• امروز : چهارشنبه, ۲۲ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل 12029 امروز 0

اخبار ویژه

ثبت مورد تازه پولیو در ننگرهار؛ شمار مبتلایان در افغانستان به ۳۶ نفر رسید قطر بر ادامه تلاش‌ها برای گسترش تعامل طالبان با جامعه جهانی تأکید کرد طالبان : ثبات افغانستان زمینه‌ساز امنیت و توسعه اقتصادی منطقه است صلیب سرخ ۵۳ قلم تجهیزات توان‌ بخشی به شفاخانه دایکندی کمک کرد طالبان قیمت زمین در پارک‌ های صنعتی را تعیین کرد؛ از ۵۰ تا ۱۵۰ افغانی در هر متر مربع فرماندار خیبرپختونخوا: تصمیم‌ها از کابل و قتدهار گرفته می‌شد قراردادهای تجارتی به ارزش بیش از ۹۳۴ میلیون دالر در نمایشگاه ابوحنیفه امضا شد والی‌های هفت ولایت افغانستان درباره مسائل امنیتی و اقتصادی گفت‌وگو کردند ملا برادر خواستار کمک‌های مالی و فنی جهان برای مقابله با تغییرات اقلیمی در افغانستان شد طالبان پخش رادیو بی‌بی‌سی روی موج اف‌ام در افغانستان را متوقف کردند هیأت ۵۰ نفری بازرگانان افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی اندونزیا اشتراک می‌کند وزیر آب و انرژی طالبان از نمایشگاه بین‌المللی انرژی در ریاض دیدار کرد ۱۳ کارگر در پروان از سوی طالبان بازداشت شده‌اند؛ سرنوشت آنان پس از ۲۷ روز نامعلوم است روزانه تا ۳۰۰ واگن باری از مسیر خط آهن حیرتان وارد افغانستان می‌شود متقی: جامعه جهانی برای تأمین معیشت بدیل کشاورزان افغانستان اقدام کافی نکرده است

♥40

ترامپ بار دیگر محدودیت سفر به آمریکا اعمال می‌کند

  • کد خبر : 72276
  • 25 حوت 1403 - 16:12
ترامپ بار دیگر محدودیت سفر به آمریکا اعمال می‌کند

به گزارش آژانس خبری پامیر، براساس اعلام منابع آگاه و یادداشتی که به دست رویترز رسیده، دولت آمریکا قصد دارد برای اتباع بیش از ۴۰ کشور محدودیت سفر به آمریکا اعمال کند. براساس این گزارش، ۴۱ کشور در این لیست قرار گرفته‌اند که به ۳ گروه جداگانه دسته بندی شده‌اند. نخستین گروه متشکل از ۱۰ […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، براساس اعلام منابع آگاه و یادداشتی که به دست رویترز رسیده، دولت آمریکا قصد دارد برای اتباع بیش از ۴۰ کشور محدودیت سفر به آمریکا اعمال کند.

براساس این گزارش، ۴۱ کشور در این لیست قرار گرفته‌اند که به ۳ گروه جداگانه دسته بندی شده‌اند. نخستین گروه متشکل از ۱۰ کشور شامل افغانستان، ایران، سوریه، کوبا و کره شمالی هستند که ویزای آمریکایی شهروندان این کشورها، به طور کامل لغو می شود.

در گروه دوم ۵ کشور اریتره، هائیتی، لائوس، میانمار و سودان جنوبی قرار دارند که با تعلیق بخشی ویزای خود روبرو می شوند، به طوری که ویزاهای توریستی، دانشجویی و دیگر ویزاهای مهاجرتی شهروندان این کشور با برخی استثنائات لغو می شود.

در گروه سوم، در مجموع ۲۶ کشور شامل بلاروس، پاکستان، ترکمنستان قرار دارند که ویزای آمریکایی شهروندان آنها به صورت بخشی تعلیق می شود اگر دولت های آنها تلاشی برای پرداختن به کمبودها طی ۶۰ روز انجام ندهند.

یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، اظهار کرد ممکن است تغییراتی در این لیست داده شود که باید به تایید بخش های مختلف دولت از جمله مارکو روبیو وزیر امور خارجه، برسد.

این در حالی است که ترامپ در دور اول ریاست جمهوری خود ممنوعیت سفر به آمریکا را برای شهروندان ۷ کشور عمدتا مسلمان اعمال کرده بود، سیاستی که در سال ۲۰۱۸ توسط دادگاه عالی آمریکا تایید شده بود.

دونالد ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به محض ورود به کاخ سفید با صدور یک فرمان اجرایی، دستور تشدید بررسی های امنیتی هر فرد خارجی را که خواستار دریافت اقامت آمریکاست صادر کرد تا تهدیدهای امنیت ملی را شناسایی کند.

براساس این دستور، برخی وزرای کابینه موظف هستند تا تاریخ ۲۱ مارس، لیستی از کشورهایی را ارائه دهند که سفر از آنها باید به طور کامل یا جزئی تعلیق شود زیرا ارزیابی های اطلاعاتی درباره آنها بسیار ناقص است.

ترامپ پیشتر در اکتبر ۲۰۲۳ نیز وعده داده بود که در صورت راه یابی دوباره به کاخ سفید، محدودیت سفر به آمریکا را برای شهروندان نوار غزه، لیبی، سومالی، سوریه، یمن و هر جایی که امنیت آمریکا را تهدید کند، اعمال می کند.

وزارت امور خارجه آمریکا تاکنون در این باره اظهارنظر نکرده است.

آژانس خبری پامیر – اموربین الملل

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=72276

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.