• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 6

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥20

شورای پناهندگان ناروی: جنگ اخیر زندگی میلیون‌ها ایرانی و مهاجر افغانستانی را تحت تأثیر قرار داده است

  • کد خبر : 91341
  • 09 جوزا 1405 - 17:44
شورای پناهندگان ناروی: جنگ اخیر زندگی میلیون‌ها ایرانی و مهاجر افغانستانی را تحت تأثیر قرار داده است
یان اگلند، رئیس شورای پناهندگان ناروی، می‌گوید که پیامدهای جنگ اخیر در ایران زندگی میلیون‌ها شهروند ایرانی و مهاجران افغانستانی را تحت تأثیر قرار داده و خسارت‌های گسترده‌ای به خانه‌ها، مکاتب، مراکز درمانی و سایر زیرساخت‌های غیرنظامی وارد کرده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، یان اگلند، رئیس شورای پناهندگان ناروی، اعلام کرده است که جنگ اخیر در ایران پیامدهای انسانی گسترده‌ای برجا گذاشته و میلیون‌ها شهروند ایرانی و مهاجران افغانستانی را با مشکلات جدی مواجه ساخته است.

او امروز، شنبه ۹ جوزا، در پیامی در شبکه اجتماعی اکس نوشت که به ایران سفر کرده و از نزدیک وضعیت مناطق آسیب‌دیده و شرایط خانواده‌های متأثر از درگیری‌ها را مشاهده کرده است.

به گفته اگلند، ده‌ها هزار خانه غیرنظامی در جریان این جنگ آسیب دیده یا به‌طور کامل ویران شده‌اند. همچنین صدها مکتب، مرکز درمانی و سایر تأسیسات خدماتی نیز از خسارات ناشی از درگیری‌ها در امان نمانده‌اند.

رئیس شورای پناهندگان ناروی افزود که آسیب به زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی، نیازهای بشردوستانه را به‌گونه چشمگیری افزایش داده و روند ارائه خدمات اساسی به مردم را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است.

وی اظهار داشت که حدود ۳.۲ میلیون تن، شامل خانواده‌های ایرانی و مهاجران افغانستانی، مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند و به مناطق امن‌تر پناه برده‌اند.

به گفته او، شمار زیادی از غیرنظامیان نیز به دلیل شدت درگیری‌ها و حملات هوایی، امکان خروج از مناطق آسیب‌دیده را نداشته و همچنان در شرایط دشوار زندگی می‌کنند.

اگلند همچنین اعلام کرد که هزاران نفر در نتیجه جنگ کشته یا زخمی شده‌اند و میلیون‌ها تن دیگر با پیامدهای مستقیم و غیرمستقیم این بحران دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

او در بخش دیگری از سخنانش به تأثیر جنگ بر نظام آموزشی اشاره کرده و گفته است که حدود ۱۷ میلیون دانش‌آموز به دلیل شرایط ناشی از درگیری‌ها نتوانسته‌اند به‌صورت حضوری در مکاتب و مراکز آموزشی حضور یابند.

رئیس شورای پناهندگان ناروی از ادامه فعالیت تیم‌های امدادرسان این نهاد در ایران خبر داد و گفت که کارکنان شورا در تلاش‌اند تا کمک‌های ضروری را به خانواده‌های آسیب‌دیده و افراد نیازمند برسانند.

با این حال، وی هشدار داد که شورای پناهندگان ناروی با کمبود شدید منابع مالی مواجه است و این مسئله توانایی نهادهای امدادرسان را برای پاسخ‌گویی به نیازهای فزاینده آسیب‌دیدگان محدود کرده است.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=91341

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.