• امروز : پنج شنبه, ۹ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 1 October - 2026
کل 11779 امروز 15

اخبار ویژه

کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند آتش‌سوزی در گمرک اسلام‌قلعه مهار شد؛ ۱۶ موتر باربری سوخت حملات پاکستان به کنر و هلمند؛ ۸ غیرنظامی کشته و ۷ تن زخمی شدند لاوروف و متقی در حاشیه نشست فرمت مسکو دیدار می‌کنند طالبان دستور توقف فعالیت دانشگاه سلام در کابل را صادر کردند افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران یونیسف: بیش از یک میلیون کودک افغان برای سوءتغذیه درمان می‌شوند مقام آمریکایی: ایران آمریکا را مجبور به خروج از عراق کرده است

♥8

نبرد در نسی بدخشان وارد روزهای تازه شد: طالبان عملیات خانه‌ به‌ خانه را آغاز کردند

  • کد خبر : 95898
  • 23 اسد 1405 - 20:45
نبرد در نسی بدخشان وارد روزهای تازه شد: طالبان عملیات خانه‌ به‌ خانه را آغاز کردند
درگیری میان نیروهای طالبان و افراد وابسته به جمعه‌ خان فاتح در ولسوالی نسی بدخشان برای چندمین روز ادامه دارد؛ منابع محلی از ورود صدها جنگ‌جوی طالبان به منطقه، انتقال اجساد و زخمی‌ها و آغاز بازرسی خانه‌ به‌ خانه در مرکز ولسوالی خبر می‌ دهند.

به گزارش خبرگزاری صدای پامیر، درگیری میان نیروهای طالبان و افراد وابسته به جمعه‌خان فاتح، فرمانده ناراضی این گروه، در ولسوالی نسی بدخشان وارد چندمین روز خود شده است. منابع محلی می‌گویند طالبان هم‌زمان با ادامه نبرد، در مرکز ولسوالی عملیات خانه‌ به‌ خانه را آغاز کرده و شماری از باشندگان محل را لت‌وکوب کرده‌اند.

به گفته منابع، بیش از ۵۰۰ جنگ‌جوی طالبان شبانه از مسیر کوه‌های شکی به سمت نسی حرکت کرده‌اند. هم‌زمان، اجساد و زخمی‌های وابسته به طالبان با بیش از ۲۵ موتر از نسی به منطقه شکی منتقل شده‌اند. در همین حال، ارتباطات اینترنتی در منطقه همچنان قطع است و محدودیت دسترسی به نسی، دسترسی به اطلاعات دقیق درباره وضعیت درگیری و میزان تلفات را دشوار کرده است.

منابع محلی همچنین ادعا کرده‌اند که افراد جمعه‌ خان فاتح به یک کلینیک صحی و مسجد در نسی حمله کرده‌اند و نیروهای ویژه طالبان از این محل عقب‌نشینی کرده‌اند. این ادعاها تاکنون به‌صورت مستقل تأیید نشده است.

درگیری‌ها از سه‌شنبه هفته گذشته آغاز شده و با وجود گذشت چند روز، همچنان ادامه دارد. شدت گرفتن این نبردها در حالی است که اختلافات میان طالبان و شماری از فرماندهان و نیروهای ناراضی این گروه در برخی مناطق بدخشان، به درگیری مسلحانه کشیده شده است. قطع اینترنت و محدودیت رفت‌وآمد در نسی باعث شده اطلاعات درباره تلفات نیروهای دو طرف و وضعیت غیرنظامیان با تأخیر و ابهام منتشر شود.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=95898

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.