاومت در منطقه، روستای مغل را به محاصره درآورده و شماری از باشندگان محل، به شمول مو سفیدان، را بازداشت و به اداره استخبارات طالبان منتقل کرده است.

به گفته باشندگان محل، افراد بازداشت‌شده مورد بازجویی، تهدید و اهانت قرار گرفته‌اند؛ اما پس از بررسی‌ها مشخص شده که شلیک صورت‌گرفته کاملاً اشتباهی بوده و از سوی پسر همین عضو طالبان انجام شده است. در نهایت، تمام افراد بازداشت‌شده آزاد شده‌اند.

باشندگان روستای مغل همچنان می‌گویند که این عضو استخبارات طالبان پیش از این نیز بارها جوانان روستا را تهدید کرده و مالک اصلی خانه‌ای را که اکنون به زور در اختیار دارد، به مرگ تهدید نموده است.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=85927

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.