• امروز : چهارشنبه, ۲۲ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل 12029 امروز 0

اخبار ویژه

ثبت مورد تازه پولیو در ننگرهار؛ شمار مبتلایان در افغانستان به ۳۶ نفر رسید قطر بر ادامه تلاش‌ها برای گسترش تعامل طالبان با جامعه جهانی تأکید کرد طالبان : ثبات افغانستان زمینه‌ساز امنیت و توسعه اقتصادی منطقه است صلیب سرخ ۵۳ قلم تجهیزات توان‌ بخشی به شفاخانه دایکندی کمک کرد طالبان قیمت زمین در پارک‌ های صنعتی را تعیین کرد؛ از ۵۰ تا ۱۵۰ افغانی در هر متر مربع فرماندار خیبرپختونخوا: تصمیم‌ها از کابل و قتدهار گرفته می‌شد قراردادهای تجارتی به ارزش بیش از ۹۳۴ میلیون دالر در نمایشگاه ابوحنیفه امضا شد والی‌های هفت ولایت افغانستان درباره مسائل امنیتی و اقتصادی گفت‌وگو کردند ملا برادر خواستار کمک‌های مالی و فنی جهان برای مقابله با تغییرات اقلیمی در افغانستان شد طالبان پخش رادیو بی‌بی‌سی روی موج اف‌ام در افغانستان را متوقف کردند هیأت ۵۰ نفری بازرگانان افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی اندونزیا اشتراک می‌کند وزیر آب و انرژی طالبان از نمایشگاه بین‌المللی انرژی در ریاض دیدار کرد ۱۳ کارگر در پروان از سوی طالبان بازداشت شده‌اند؛ سرنوشت آنان پس از ۲۷ روز نامعلوم است روزانه تا ۳۰۰ واگن باری از مسیر خط آهن حیرتان وارد افغانستان می‌شود متقی: جامعه جهانی برای تأمین معیشت بدیل کشاورزان افغانستان اقدام کافی نکرده است

♥21

شورای امنیت کشتار علویان سوریه را محکوم کرد

  • کد خبر : 72258
  • 25 حوت 1403 - 0:23
شورای امنیت کشتار علویان سوریه را محکوم کرد

به گزارش آژانس خبری پامیر، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که شورای امنیت سازمان ملل بیانیه‌ای را صادر کرده و در آن خشونت‌های گسترده در منطقه ساحلی سوریه را محکوم و از مقامات موقت سوریه خواسته است از تمام سوری‌ها صرف نظر از قومیت و مذهب آنها محافظت کنند. این بیانیه که […]

به گزارش آژانس خبری پامیر، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که شورای امنیت سازمان ملل بیانیه‌ای را صادر کرده و در آن خشونت‌های گسترده در منطقه ساحلی سوریه را محکوم و از مقامات موقت سوریه خواسته است از تمام سوری‌ها صرف نظر از قومیت و مذهب آنها محافظت کنند.

این بیانیه که توسط روسیه و ایالات متحده تهیه شده است، قرار است روز جمعه به طور رسمی تصویب شود. این بیانیه پس از نشست غیرعلنی شورای ۱۵ عضوی در مورد سوریه در روز دوشنبه منتشر می‌شود.

رویترز در خبر جداگانه‌ای  گزارش داد که نمایندگان سه کشور آمریکا، چین و فرانسه نیز  نسبت به حضور عناصر غیر سوری سلفی در سوریه ابراز نگرانی کرده‌اند.

درگیری‌های چند روزه در منطقه ساحلی سوریه موجب کشتار بی سابقه‌ای از علویان سوریه شد که به گفته منابع حقوق بشری بیش از هزار غیرنظامی از جمله زنان و کودکان به دست عناصر تحت امر جولانی سلاخی شدند.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل روز سه‌شنبه اعلام کرد که در جریان کشتارهای فرقه‌ای توسط گروه‌های رقیب، خانواده‌های کاملی از جمله زنان و کودکان در طرطوس و لاذقیه کشته شده‌اند.

در بیانیه شورای امنیت آمده است: شورای امنیت از مقامات موقت می‌خواهد از تمام سوری‌ها صرف نظر از قومیت و مذهب آنها محافظت کنند. مقامات موقت سوریه باید عاملان این کشتارهای جمعی را پاسخگو بدانند.

احمد الشرع (ابومحمد جولانی) نیز در واکنش به این کشتار مدعی شده است که این واقعه «تهدیدی برای ماموریت وی برای متحد کردن کشور است». او با ادعای اینکه کشتارها کار عناصر خودسر بوده قول مجازات آن‌ها را داده است.

در بیانیه شورای امنیت آمده است: شورای امنیت از محکومیت عمومی مقامات موقت سوریه نسبت به موارد خشونت و درخواست اقدامات بیشتر برای جلوگیری از تکرار آن استقبال می‌کند.

همچنین این بیانیه تعهد قوی خود را به حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی سوریه مجددا تأیید می‌کند و از تمام کشورها می‌خواهد که به این اصول احترام بگذارند و از هرگونه اقدام یا دخالتی که ممکن است سوریه را بیشتر بی‌ثبات کند، خودداری کنند.

در این بیانیه هیچ کشوری نام برده نشده است. با این حال، از زمان برکناری بشار اسد در ۱۸ آذر، رژیم اسرائیل حملات هوایی گسترده‌ای را علیه پایگاه‌های نظامی سوریه انجام داده و نیروهایی را به منطقه غیرنظامی تحت نظارت سازمان ملل در سوریه منتقل کرده است و مناطق وسیعی را به اشغال خود درآورده است.

به نوشته رویترز، بیانیه شورای امنیت همچنین بر اهمیت مبارزه با تروریسم در سوریه تأکید می‌کند و نگرانی شدید خود را در مورد تهدید جدی ناشی از جنگجویان تروریستی خارجی» ابراز می‌کند و از سوریه می‌خواهد «اقدامات قاطعانه‌ای برای مقابله با این تهدید انجام دهد.

 

آژانس خبری پامیر – اموربین الملل

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=72258

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.