• امروز : یکشنبه, ۱۲ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 4 October - 2026
کل 11824 امروز 7

اخبار ویژه

هیئت نظامی طالبان در رزمایش راهبردی روسیه شرکت کرد کودکان مهاجر با مدارک اقامتی ناقص از تحصیل بازنمی‌مانند عبدالقهار بلخی افغانستان را در مسیر مثبت دانست و جامعه جهانی را به کوتاهی متهم کرد اعتراض به قیمت بنزین، سخنرانی ونس را مختل کرد معاون سفارت ایران جزئیات دیدارهای خود با مقام‌های طالبان را تشریح کرد شورای هماهنگی نمایندگی‌های سیاسی افغانستان حملات پاکستان را محکوم کرد مقام سعودی از رویکرد امنیتی آمریکا انتقاد کرد دیدار معاون دبیر کل سازمان ملل با امیرخان متقی در کابل سخنگوی سازمان ملل: مهمات منفجر نشده همچنان جان غیرنظامیان افغانستان را تهدید می‌کند سفارت روسیه نسبت به ادامه درگیری میان طالبان و پاکستان ابراز نگرانی کرد جبهه مقاومت ملی از حمله به پاسگاه طالبان در بدخشان خبر داد دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی نسبت به افزایش خطر درگیری‌های مرزی هشدار داد بازگشت ۲۱۹ خانواده مهاجر افغان در ۲۴ ساعت گذشته محمد صادق ریاست هیات پاکستان در نشست فرمت مسکو را بر عهده می‌گیرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی

♥31

تمایل هند برای سرمایه‌گذاری در افغانستان

  • کد خبر : 52965
  • 24 دلو 1402 - 15:07
تمایل هند برای سرمایه‌گذاری در افغانستان

وزارت انرژی و آب طالبان از علاقه‌مندی سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران هندی در بخش آب و انرژی در کشور خبر می‌دهد. مطیع‌الله عابد سخن‌گوی این وزارت می‌گوید که برخی از سرمایه‌گذاران هندی در دیدار با معین این وزارت اطمینان داده‌اند که در بخش آب به ویژه در اجرای پروژه‌های آبی در افغانستان سرمایه‌گذاری خواهند کرد. پس از […]

وزارت انرژی و آب طالبان از علاقه‌مندی سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران هندی در بخش آب و انرژی در کشور خبر می‌دهد.

مطیع‌الله عابد سخن‌گوی این وزارت می‌گوید که برخی از سرمایه‌گذاران هندی در دیدار با معین این وزارت اطمینان داده‌اند که در بخش آب به ویژه در اجرای پروژه‌های آبی در افغانستان سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

پس از روی کار آمدن دوباره امارت اسلامی در افغانستان برخی از کشور‌ها از جمله ترکیه، چین، ازبیکستان و ترکمنستان علاقه‌مندی‌شان را به سرمایه‌گذاری در بخش‌های انرژی و آب نشان داده‌اند.

سخن‌گوی وزارت انرژی و آب افزود: «در این دیدار سرمایه‌گذاران هندی درباره سرمایه‌گذاری شان در بخش منابع آبی علاقه‌مندی نشان داده‌اند و از سوی وزارت انرژی و آب استقبال شد و در آخر هم روی هماهنگی و هم‌کاری مشترک تاکید شد.»

ذبیح‌الله مجاهد سخن‌گوی امارت اسلامی گفت: «افغانستان زمینه‌های خوب سرمایه‌گذاری را دارد و کشورها هم بدون کدام استثنا می‌توانند بیایند و در اینجا سرمایه‌گذاری کنند و قوانین که برای سرمایه‌گذاری در افغانستان وضع شده آسان است و امنیت نیز تامین است که سرمایه‌گذاران می‌توانند بدون هراس سرمایه‌گذاری کنند.»

در همین حال، برخی از آگاهان امور آب بر این باور‌اند که در راستای تطبیق پروژه‌ها در بخش‌های مدیریت آب‌ها و تولید انرژی در کشور نیاز است تا شرکت‌های خارجی با شرکت‌های داخلی هم‌کار باشند.

نجیب‌الله سدید آگاه امورآب گفت: «قوانین سرمایه‌گذاری را آسان‌تر بسازیم جالب‌تر بسازیم برای سرمایه‌گذارهای خارجی و گپ دوم این‌که کشورما باید دارای ثبات سیاسی باشد چون ثبات سیاسی سبب می‌شود که سرمایه‌گذار خارجی اطمینان پیدا کند که بیایند سرمایه‌گذاری کنند.»

پیش از این، نیز وزارت انرژی و آب از ایجاد یک کمیته به هدف جلب و جذب سرمایه در بخش‌های آب و انرژی خبر داده بود.

بر بنیاد اطلاعات این وزارت از دو سال به این‌سو از طریق کمیته حدود ۱۰۰ میلیون دالر سرمایه جذب شده‌است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=52965

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.