• امروز : یکشنبه, ۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 27 September - 2026
کل 11682 امروز 11

اخبار ویژه

طالبان: نزدیک به ۱۸.۳ میلیون تذکره الکترونیکی در افغانستان توزیع شده است رئیس مرکز اتباع ایران: کودکان مهاجر با نقص مدارک اقامتی، در صورت اقامت والدین از تحصیل محروم نمی‌شوند کمیشنر عالی پناهندگان: شمار عودت‌کنندگان به افغانستان تا پایان سال به ۸ میلیون نفر می‌رسد وزیر خارجه ایسلند خطاب به نتانیاهو: بزدلان اخلاقی کسانی‌اند که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند لاوروف: ترور رهبر جمهوری اسلامی ایران و خانواده ایشان غیر قابل‌ قبول است ۷۰ شرکت بزرگ تصفیه آب در افغانستان: نگرانی باشندگان کابل از کیفیت آب مراسم یادبود نسل‌کشی هزاره‌ها در پارلمان کاتالونیا اسپانیا پی‌گیری شد جبهه مقاومت ملی: طالبان با اسیران جنگی و زندانیان سیاسی رفتار غیرانسانی دارد عطامحمد نور: جوانان را برای خوشی بیگانگان به کام مرگ نفرستید دیپلمات: پاکستان در پی بازگرداندن نفوذ از دست‌رفته خود در افغانستان است وزارت عدلیه طالبان: بیش از چهار میلیون جریب زمین امارتی شناسایی و مسترد شد علی فیاض: حزب‌الله با وجود ضربات سنگین اسرائیل همچنان پابرجاست غریب‌آبادی: ایران اهل گفت‌وگو است، اما تسلیم فشارها نمی‌شود در شش ماه، برای بیش از ۸۶ هزار افغان تذکره کاغذی خدمات ارائه شد جایشانکار در واکنش به خبرنگار پاکستانی: یک کشور تروریستی این پرسش را مطرح می‌کند

♥12

اختصاص بیش از ۱۲۴ هزار جریب زمین برای اسکان دائمی خانواده‌های عودت‌کننده در کشور

  • کد خبر : 85855
  • 11 جدی 1404 - 12:15
اختصاص بیش از ۱۲۴ هزار جریب زمین برای اسکان دائمی خانواده‌های عودت‌کننده در کشور
حمدالله فطرت، معاون سخنگوی طالبان، اعلام کرد که از سال گذشته تاکنون ۱۲۴ هزار و ۶۷۴ جریب زمین برای اسکان دائمی خانواده‌های عودت‌کننده در سراسر کشور اختصاص یافته و این روند همچنان ادامه دارد.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، حمدالله فطرت، معاون سخنگوی حکومت طالبان، در تازه‌ترین گزارش خود از ادامه روند تخصیص زمین برای اسکان دائمی خانواده‌های عودت‌کننده خبر داد و گفت که از سال گذشته تاکنون ۱۲۴٬۶۷۴ جریب زمین در نقاط مختلف کشور به این منظور اختصاص یافته است.

به گفته وی، در ولایت‌های بامیان، لغمان، بلخ، قندوز و قندهار به ۲٬۶۹۸ خانواده عودت‌کننده شماره‌های مسکونی تخصیص داده شده و روند واگذاری این واحدها همچنان ادامه دارد.

معاون سخنگوی طالبان تصریح کرد که تاکنون ۴۱ شهرک تثبیت و توپوگرافی ۳۴ شهرک به‌طور کامل انجام شده است. همچنان کار توپوگرافی ۷ شهرک دیگر نیز جریان دارد. وی افزود که زمین ۱۳ شهرک آماده‌سازی شده و جاده‌های داخلی آن‌ها ساخته و سطح آن‌ها با شن و جغل پوشیده شده است.

فطرت همچنان از تصویب و امضای نقشه جامع شهر کابل جدید خبر داد و افزود که مبلغ ۵۰۰ میلیون افغانی برای ساخت جاده‌های عمومی در نظر گرفته شده است.

بر اساس معلومات ارائه‌شده، کار عملی دو پروژه مسکونی آغاز شده و در حال اجرا است. همچنان از مجموع ۲۱ پروژه ناتمام، ۷ پروژه تکمیل و ۱۴ پروژه دیگر در حال تطبیق می‌باشند.

وی در ادامه گفت که ۵۸۵ طرح مختلف شهری به ریاست امور شهرداری‌ها تسلیم داده شده تا برای اجرا مورد استفاده قرار گیرند. به گفته معاون سخنگوی حکومت طالبان، هدف از این اقدامات، بهبود وضعیت زندگی خانواده‌های مهاجر، تسهیل اسکان دایمی و ارتقای زیرساخت‌های شهری در کشور می‌باشد.

اختصاص زمین و توسعه شهرک‌های مسکونی برای خانواده‌های عودت‌کننده، یکی از گام‌های کلیدی در مدیریت مهاجرت معکوس و کاهش فشارهای اجتماعی و اقتصادی است. تسریع در تکمیل پروژه‌ها و فراهم‌سازی زیرساخت‌های شهری می‌تواند نقش مهمی در ثبات اجتماعی و بهبود شرایط زندگی مهاجرین بازگشتی ایفا کند.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=85855

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.