• امروز : جمعه, ۱۷ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 9 October - 2026
کل 11933 امروز 6

اخبار ویژه

برق، معادن و خط آهن: محور تازه تعامل اقتصادی ایران و طالبان وزیر نیروی ایران از غرفه صنعت برق حرارتی این کشور در نمایشگاه بین‌المللی افغانستان بازدید کرد روز جهانی پست؛ افغانستان و ضرورت توسعه خدمات پستی میرضیایف خواستار گفت‌وگوی منظم با طالبان درباره منابع آبی افغانستان شد والی بلخ و سفیر ترکیه درباره گسترش روابط تجارتی و ترانزیتی گفت‌وگو کردند سراج الدین حقانی با کاردار جدید اتحادیه اروپا درباره امنیت افغانستان گفت‌وگو کرد کشف ۴۹ کیلوگرم حشیش و تریاک در مرز افغانستان و ازبیکستان سفیر اسپانیا: تعامل با طالبان نباید به عادی‌ سازی سیاسی این گروه منجر شود سردار ابن الرضا به آمریکا هشدار داد: یک اشتباه معادلات منطقه را تغییر می‌ دهد یوناما: طالبان ۵۲ زن و یک دختر را در کابل و هرات بازداشت کرده‌اند امیر خان متقی از زمین اختصاص‌ یافته برای ساخت سفارت افغانستان در مسکو بازدید کرد سفیر اندونیزیا در بامیان خواستار گسترش همکاری با افغانستان شد فرانسه برای بازگرداندن مهاجران افغان با طالبان گفت‌وگوهای تخنیکی آغاز کرد ایران گذرگاه مرزی میلک با افغانستان را شبانه‌روزی می‌کند افغانستان و ایران درباره صادرات ۲ هزار میگاوات برق و سرمایه‌گذاری مشترک گفت‌وگو کردند

♥43

برخی اعضای سازمان ملل از طالبان خواستند حقوق زنان را تامین کند

  • کد خبر : 64791
  • 29 سنبله 1403 - 0:24
برخی اعضای سازمان ملل از طالبان خواستند حقوق زنان را تامین کند

نماینده‌های شماری از کشورها در نشست سازمان ملل متحد درباره اوضاع زنان افغانستان، از نقض حقوق زنان افغانستان ابراز نگرانی کرده و از حکومت سرپرست افغانستان خواست‌اند تا حقوق زنان را به گونه بهتر تامین کند. این نشست از سوی سازمان ملل متحد درباره چگونگی پشتیبانی جامعه جهانی در امر تامین حقوق اساسی زنان در […]

نماینده‌های شماری از کشورها در نشست سازمان ملل متحد درباره اوضاع زنان افغانستان، از نقض حقوق زنان افغانستان ابراز نگرانی کرده و از حکومت سرپرست افغانستان خواست‌اند تا حقوق زنان را به گونه بهتر تامین کند.

این نشست از سوی سازمان ملل متحد درباره چگونگی پشتیبانی جامعه جهانی در امر تامین حقوق اساسی زنان در افغانستان با حضور نماینده‌های دایمی برخی از کشورها در سازمان ملل و جامعه مدنی افغانستان برگزار شده بود.

نماینده شماری از کشورها در این نشست بر پشتیبانی از زنان در افغانستان تاکید کرده‌اند. سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد نیز در این نشست از نقض حقوق زنان در افغانستان انتقاد کرد.

نصیراحمد فایق سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل گفت: سازمان ملل متحد یک میکانیزم دقیق نظارت و پاسخ‌گویی را ایجاد کند تا خشونت علیه زنان را مستندسازی نماید. آینده افغانستان بدون حضور زنان متصور نیست و زنان ستون فقرات جامعه ما را تشکیل می‌دهد.

رینا امیری نماینده ویژه امریکا در امور زنان افغانستان و حقوق بشر در این نشست گفته است: ما باید از تمام ابزارهای پاسخ‌گویی متفاوت که بتواند در این شرایط موثر واقع شود، استفاده کنیم و ما باید متحدانه یک پیام درست به مردم افغانستان داشته باشم.

نماینده‌های کشورهای چون جمهوری دومینیکن، البانیا، شیلی، یونان و مالت نیز بر تامین حقوق زنان در افغانستان تاکید کردند.

آلفانوس بلانکو نماینده جمهوری دومینیکن در سازمان ملل گفته است: زمانی بود که زنان حق کار و آموزش را داشتند؛ اما حالا خاموش و قابل دید نیستند و وقت آن فرا رسیده که از گفتار به عمل رو آوریم.

پائولا نارواز نماینده دایمی شیلی در سازمان ملل می‌گوید: زنان و دختران افغانستان باید بدانند که تنها نیستند و جامعه جهانی آن‌ها را فراموش نکرده. تعهد ما برای مبارزه آن‌ها به‌خاطر کرامت انسانی، عدالت و برابری استوار است.

هرچند که امارت اسلامی درباره انتقادهای اعضای این نشست چیزی نگفته‌؛ اما در سه سال پسین همواره تاکید کرده است که حقوق تمامی شهروندان کشور به‌ویژه زنان و دختران در چارچوب شریعت اسلامی تامین است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=64791

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.