• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11786 امروز 0

اخبار ویژه

سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند

♥17

موج تازه اخراج مهاجران افغان در پاکستان پس از عید فطر آغاز شد

  • کد خبر : 88027
  • 04 حمل 1405 - 17:40
موج تازه اخراج مهاجران افغان در پاکستان پس از عید فطر آغاز شد
روزنامه پاکستانی «دان» گزارش داده است که دولت پاکستان پس از پایان رخصتی‌های عید فطر، روند اخراج گسترده مهاجران افغان فاقد اسناد قانونی را در سراسر این کشور از سر گرفته؛ اقدامی که به‌ویژه در ایالت خیبر پختونخوا با شدت بیشتری دنبال می‌شود.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، روزنامه پاکستانی «دان» گزارش داده است که دولت پاکستان پس از پایان رخصتی‌های عید فطر، عملیات گسترده اخراج مهاجران افغان فاقد اسناد قانونی را در سراسر این کشور آغاز کرده است.

بر اساس این گزارش، این روند که در روزهای عید به‌گونه موقت متوقف شده بود، اکنون دوباره از سر گرفته شده و در برخی مناطق، به‌ویژه در ایالت خیبر پختونخوا، شدت بیشتری یافته است.

دان به نقل از نهادهای امنیتی خیبر پختونخوا نوشته است که اقدامات سخت‌گیرانه‌تری برای شناسایی، بازداشت و اخراج مهاجران افغان روی دست گرفته شده و مقام‌های محلی مأمور شده‌اند تا این روند را با سرعت بیشتری نسبت به گذشته عملی کنند.

به گفته منابع، دستوراتی تازه نیز صادر شده است تا عملیات بازداشت و اخراج مهاجران فاقد اسناد، به‌صورت منظم‌تر و گسترده‌تر اجرا شود. این موضوع نگرانی‌ها درباره وضعیت هزاران مهاجر افغان در شهرهای مختلف پاکستان، به‌ویژه در مناطق مرزی و مراکز تجمع مهاجران، را افزایش داده است.

هم‌زمان، یک برنامه گسترده تحت عنوان «بازگشت داوطلبانه» نیز قرار است از روز چهارشنبه آغاز شود. هدف اعلام‌شده این برنامه، تشویق افغان‌هایی عنوان شده که مایل‌اند به‌گونه داوطلبانه به افغانستان بازگردند؛ هرچند هم‌زمانی آن با تشدید روند بازداشت و اخراج، پرسش‌هایی را درباره ماهیت واقعی این برنامه ایجاد کرده است.

در شهر پیشاور نیز روند سرشماری مهاجران افغان فاقد اسناد دوباره آغاز شده و مقام‌ها تلاش دارند ظرف یک هفته آینده اطلاعات دقیق‌تری از شمار و محل حضور این مهاجران جمع‌آوری کنند.

گزارش دان در حالی منتشر شده که طی ماه‌های گذشته، سیاست اخراج مهاجران افغان از پاکستان با انتقادهای گسترده نهادهای حقوق بشری و سازمان‌های بین‌المللی روبه‌رو بوده است. منتقدان هشدار داده‌اند که بازگرداندن اجباری مهاجران، به‌ویژه در شرایط دشوار اقتصادی و امنیتی افغانستان، می‌تواند پیامدهای انسانی گسترده‌ای به‌دنبال داشته باشد.

افغان‌های مقیم پاکستان، به‌ویژه آن دسته که فاقد مدارک اقامت یا اسناد قانونی‌اند، در ماه‌های اخیر با موجی از بازداشت، فشارهای امنیتی و تهدید به اخراج روبه‌رو بوده‌اند؛ روندی که اکنون به‌نظر می‌رسد پس از پایان تعطیلات عید، وارد مرحله تازه و شدیدتری شده است.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=88027

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.