• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11793 امروز 0

اخبار ویژه

والی طالبان در قندهار ادعای پاکستان درباره نشست با جنگ‌جویان خارجی را رد کرد ارتش پاکستان حمله به مواضع گروه‌های مسلح در افغانستان را حق دفاعی خواند روسیه برای کمک به حل اختلافات افغانستان و پاکستان اعلام آمادگی کرد پوتین: جهان از شجاعت و مقاومت ملت ایران شگفت‌زده شده است هفت عضو تحریک طالبان پاکستان در عملیات نیروهای امنیتی کشته شدند اوچا: بیش از ۳ میلیون افغان در هفت ماه نخست ۲۰۲۶ کمک بشردوستانه دریافت کردند سازمان ملل خواستار تنش‌زدایی فوری میان طالبان و پاکستان شد سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند

♥35

توربین بند دوم برق بغلان پس از ترمیم دوباره به بهره‌برداری رسید

  • کد خبر : 84285
  • 16 قوس 1404 - 14:56
توربین بند دوم برق بغلان پس از ترمیم دوباره به بهره‌برداری رسید
یک پایه توربین بند دوم برق بغلان پس از سه ماه ترمیم توسط تیم فنی ریاست برق این ولایت، با حضور والی بغلان و شماری از مسؤولان، رسماً فعال شد.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت بغلان، دفتر مطبوعاتی ولایت بغلان امروز، یک‌شنبه ۱۶ قوس، گزارش داد که با تلاش‌های کارمندان فنی و تخنیکی ریاست برق بغلان، توربین بند دوم این ولایت پس از گذشت سه ماه، ترمیم و دوباره راه‌اندازی شد. مراسم بهره‌برداری رسمی این توربین با حضور مولوی عبدالرحمن حقانی والی بغلان و شماری از مسؤولان برگزار شد.

والی بغلان در سخنرانی خود، تلاش‌های کارمندان فنی را ستود و تاکید کرد که فعال‌شدن این توربین وضعیت برق ولایت را بهبود می‌بخشد و مشکل کمبود برق را تا حد زیادی کاهش خواهد داد. وی همچنین از مسؤولان خواست تا اقدامات لازم برای نگهداری و مراقبت تخنیکی دوامدار سایر دستگاه‌های برقی نیز انجام شود.

انجنیر ضیاالرحمن انصاری، معاون عملیاتی ریاست برق بغلان، اعلام کرد که این توربین توسط تیم فنی طی سه ماه با موفقیت ترمیم شده و اکنون ظرفیت تولید ۳ میگاوات برق را دارد. فعال‌شدن این توربین باعث افزایش میزان تولید برق و بهبود ثبات شبکه در ولایت بغلان خواهد شد.

باشندگان ولایت بغلان نیز این اقدام را گامی مثبت ارزیابی کرده و امیدوارند که در آینده عرضه برق در منطقه باثبات‌تر شود.

به باور کارشناسان، راه‌اندازی دوباره توربین بند دوم برق بغلان، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید انرژی، نقش مهمی در کاهش مشکلات کمبود برق و ارتقای ثبات شبکه برق ولایت دارد. این اقدام نشان‌دهنده اهمیت تعمیر و نگهداری دستگاه‌های حیاتی در توسعه زیرساخت‌های انرژی است.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=84285

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.