• امروز : پنج شنبه, ۳۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 22 October - 2026
کل 12197 امروز 7

اخبار ویژه

یادداشت عراقچی در فایننشیال تایمز: ایران آماده توافق با آمریکا است، اما تسلیم تهدیدها نمی‌ شود قطر : تعیین آینده افغانستان فقط با روند همه‌ شمول ایجاد می شود آصف درانی: نزدیکی مسکو به طالبان، دست پاکستان را می‌ بندد توقف تجارت با افغانستان، صادرات دارویی پاکستان را بیش از ۳۰ درصد کاهش داد هبت‌الله آخوند زاده طرح ساخت مجموعه‌ای با هزینه ۳۸ میلیارد افغانی در قندهار را تأیید کرد اتحادیه اروپا ۱۲ میلیون یورو برای خدمات حیاتی در افغانستان اختصاص داد ترکمنستان انتقال گاز از مسیر افغانستان در خط لوله تاپی را در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌کند روسیه همکاری‌ های امنیتی و دفاعی با طالبان را گسترش می‌ دهد میرویس عزیزی و رییس شرکت برشنا درباره پروژه تولید ۱۰ هزار میگاوات برق گفت‌وگو کردند تمجید فلسطینیان از امام خمینی و آیت‌ الله خامنه‌ای در گفت‌وگو با مستند ساز سابق من‌وتو معترضان در لیسبون علیه گرانی مسکن و افزایش اجاره‌ بها تظاهرات کردند سازمان ملل از ثبت شش مورد جدید پولیو در ولایت‌های قندهار، ننگرهار و کابل خبر داد. رهبر شیعیان بحرین خواستار وحدت کشورهای اسلامی در برابر آمریکا و اسرائیل شد طالبان از آغاز ساخت شفاخانه‌ های عمومی در ۳۱۸ ولسوالی افغانستان خبر دادند پولیس تخار یک بمب ۵۰۰ کیلوگرامی را در ولسوالی بنگی کشف و منهدم کرد

♥1

یادداشت عراقچی در فایننشیال تایمز: ایران آماده توافق با آمریکا است، اما تسلیم تهدیدها نمی‌ شود

  • کد خبر : 99301
  • 30 میزان 1405 - 12:10
یادداشت عراقچی در فایننشیال تایمز: ایران آماده توافق با آمریکا است، اما تسلیم تهدیدها نمی‌ شود
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در یادداشتی در روزنامه فایننشیال تایمز اعلام کرده است که تهران برای دستیابی به توافقی عادلانه با آمریکا و پایان دائمی جنگ آمادگی دارد، اما واشنگتن باید با کنارگذاشتن تهدیدهای نظامی و نشان‌دادن اراده واقعی برای دیپلماسی، زمینه ازسرگیری مذاکرات را فراهم کند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در یادداشتی در روزنامه فایننشیال تایمز اعلام کرده است که تهران آماده دستیابی به توافقی عادلانه با آمریکا برای پایان دائمی جنگ است، اما واشنگتن باید اراده واقعی خود را برای پایان‌دادن به حملات نظامی و کنارگذاشتن تهدیدها نشان دهد.

آقای عراقچی گفته است که ایران هم‌ زمان با پیگیری راه‌حل دیپلماتیک، برای دفاع از خود نیز آمادگی کامل دارد. او با اشاره به حملات آمریکا و اسرائیل در جریان مذاکرات پیشین، تأکید کرده است که تهران اعتماد چندانی به ادعای واشنگتن درباره تمایل به صلح ندارد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین از ارائه طرحی هفت‌روزه از طریق میانجی‌ها در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد خبر داده است. به گفته او، این پیشنهاد شامل اقداماتی برای پایان جنگ و بازگشایی تنگه هرمز است؛ بر اساس این طرح، تنگه هرمز در روز ششم بازگشایی و مذاکرات برای دستیابی به توافق نهایی از روز هفتم از سر گرفته می‌شود.

آقای عراقچی در بخش دیگری از یادداشت خود، هزینه‌های اقتصادی جنگ برای آمریکا را مورد انتقاد قرار داده و با استناد به برآوردی که به مؤسسه مودیز نسبت داده، گفته است که این جنگ تنها در سال جاری حدود ۲۶۵ میلیارد دالر برای مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه داشته است.

او تنگه هرمز را اهرمی راهبردی برای ایران دانسته و هشدار داده است که تشدید تنش‌ها در این آبراه می‌تواند امنیت منطقه و اقتصاد جهانی را با خطر جدی روبه‌رو کند.

آقای عراقچی در پایان گفته است که اگر آمریکا بار دیگر گزینه نظامی را بر دیپلماسی ترجیح دهد، با شکستی راهبردی بزرگ‌تر مواجه خواهد شد. او در عین حال تأکید کرده است که ایران در صورت مشاهده نشانه‌های روشن از تمایل صادقانه واشنگتن برای توافقی عادلانه، آماده است بار دیگر به دیپلماسی فرصت دهد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=99301

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.